Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Διαφήμιση
    • @balakof Δεν ξέρεις αν ισχύει πολλές φορές τυχαίνει να είναι στο τελωνείο και να μην έχει ενημερωθεί...

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Ο/H balakof έγραψε:

Να υποθέσω ότι και το δικό μου είναι στο τελωνείο;
      Εσείς που παίρνετε τηλέφωνο το κάνετε για εξακρίβωση ή για να προχωρήσει η διαδικασία;
      Εσυ εισαι μαζι μου, ειμαστε σε αναμονη ακομη .........
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

38η μέρα από την παραγγελία από gb με postNL! Πριν λίγο υπήρξε ενημέρωση στο tracking μετά από 10 μερες. Λογικά ως τώρα ήταν πεταμένο σε μία γωνιά κάτω από ένα σωρό δέματα στο τελωνείο και σήμερα το βρήκαν, οπότε θεωρώ λογικό να παραλάβω σε 2-3 μέρες κι εγω...

Ο/H scorpio3 έγραψε:

Ο/H giwrgosalim έγραψε:

38η μέρα από την παραγγελία από gb με postNL! Πριν λίγο υπήρξε ενημέρωση στο tracking μετά από 10 μερες. Λογικά ως τώρα ήταν πεταμένο σε μία γωνιά κάτω από ένα σωρό δέματα στο τελωνείο και σήμερα το βρήκαν, οπότε θεωρώ λογικό να παραλάβω σε 2-3 μέρες κι εγω...

το εχω πάθει κ εγω αυτό φίλε ακριβώς απο το ιδιο μαγαζί

Και το δικό μου σήμερα εμφανίζεται στην ΥΕΔ Θεσσαλονίκης, μετά από 32 μέρες αποστολής και 11 μέρες στο ΚΔ Θεσσαλονίκης.

Είναι ρούχο φτηνιάρικο 10€, θα χρεωθεί τελωνείο; Τι ενέργειες πρέπει να κάνω;

From my Redmi Note 2 via Tapatalk
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Διαφήμιση
    • Στην ιδια παρτιδα ειναι τα δεματα μας λογικα :D ! Λογικα θα χρεωθουμε 3 ευρω τελη διασαφησης(ο κοπος που εκαναν να το ελεγξουν δηλαδη).

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Να τους στειλουμε φανελες ν αλλαζουν τα παιδια. Ακου 3 ευρω. Υπαρχει συσταση απ την ΕΕ εδω και αρκετα χρονια για να το καταργησουμε, αλλα ως γνωστον στις μπανανιες οτι φορος μπαινει δε βγαινει.
    • Η διαδικασία όπως μου την περιέγραψε ένας τελωνειακος απο το τηλεφωνο οταν επικοινώνησα μαζί τους ειναι η εξης;
      Μπαίνει το δέμα τελωνείο σου κόβουν το κουστουμι που αυτοι θεωρουν οτι πρεπει και το στελνουν σπιτι σου.
      έχεις το δικαίωμα να μην το παραλαβεις και να το στείλεις πισω στο τελωνειο για εκτελωνισμό ξανα μαζι με τα διάφορα εγγραφα (Paypal) που αποδεικνύουν τη χαμηλότερη τιμή του.
      Αυτοί ειναι υποχρεωμένοι να το ξανακοιταξουν και να στο κοστολογισουν με βαση τα εγραφα αυτα.
      Με άλλα λόγια, φέξε μου και γλίστρησα αν ένα τηλεφωνο το περιμένεις κάνα δίμηνο να σου έρθει!!
      Όταν το ρώτησα πόσο περίπου κανει να ξανα κοστολογηθεί και να ξανα σταλει το δεμα μου απαντησε, οχι πολυ, καμιά 10-15 μέρες.

Εκει δε κρατήθηκα του ειπα οτι εχουν εφευρεθει τα τηλεφωνα τα mail τα fax πριν καποια χρονια...και οτι ολα σχεδον τα δεματα γραφουν τηλεφωνο επανω!! οποτε θα γλυτωναμε τις 15 μερες + καμια 10 ακομα του πηγαινε έλα...... Δεν εχουν ατομα να κανουν αυτες τις δουλειες μου ειπε..........
      Τα συμπερασματα δικα σας..

Οσο για την ΕΕΤΤ φιλε μου, αυτη ειναι για να βαζει προστιμα μονο. Αντε λοιπον να δω να βαζει προστιμο στο ελληνικο δημοσιο!
    • Διαφήμιση
    • Ηθελα να ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι για αγορα μαλλον το xiaomi mi6 οταν βγει τον απριλιο αν υπαρχει καποιος δοκιμασμενος τροπος για να μην περασει τελωνειο.Θελω να πω αν εκανε καποιος αγορα απο vickmall η καποιο αλλο site και επελεξε eu shipping method εννοω την τριγωνικη συναλλαγη.Θελω να μαθω αν οντως δεν περναει τελωνειο γιατι σε ακριβα κινητα ειναι ρισκο