Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Κοιτα, εμένα η οθόνη του mi note 2 μου άρεσε πολύ περισσοτερο. Το μαύρο που είχε κκαιτα χρώματα ήταν πολύ ανώτερα.
Απλά λέω ότι αν είχε καμία super amoled της samsung με ζωηρά χρώματα και contrast, του φαινόντουσαν πολύ πιο ελκυστικές οι φωτογραφίες.
Φυσικά δεν είναι κανένα φωτογραφικό τέρας αλλά τηρουμένων των αναλογιών, για τα χρήματα που κοστίζει είναι από τις καλύτερες κάμερες που μπορείς να βρεις. -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ίδια ακριβώς OLED έχουν και τα δύο αυτά. Ακόμα και το land που έχω δείχνει τα χρώματα πολύ καλύτερα. Τέλος πάντων, να σταματήσω το offtopic εδώ.
Ποια έχουν ίδια oled? Mi note 2 και redmi pro?
Από όσο ξέρω το πρώτο έχει οθόνη της lg και το δεύτερο κάποια κινεζικη -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
@spideman3
Ούτε στον ύπνο σου τέτοιο αποτέλεσμα!!!
25eTWHc
Άυριο πρωί στην εκκλησία και κεράκι στον Άγιο HDR+!
-
Ο/H Antretng έγραψε:
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Τώρα κατάλαβα για ο επίτιμος αρχισκούληκας λύσσαξε να το πάρει.
Άλλα τα μάτια του λαγού, και άλλα της κουκουβάγιας;;;
-
Καλά περιμένετε να πέσει κάτω του κόστους. Μπορεί σε κάνα χρόνο, άμα θέλει κάποιο μαγαζί να ξεστοκαρει τα τελευταία κομμάτια. Ίσως.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
μπας και δουν ασπρη μερα -
Παιδιά τους είναι σχεδόν αδιάφορο η αναπτυξη του λογισμικό στις κάμερες. Ασχολήθηκαν σοβαρά με το Mi5s και βλέπετε-πουμε το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι το ίδιο αποτέλεσμα και καλύτερο θα δούμε στο MiMix2S. Ο λόγος θα κάνουν ποιο δυνατό μπασιμο στην αγορά της Αμερικής. Και εκεί έχει να αντιμετωπίσει τα θηρία S8 & apple.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ασχολήθηκαν σοβαρά με το Mi5s
Το εξοπλισαν με δυνατα καμερα specs...απο κει και περα εχουν κονσερβα-αλγοριθμους και τους πετανε σ'ολα τα κινητα τους -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0