Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Antretng: “Ποια έχουν ίδια oled? Mi note 2 και redmi pro? Από όσο ξέρω το πρώτο έχει οθόνη της lg και το δεύτερο κάποια κινεζικη ” Δεν ξέρω τι λέτε, τα έβαλα δίπλα στο Mi store και μου φάνηκε ότι δεν υπήρχε η παραμικρή διαφορά στα χρώματα. Ίσως να είναι και θέμα καλιμπραρισματος, τι να σου πω. (Η κάνανε καλή δουλειά στο copy /paste των σχεδίων οι Κινέζοι...)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝτροπή σου Ανδρέα.. Τον δίνεις έτσι στεγνά τον.. Επίτιμο..
-
Άσε μας βρε αραχνιάρη με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου.. Παράθεση από Antretng: “Εχω μια αμφιβολία στο αν είναι συμβατός με api2. Στην open camera αν ενεργοποιήσεις το api2 τι κάνει; ” Στο debug info της open camera αναφέρεται RAW not available. Στην hedgecam2 όμως, παίρνει την ρύθμιση κανονικά. Μάλλον δεν παίζει σωστά το Api2 (ή καθόλου ε;) τι λες..;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΘέλει να πει ότι αν δεν έχει η υπόθεση χρήση καλωδίου, δεν τον ενδιαφέρει.. Όπως τα παραμύθια χωρίς δράκο δηλαδή ένα πράγμα..
-
Παράθεση από spideman3: “Μπράβο @foxy4270 να μάθουν κάποια γατάκια να μην λένε πολλά. ” Σε HHT mode, η κάμερα του Redmi 5 pro έχει τον θόρυβο της αρκούδας ή είναι και τα 2 μόνιτορ του πισί μου ελαττωματικά; Γενικά είναι οκ για Redmi αλλά όπως είπε και ο Βασίλης πιο πριν, ας το δούμε Ευρώπη με την σχετική τιμούλα και τα λέμε ξανά τότε..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑγωνιστικές καλημέρες σε όσους δουλεύουν σαββατοκύριακο. Όσοι δεν δουλεύετε, δεν ξέρετε τι χάνετε.
-
Eγώ προσωπικά έχω να κάνω factory reset από τον περασμένο Μάιο. Αναβάθμισα και απο MIUI 8 σε 9 ενδιάμεσα. Το πρόβλημα σου φίλε @kostas_7 ίσως να έχει να κάνει με κάποιο συνδυασμό ρυθμίσεων/εφαρμογών που χρησιμοποιείς. Και για να μην νομίζεις ότι έχω την συσκευή άδεια, δεν θυμάμαι πότε είχε κάτω από 100 εφαρμογές εγκατεστημένες. Τώρα που μιλάμε, έχω 122 πάνω.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-