Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ναι ναι το 'πιασα απλα επειδη το θεμα που "καιει" τον τελευταιο καιρο ειναι το τελωνειο η πρωτη μου σκεψη ηταν μηπως το αποφευγει και γι αυτο αναφερθηκε..
-
Τελωνειο ομως περνανε κανονικα
-
Απιστευτο δεν περιμενα ποτε οτι θα υπηρχε τετοια υπηρεσια... Με το τελωνειο ομως τι γινεται;
-
Χαχαχα εγινε ετσι κι αλλιως δε μ' αφησαν πουθενα να μιλησω συγκεκριμενα για το πακετο μου...εκτος απο το κεντρο διαλογης των ΕΛΤΑ στη θεσσ/νικη οπου τους ειπα το tracking και με παρεπεμψαν στο τελωνειο... Τελος παντων ας ελπισουμε οτι δεν θα καθυστερησει αλλο γιατι εχω βαρεθει να κανω ζογκλερικα ωστε να μην μου πεσει το τηλεφωνο..
-
@Bodai , @osalonikios Μα υπαρχει πιθανοτητα να επιβαλουν φορο σε αντικειμενα των οποιων η αξια ειναι κατω απο 20 ευρω; τοσο χαλια πια; Σε περιπτωση που το ανοιξουν δουν οτι τελικα οντως ειναι κατω απο 20 ευρω πληρωνω κατι; Σε καμια περιπτωση δεν σκοπευω να παω εγω θα περιμενω να το εκτελωνισουν και να μου το φερουν τα ΕΛΤΑ κι απο κει και περα θα δω τι θα κανω..
-
Παράθεση από Alex_MLT: “όλα τα υπόλοιπα περνάνε αέρα... ” Ναι σιγουρα! Μια σταλια δεματακι καμια σχεση ουτε σε βαρος ουτε σε ογκο με πακετο κινητου(θηκη+temp. glass) ειναι στο τελωνειο απο τις 23/2 παιρνω τηλεφωνα απο χθες δεν βγαινει ακρη... Σημερα πηρα στο τελωνειο μου ειπε οτι ειτε θα βαλω δικο μου εκτελωνιστη(υποθετω πως το αναλαμβανουν τα ΕΛΤΑ) ειτε θα παω εγω ο ιδιος που με απετρεψε να το κανω. Δε ξερω μπερδευτηκα, αυτοι ειναι ικανοι να με χρεωσουν για τις λαλακιες τους παραπανω απο την αξ…
-
Χαλια πολλά χάλια το ελληνικό δημόσιο σε όλους τους τομείς... Εγώ τώρα τι κάνω περιμένω πότε θα μαζέψουν τα αποφάγια τους εκεί μέσα ώστε να φανερωθεί το δέμα μου και να προχωρήσει επιτέλους; Μεγάλη παπ@ρια πάντως να περιμένεις να σου εκτελωνισουν δέμα αξίας κάτω από 15 ευρώ...
-
Απιστευτοι ελληνες δημόσιοι υπάλληλοι.. Παιρνω στο κεντρο διαλογης θεσσ/νικης μονο που δε με εδειρε ο αλλος τελικα με τα πολλα με παρεπεμπψε στο τελωνειο θεσσαλονικης(μου εδωσε νουμερο).. Παιρνω σε αυτο το νουμερο μου δινουν αλλο νουμερο στο οποιο παιρνω και μιλαω με εναν μπαρμπα που αρχισε να μου λεει ασυναρτησιες οτι πρεπει να παω στα ελτα να ζητησω αδεια εκτελωνισμου και κατι τετοια του ειπα οκ και τον αφησα να κανει το διάλειμμα του Μετα αναρωτιομαστε πως χανονται τα δεματα μας! Στους συγκεκ…
-
Μωρε μπας και ντυθηκες @demakhs αυτες τις μερες για τα καρναβαλια και σου μεινε το χούι;
-
Πρωτες μερες ειναι ακομα και δεν το εχω αφησει σε ησυχια μου βγαζει 5μιση ωρες οθονη αλλα μου τρωει πολλη μπαταρια η αναμονη GSM...μερα δε βγαζω αυτες τις μερες ουτε για πλακα...γενικα ομως ρωτησα.
-
Τιποτα δεν ειναι ρε συ ειδικα αν το δουλευεις με φωτεινοτητα απο τη μεση και κατω πολυ δυσκολα γινεται αντιληπτο! Ανοιξα ενα RMA case στο eglobal να δω τι θα μου πουν ετσι χαβαλε...Δεν τους το στελνω ουτε γι αστειο ομως Τωρα αν θελουν να μου δωσουν ενα μερικο refund χαρτζιλικι δε θα με χαλαγε καθολου νομιζω
-
Υπαρχει κι αυτη η λυση Αν κανει πανω απο 3-4 μερες ακομα καπως ετσι θα καταληξω youtube.com/watch?v=M92jVTQ31ec