Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Όχι για πολύ, θα τους στριμώξουν και αυτούς με κάποιο τρόπο όπως και όλους τους υπόλοιπους.
Όποιος προκλάβει, πρόλαβε εν τω μεταξύ..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Έτσι ακριβως!!Είχα πάρει μία βούρτσα για την γυναίκα,το πακέτο 35χ15χ15!!Με το που φτάνει Θεσσαλονικη λόγω του όγκου του με την μία ΥΕΔ!Ειδαν τι είναι μπήκε τελωνείο 10:15 βγήκε 10:23 με μηδενική χρεωση!!!
Ξανά ρωταω από to2c ή sf eu express είναι ή τριγωνική χωρίς τελωνείο??Με έχει ζαλισει ένα φίλος από το πρωί γι αυτό "spam-αρω"
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Tα ευρωπαικα καταστηματα δεν μπορει να τα στριμωξει η μπανανια , εκτος αν βγουμε εκτος εμεις...
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
όλα τα υπόλοιπα περνάνε αέρα...
Σημερα πηρα στο τελωνειο μου ειπε οτι ειτε θα βαλω δικο μου εκτελωνιστη(υποθετω πως το αναλαμβανουν τα ΕΛΤΑ) ειτε θα παω εγω ο ιδιος που με απετρεψε να το κανω. Δε ξερω μπερδευτηκα, αυτοι ειναι ικανοι να με χρεωσουν για τις λαλακιες τους παραπανω απο την αξια του περιεχομενου(15 ευρω)
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
ειτε θα παω εγω ο ιδιος που με απετρεψε να το κανω.
Εγω θα σου πρότεινα το εξής: Μην κατέβεις στο τελωνείο. Στείλε την κίνηση από το Paypal με το fax και άστους να προχωρήσουν. Αν το αγνοήσουν και σε χρεώσουν (το όριο είναι 20€), κατεβαίνεις και κάνεις αίτηση να σου επιστρέψουν ότι πλήρωσες.
Ετσι έχεις πιθανότητες 50% να γλυτώσεις την ταλαιπωρία. Φαντάσου να κατέβεις και να σου πουν .... Αααα αυτό το εκτελωνίσαμε!! Περίμενε τον ταχυδρόμο για να δεις αν υπήρξε κάποια χρέωση..
Και να πρέπει να ξαναπάς !!! -
@giwrgosalim ο ευκολότερός τρόπος να περάσεις το εμπόδιο του τελωνειου είναι να μη κανεις τίποτα.
Όσο το σκαλίζεις εκτός του ότι συγχίζεσαι τόσο το μπλέκεις το θέμα.
Άστο το ρημάδι στην τύχη του και θα παραλάβεις.
Να βγάλεις άκρη επειδή έχεις δίκιο δεν υπάρχει περίπτωση.
Even dead i will fight. -
@Bodai , @osalonikios Μα υπαρχει πιθανοτητα να επιβαλουν φορο σε αντικειμενα των οποιων η αξια ειναι κατω απο 20 ευρω; τοσο χαλια πια; Σε περιπτωση που το ανοιξουν δουν οτι τελικα οντως ειναι κατω απο 20 ευρω πληρωνω κατι; Σε καμια περιπτωση δεν σκοπευω να παω εγω θα περιμενω να το εκτελωνισουν και να μου το φερουν τα ΕΛΤΑ κι απο κει και περα θα δω τι θα κανω..
Εγώ λέω μη παιρνεις ούτε τηλέφωνα.
Προσφατή εμπειρία με ένα τιμόνι ταχύπλοού απέδειξε πως όταν τους δώσεις λόγο να ενδιαφερθούν για κάτι το ξεσκίζουν.
Άστο μέσα στον όχλο να μη φαίνεται. Να περάσει σκουληκιάρικα που λέμε.
Even dead i will fight. -
Χαχαχα εγινε ετσι κι αλλιως δε μ' αφησαν πουθενα να μιλησω συγκεκριμενα για το πακετο μου...εκτος απο το κεντρο διαλογης των ΕΛΤΑ στη θεσσ/νικη οπου τους ειπα το tracking και με παρεπεμψαν στο τελωνειο...
Τελος παντων ας ελπισουμε οτι δεν θα καθυστερησει αλλο γιατι εχω βαρεθει να κανω ζογκλερικα ωστε να μην μου πεσει το τηλεφωνο..
-
Κατω απο 22 ευρω τρως ενα 3ευρω για τον κοπο τους κι ολα καλα , λεμε τωρα.Κι απ οτι ακουγεται θελουν να το καταργησουν κι αυτο το οριο να περνανε ολα .Ευρωπαικη οδηγια ψηνεται
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα