Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλή τύχη σε όλους. Αν κάποιος κερδίσει και δεν του αρέσει το δώρο, προσφέρομαι να τον/την βοηθήσω να απαλλαγεί από αυτό.
-
Παράθεση από Andreasmix: “Παιδιά καλημέρα Το αρχείο (arΩma 8.8.2.zip) έχει κάποιο πρόβλημα? Κατεβαίνει μεν, αναγνωρίζει λάθος δε. Το αρχείο είναι για το redmi note 4 nikel ” Σβήσε όλα τα παλιά zip με ρομ που έχεις κατεβάσει από την μνήμη του κινητού, και ξαναδοκίμασε. Θα πρέπει να δουλέψει.
-
Παράθεση από Arif Swozon: “Is whyred working fine? ” Yes, no worries. Actually it's much better now with 8.8.2.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα το δούμε...Έβαλες καθόλου Magisk ? ” Όχι, δεν το πέρασα. Βασικά δεν πέρασα τίποτα από τα επιπλέον apk. Ειδικά για το Magisk, μου φαίνεται ότι ρολάρει αρκετά καλύτερα χωρίς αυτό. Edit: Το δουλεύω τώρα κάνα εικοσάλεπτο, το lag έχει μειωθεί πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν είναι λόγω της απουσίας του Magisk η κάτι άλλο. Θα κοιτάξω να το περάσω κάποια στιγμή αύριο για να δω αν θα αλλάξει κάτι.
-
Σε whyred, όλα καλά. Αλλά παιδιά το θέμα με το reboot δεν λύθηκε. Μετά από το φλασαρισμα στο reboot με ξαναέβαλε στο twrp.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56170/
-
Redmi PRO καινούργια ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από Marios Galanis: “Καλησπέρα. Το κινητό μια χαρά πήγαινε μέχρι τώρα αλλά σήμερα ξαφνικά πήγα να το ξεκλειδώσω και δεν άνοιγε. Για την ακρίβεια άνοιγε η οθόνη για μισό κλάσμα. Φαινόταν η ώρα η μπαταρία και έκλεινε κατελευθειαν. Δεν ανοίγει με τίποτα. Το έκανα και αρκετές επανεκκίνησεις ” Δεν μου το έχει κάνει αυτό ποτέ εμένα. Μου έχει κάνει πολλά και διάφορα, αλλά όχι τέτοιο πρόβλημα. Ίσως και να είναι θέμα hardware. Κάνε backup ότι μπορέσεις και μετά ξανά πέρασε την ρομ με format data…
-
Θα χρειάζεται και δάνειο με προσημείωση ακινήτου για να το αγοράσει κάποιος μάλλον..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651