Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Δεκτο και κατανοητό, αλλά επειδη οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε αυτά τα κινητά και σαν βασικά, και όχι σαν.... "δεύτερα". Όποτε.... λέγοντας "πειραματικη rom" εννοώ τις rom που προέρχονται από εντελώς διαφορετικά sources. Τις υπόλοιπες rom που κάνουν για το κινητό αυτό, θα τις αποκαλούσα απλά ....."δοκιμαστικές".Ο/H gkalen έγραψε:
-
καλησπερα σας
εχω στο κινητο μου την xtrv 8.2.1 και θελω να βαλω την τελευταια stable...επειδη διαβασα οτι θελω σιγουρα factory reset πρωτου την εγκαταστησω μπορειτε να μ ενημερωσετε πως μπορω να παρω αντιγραφο της ρομ στην περιπτωση που δεν παει κατι καλα στην εγκατασταση ωστε να επιστρεψω σ αυτην χωρις προβλημα? -
Πέρασε πρώτα το twrp
twrp_omega_3.2.1-1_miui-hellas
Με τον πρώτο τρόπο του οδηγού
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Μπες στο νέο twrp , το προτελευταίο συγκεκριμένα και πήγαινε backup τίκαρε όλα τα κουτάκια εκτός cache και swipe to backup. Φύλαξέ το στην εξωτερική sd ή εάν δεν έχεις, στον υπολογιστή ( γιατί εάν χρειαστεί format data , θα το χάσεις εάν το βάλεις στο internal memory).
Πέρασε την τελευταία stable rom στην εσωτερική μνήμη και κάνε ένα dirty flash , δηλαδή μόνο με wipe cache και dalvik. Αυτό γιατί το redmi pro πάντα είχε και θα έχει China source rom , εκτός και εάν είναι τίποτα portet rom από Nikel , αλλά και να είναι portet rom από Nikel , factory reset κάνεις και μετά. -
-
-
Πέρασε την και μην το σκέφτεσαι. Αλλά μην περιμένεις και θαύματα, ειδικά στην μπαταρία.Ο/H nemesisrty έγραψε:
Παιδια έχετε καμία πληροφορία για την τελευταία xtrv rom 8.4.30 hm pro global source.Εντυπώσεις από κάποιον που την πέρασε;;

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Και όμως είσαι ακόμα εδώ Άλεξ....!!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βοηθάω οπότε μπορώ, Γιώργο.
Την έχω την συσκευή ακόμα, δεν πρόκειται να την δώσω.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Σ ευχαριστω πολυ οι οδηγιες σου ηταν οτι επρεπε, τα εκανα ολα και μια χαρα περαστηκε η stable χωρις factory reset...να σε ρωτησω υπαρχει καποιος τροπος που θα καταλαβω οτι εν τελει επρεπε να κανω FR? Δλδ αμα δω οτι κολλαει το κιν πχ κτλΟ/H makis1024 έγραψε:
Πέρασε πρώτα το twrp
twrp_omega_3.2.1-1_miui-hellas
Με τον πρώτο τρόπο του οδηγού
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Μπες στο νέο twrp , το προτελευταίο συγκεκριμένα και πήγαινε backup τίκαρε όλα τα κουτάκια εκτός cache και swipe to backup. Φύλαξέ το στην εξωτερική sd ή εάν δεν έχεις, στον υπολογιστή ( γιατί εάν χρειαστεί format data , θα το χάσεις εάν το βάλεις στο internal memory).
Πέρασε την τελευταία stable rom στην εσωτερική μνήμη και κάνε ένα dirty flash , δηλαδή μόνο με wipe cache και dalvik. Αυτό γιατί το redmi pro πάντα είχε και θα έχει China source rom , εκτός και εάν είναι τίποτα portet rom από Nikel , αλλά και να είναι portet rom από Nikel , factory reset κάνεις και μετά.
-
άμα κολλάει, θα φταίει ο @takisfrag ....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα