Ρε παιδιά πρόβλημα με post nl. Πρώτη φορά μου τυχαίνει. 20/02 on transport to the country of destination. 21/02 το ίδιο και σήμερα πάλι το ίδιο. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Το δέμα θα το παραλάβω ποτέ ή όχι. Δεν το βλέπω να μπαίνει στο αεροπλάνο. Όχι ότι αγχώνομαι τόσο για το δέμα. Είναι μικρής αξίας εξάλλου. Αγχώνομαι γιατί αν χαθεί άιντε συννενοήσου εσύ με τον Κινέζο μετά.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Πολύ αγχώνεσαι βρε παιδί μου... χαλάρωσε, αν είναι απλό δέμα τον έχεις τον μήνα σίγουρο το λιγότερο.
Το πιο πιθανό είναι να ταξιδεύει και μέσα στην κίνα προς το σημείο εξόδου. Μου έχει τύχει δέμα να πάρει 2 βδομάδες ώσπου να μπεί στο αεροπλάνο. Είναι μεγάλη η Κίνα...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Χαχαχαχαχαχαχαχ! Ρε συ είναι αυτοί οι κακόφημοι του dealextreme για αυτό ανησυχώ. Πάντως εντάξει δεν με καίει κιόλας.
-
Έ, πας και εσύ γυρεύοντας...
Καλή τύχη..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
χαχα εδω δες φιλε βολτιτσα στην Κίνα...
-
Ε ναί..δεν έιναι σπάνιο φαινόμενο αυτό ειδικά από Άλι εξπρές..
Πιο πολύ με ανησυχεί ότι μου το πάσαραν σαν αποστολή απο Ευρώπη οι Κινέζοι. Είδα και εγώ tracking RC.........NL και λέω δεν μπορεί θα είναι πιο γρήγορο και από Ευρώπη. Και αυτοί το στείλαν από Κίνα. Κοίτα ρε κάτι τύποι που κυκλοφορούν.
-
-
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Πιο πολύ με ανησυχεί ότι μου το πάσαραν σαν αποστολή απο Ευρώπη οι Κινέζοι. Είδα και εγώ tracking RC.........NL και λέω δεν μπορεί θα είναι πιο γρήγορο και από Ευρώπη. Και αυτοί το στείλαν από Κίνα. Κοίτα ρε κάτι τύποι που κυκλοφορούν.
Dropship. Είναι εξυπνάκηδες. 2 φορές που μου την κάνανε από άμαζον έτσι, έπεσε full refund γιατί εκεί είναι αυτόματο
αν περάσει κανα δεκαήμερο από την ημερομηνία παραλαβής που θα σου δώσει το σύστημα και παραπονεθείς.
Μάλιστα. Καλό να το ξέρουμε. Εγώ τους έκανα dispute και περιμένω. Δεν το γλιτώνουν το claim. Τα πήρα υποτίθεται μόνο και μόνο για να παραλάβω από Ευρώπη και αυτοί τα στείλαν από Κίνα πάλι. Ας τους φοβίσω με το dispute. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Πιάνει καμιά φορά. Δεν με ενοχλεί η αναμονή από Κίνα αλλά η κοροιδία με ενοχλεί οπωσδήποτε.
-
Σε αυτή την περίπτωση, έχεις δίκιο ότι και να τους κάνεις...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα