alibaba. Πάρε samples σαν έμπορας.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Τώρα θα με κάνεις να παραγγείλω κάτι μόνο για δοκιμή
Even dead i will fight. -
Εγώ πάντως τσίμπησα έτοιμο deep flash cable από τον Κινέζο και κέρδισα μια μέρα λιγότερη άγχους στη ζωή μου!
-
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Απο 7/2 έχει φύγει δέμα απο gearbest και δεν υπάρχει πουθενά. Ένα tracking number που μου έστειλαν δεν βγάζει τίποτα (SB3000005252) από Switzerland θα ερχόταν. Καμιά βοήθεια ρε παιδιά;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Φανταζομαι πηρες refund
-
Είναι untracked. Είπαμε ότι δεν είναι της μορφής RR.......GR ή κάτι παρεμφερές με 13 ψηφία μαζί με γράμματα δεν είναι registered.
-
Δυο παρομοια απο gearbest το πρωτο εχει πανω απο μηνα κι ακομα ερχεται, το δευτερο ηρθε σε 10 μερες. Αγνωσται οι βουλαι του κινεζοταχυδρομειου
-
Καλησπέρα σε όλους.
Πρώτη μου αγορά κινητού από Κίνα και έχω βάλει στόχο ένα MI5 μαύρο (64GB ή 128GB δεν έχω καταλήξει ποιο αξίζει περισσότερο) το οποίο μετά κόπου και βασάνων (το μαύρο έχει "χαθεί" 2 μήνες τώρα) έχω βρει σε eglobalcentral.eu (64GB) και gearbest (128GB).
Ξέρει κανένας αν το gearbest κάνει τριγωνικές αποστολές; Το eglobalcentral διάβασα ότι κάνει, αλλά είναι μόνο κατόπιν συνεννόησης ή παίζει by default έτσι; -
1. Κάνει
2. By default
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
1. Κάνει
2. By default
Σε gearbest να υποθέσω ότι τους το ζητάς (με κάποιο τρόπο...)
Με eglobalcentral έχεις εμπειρία; όλα κομπλέ.
ΥΓ: Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση! -
-
@manolis_max έχω θετική εμπειρία από το eglobal καθώς και αρκετοί άλλοι από εδώ μέσα...
όπως φυσικά και σε όλες τις ...... εξαιρέσεις, υπάρχει και ο ...... κανόνας, 1-2 κανόνες, ταλαιπωρήθηκαν γιατί δεν τους απαντούσαν στα email και άργησαν, απλά, να παραλάβουν....
το gearbest επίσης πολύ καλή εμπειρία, τις παλιές καλές, προ τελωνείου, εποχές, τώρα τελευταία δεν έχω ψωνίσει κάτι.
καλή εμπειρία είχα από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest, καθώς και από το Ισπανικό efox.
αυτά....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα