Ζητα Extend στο Buyer's Protection (οσον αφορά το Ali) Οσον αφορά το τελωνείο ....Ο/H karasarinis έγραψε:
Τώρα μου ήρθε ειδοποίηση από alliexpress ότι σε 4 ημέρες θα κλείσει η αγορά. Κ μου βγάζει επιλογή για dispute.
Τι να κάνω παίδες? Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθησω?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H karasarinis έγραψε:
Παίδες μια βοήθεια σας παρακαλώ. Έχω παραγγείλει από alliexpress ένα κινητό πριν 50 μέρες. Μπήκε τελωνείο πριν 1 μήνα ακριβώς και από τότε αγνοείται η τύχη του.
Τώρα μου ήρθε ειδοποίηση από alliexpress ότι σε 4 ημέρες θα κλείσει η αγορά. Κ μου βγάζει επιλογή για dispute.
Στάλθηκε από το Passport μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παρε ρωτα τι παιζει και αναλογα τι θα σου πουν κανεις -
Έχω νέα. Παρέλαβα από schutzfolien24.de. Όλα καλά. Απλό γράμμα σε δύο ημέρες παραλαβή. Δεν το φόρεσα ακόμα στο κινητό. Έφτασε παραδόξως γρήγορα κ σε καλή κατάσταση. Από δική μου απροσεξία το ψιλοκατάστρεψα στις άκρες αλλά εντάξει είναι σχετικά καλό. Καλές εντυπώσεις μου άφησε. Δεν θα το χρησιμοποιήσω μάλλον αφού περιμένω κ της nillkin μαζί με την πλάτη που πάει.
-
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H karasarinis έγραψε:
Παίδες μια βοήθεια σας παρακαλώ. Έχω παραγγείλει από alliexpress ένα κινητό πριν 50 μέρες. Μπήκε τελωνείο πριν 1 μήνα ακριβώς και από τότε αγνοείται η τύχη του.
Στάλθηκε από το Passport μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παρε ρωτα τι παιζει και αναλογα τι θα σου πουν κανεις
Είχα πάρει πριν 1 εβδομάδα κ μ λένε είναι ακόμα τελωνείο. Αν κάνω dispute τι θα γινει?
Στάλθηκε από το Passport μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μην κάνεις Dispute, δεν φταίει σε τίποτα ο πωλητής να χάσει τα λεφτά του.
Κάνε ότι σου είπε ο Bodai πιο πρίν και περίμενε.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Απιστευτοι ελληνες δημόσιοι υπάλληλοι..
Παιρνω στο κεντρο διαλογης θεσσ/νικης μονο που δε με εδειρε ο αλλος τελικα με τα πολλα με παρεπεμπψε στο τελωνειο θεσσαλονικης(μου εδωσε νουμερο)..
Παιρνω σε αυτο το νουμερο μου δινουν αλλο νουμερο στο οποιο παιρνω και μιλαω με εναν μπαρμπα που αρχισε να μου λεει ασυναρτησιες οτι πρεπει να παω στα ελτα να ζητησω αδεια εκτελωνισμου και κατι τετοια του ειπα οκ και τον αφησα να κανει το διάλειμμα του
Μετα αναρωτιομαστε πως χανονται τα δεματα μας! Στους συγκεκριμενους και χελωνα με λουρι να δωσεις θα στη χασουν ρε σεις
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
εμένα φτάνουν τρία δέματα στο Κ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και σήμερα παραλαμβάνω μόνο το ένα. Τα άλλα δύο δεν τα φόρτωσαν. Δεν τους έφτασε φαίνεται η λίστα του σίντλερ. Για τους γνωρίζοντες: Partial acceptance - According to list.
-
τι είναι αυτά που διαβάζω ρέ παιδιά. Εχω να κάνω παραγγελία σχεδόν 3 μήνες και έχω μείνει πίσω. Θέλω να παραγγείλω ένα κινητό από το vickmall όπως έκανα και πιο πρίν, δηλαδή τώρα θα πάει τελωνείο???
-
Κινητό κατά 90 τοις εκατό πλέον θα περάσει τελωνείο. Εκτός και αν έχεις άνθρωπο στο τελωνείο οπότε πάω πάσο. Αλλιώς οι επιλογές σου είναι: 1. ευρωπαική αποθήκη, 2. τριγωνική αποστολή, 3. Υπομονή και προσευχή σε ό,τι πιστεύεις (βλ. Βούδας, θεός, Δίας, σύννεφα κτλ), 4. Παίρνεις από Ελλάδα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα