Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
- 

- 
			σε 15-20 μερούλες θα το χεις τότε...και από το eglobal και από to efox....ακόμα και από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest, τόσο περίπου έκανε... Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

- 

- 
			@giwrgosalim χαχαχαχα λες να είμαι; Βέβαια το στοκ στο μαύρο είναι πολύ περιορισμένο (έφαγα τον κόσμο Βέβαια το στοκ στο μαύρο είναι πολύ περιορισμένο (έφαγα τον κόσμο ) και το eglobal limited stock λέει αλλά ελπίζουμε... ) και το eglobal limited stock λέει αλλά ελπίζουμε...
- 
			Αν προκειται για το μαυρο δεν θελει και πολυ! Εγω δεν θα το ρισκαρα και θα επαιρνα το ασπρο και σε καλυτερη τιμη! Ειναι ετσι κι αλλιως πανεμορφο!

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. 
 Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..  
- 
			Να σας θυμίσω ότι ένα mi5 άσπρο 64gb παραγγελία στο banggood 7/2 με voucher 8/2 έφυγε από HK 16/2 με CH (SWICHERLAND POST) έφτασε Ελλάδα 28/2 και παραμένει στο τελωνείο από 1/3... Λένε στα διάφορα forums ότι τα κινητά τα σταματήσουν αλλά ένας φίλος παρήγγειλε από το ίδιο μαγαζί 17/2 και παρέλαβε 13/3 χωρίς τελωνείο. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είμαι Αθήνα κι αυτός Πελοπόννησο. Του φίλου έφυγε με NL.
- 

- 

- 
			@manolis_max δεν θυμάμαι να είχε τριγωνική επιλογή, και του φίλου μου από HK αεροδρόμιο έδειξε το tracking.
- 

Στην δικιά μου περίπτωση "κανόνα" ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα γιατί απλά δεν παρέλαβα ποτέ. Σχεδόν 1 μήνα ήταν σταματημένο το πακέτο στην Ολλανδία και τελικά γύρισε πίσω Αγγλία και αυτοί άφαντοι στα email. Ούτε μετά από despute στο paypal μάσησαν να ενδιαφερθούν λίγο. Είναι να μην σου κάτσει...Ο/H demakhs έγραψε:1-2 κανόνες, ταλαιπωρήθηκαν γιατί δεν τους απαντούσαν στα email και άργησαν, απλά, να παραλάβουν....

- 

και για τους 2 από αεροδρόμιο Αθηνών περνάει χωρίς να υπάρχει περίπτωση να κολλήσει κάπου αλλού.Ο/H jgougos έγραψε:Να σας θυμίσω ότι ένα mi5 άσπρο 64gb παραγγελία στο banggood 7/2 με voucher 8/2 έφυγε από HK 16/2 με CH (SWICHERLAND POST) έφτασε Ελλάδα 28/2 και παραμένει στο τελωνείο από 1/3... Λένε στα διάφορα forums ότι τα κινητά τα σταματήσουν αλλά ένας φίλος παρήγγειλε από το ίδιο μαγαζί 17/2 και παρέλαβε 13/3 χωρίς τελωνείο. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είμαι Αθήνα κι αυτός Πελοπόννησο. Του φίλου έφυγε με NL.

Απλά επιβαιβαιωνεις αυτό που λέμε όλοι ότι είναι θέμα τύχης .
 Σίγουρα έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι αλλά δεν σημαίνει ότι όλα τα κινητά περνάνε τελωνείο.
 Ούτε ότι τα ψιλοπραγματα τους χρεώνουν τα 3ευρώ .
 Τουλάχιστον Αθήνα δεν έχω ακούσει η διαβάσει κάτι παρόμοιο.
 Βόρεια Ελλάδα δυστυχώς είναι διαφορετικά τα πράγματα.
- 

- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

- 

Ετικέτες
- 

Παρόμοια νήματα