Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
-
καλησπερα σας
εχω στο κινητο μου την xtrv 8.2.1 και θελω να βαλω την τελευταια stable...επειδη διαβασα οτι θελω σιγουρα factory reset πρωτου την εγκαταστησω μπορειτε να μ ενημερωσετε πως μπορω να παρω αντιγραφο της ρομ στην περιπτωση που δεν παει κατι καλα στην εγκατασταση ωστε να επιστρεψω σ αυτην χωρις προβλημα? -
Πέρασε πρώτα το twrp
twrp_omega_3.2.1-1_miui-hellas
Με τον πρώτο τρόπο του οδηγού
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Μπες στο νέο twrp , το προτελευταίο συγκεκριμένα και πήγαινε backup τίκαρε όλα τα κουτάκια εκτός cache και swipe to backup. Φύλαξέ το στην εξωτερική sd ή εάν δεν έχεις, στον υπολογιστή ( γιατί εάν χρειαστεί format data , θα το χάσεις εάν το βάλεις στο internal memory).
Πέρασε την τελευταία stable rom στην εσωτερική μνήμη και κάνε ένα dirty flash , δηλαδή μόνο με wipe cache και dalvik. Αυτό γιατί το redmi pro πάντα είχε και θα έχει China source rom , εκτός και εάν είναι τίποτα portet rom από Nikel , αλλά και να είναι portet rom από Nikel , factory reset κάνεις και μετά. -
-
-
Ο/H nemesisrty έγραψε:
Παιδια έχετε καμία πληροφορία για την τελευταία xtrv rom 8.4.30 hm pro global source.Εντυπώσεις από κάποιον που την πέρασε;;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Και όμως είσαι ακόμα εδώ Άλεξ....!!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βοηθάω οπότε μπορώ, Γιώργο.
Την έχω την συσκευή ακόμα, δεν πρόκειται να την δώσω.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Πέρασε πρώτα το twrp
twrp_omega_3.2.1-1_miui-hellas
Με τον πρώτο τρόπο του οδηγού
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Μπες στο νέο twrp , το προτελευταίο συγκεκριμένα και πήγαινε backup τίκαρε όλα τα κουτάκια εκτός cache και swipe to backup. Φύλαξέ το στην εξωτερική sd ή εάν δεν έχεις, στον υπολογιστή ( γιατί εάν χρειαστεί format data , θα το χάσεις εάν το βάλεις στο internal memory).
Πέρασε την τελευταία stable rom στην εσωτερική μνήμη και κάνε ένα dirty flash , δηλαδή μόνο με wipe cache και dalvik. Αυτό γιατί το redmi pro πάντα είχε και θα έχει China source rom , εκτός και εάν είναι τίποτα portet rom από Nikel , αλλά και να είναι portet rom από Nikel , factory reset κάνεις και μετά.
-
άμα κολλάει, θα φταίει ο @takisfrag ....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα