Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
2 μέρες για να μου το φέρουν από Θεσσαλονίκη στα Γιαννιτσά;
-
Τωρα πρέπει να μου δείξει ότι το παρέλαβαν τα ΕΛΤΑ και ότι μεταφέρεται προς το κατάστημα της περιοχής μου ή δεν το δείχνει;
-
Κλεισιμο από ΥΕΔ!
-
Αν το πακέτο μου μείνει άλλες 10 μερες στο ΥΕΔ θεσσ/νικης τότε σίγουρα δεν θα μου χρειάζεται η θήκη όταν φτάσει στα χέρια μου...
-
5-6 για να παει πρεπει να μην ανοιγεις καθολου wifi, μονιμα 2G το δικτυο, και να κανεις απλα κλησεις παιχνιδια ουτε γι αστειο! Εμενα με πηγε 1.5 μερα και κατι με 6 ωρες sot, δικτυο 2G(με εναλλαγες οταν χρησιμοποιουσα δεδομενα), wifi οχι παρα πολυ, λιγα social media και λιγο κανενα παιχνιδακι! Νταξει καλα ειναι δε μπορω να πω μονο και μονο που βγαζει μια μερα με καλυπτει, απλα ζοριζομαι τωρα λιγο με αυτο που ειπαν τα παιδια οτι η μπαταρια πρεπει να κυμαινεται μεταξυ 20-80%...δε μου βγαζει μια μερ…
-
Στην ιδια παρτιδα ειναι τα δεματα μας λογικα ! Λογικα θα χρεωθουμε 3 ευρω τελη διασαφησης(ο κοπος που εκαναν να το ελεγξουν δηλαδη).
-
@balakof Δεν ξέρεις αν ισχύει πολλές φορές τυχαίνει να είναι στο τελωνείο και να μην έχει ενημερωθεί...
-
Τιποτα από τα δύο δεν συμβαίνει όποιος κι αν είναι ο αρχικός σκοπός στο τέλος έχεις απλά την ψευδαίσθηση ότι βοήθησες στο να προχωρήσει το δέμα και δεν το άφησες στην τύχη του. Άραξε και θα σου ρθει όπως και το δικό μου κάποια στιγμή
-
Τζαμπα χρόνος φίλε μου περιμένω τόσες μέρες να εκτελωνιστει ένα δέμα αξίας κάτω από 15 ευρώ...