Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

geozn8 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Εγώ πιστεύω ότι κάτι παίζει.. Μπορεί να είχε κάνα γνωστό στην Κίνα όπως έχω και εγώ.. Πάντως μόνο εκεί υπάρχει μόνο στα δικά τους μαγαζία.. Για ίντερνετ είναι λίγο νωρίς ακόμη..

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα σαςςς

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από horrendous: “Τι λάθος μετρήσεις σου έκανε; Εγώ δεν έχω εντοπίσει κάτι εντελώς άκυρο.Δοκίμασες factory reset μπας και έχει "σκαλώσει" κάπου; ” Ναι παρολλο που είχα κάνει και reset και restart κλπ δεν μου έγραφε τα σωστά νούμερα που έδειχνε όταν έκανα μια προπόνηση η διάδρομο κλπ στο αρχικό ρολόι που είχα !! Π.χ έκανα διάδρομο 30 λεπτά και έλεγε 250 θερμίδες η μπροστά έλεγε 70.. Γενικά κυρίως δεν αποθήκευε σωστά τα νούμερα...Τέλος δεν ξανά βάζω άλλη παλιά 1.0.7.10 σούπερ !!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα..

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

geozn8 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Αν το δουλεύεις σε χαμηλή φωτεινότητα παίζει κιαυτο ρόλο για να βγουν τα πολλά sot οθόνης.. Πάντως μπράβο από ότι φαίνεται έχει κάνει ωραία υλοποίηση η Xiaomi...

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Εννοούσα το τελευταίο beta firmware που έχει επίσημα ελληνικά..!! Εγώ με αυτό έχω μείνει μιας και δουλεύει άψογα γιατί το 1.0.6.16 σε εμένα δεν μου δούλευε καλά έκανε λάθος μετρήσεις.. Για να δούμε που θα το πάει η Xiaomi..

• Παράθεση από NasDriver: “Το 112 είναι ο Ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης, εκτός και εάν είναι εκτός λειτουργίας μπορείς να καλείς και εκεί. ” Υπόψιν το 112 ναι μεν σε βοηθάει γενικά αλλά είναι ποιο πολύ όταν έχεις χαθεί κάπου σε βουνό σε δάσος κλπ για να μπορέσει να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός εντοπισμόυ σου..

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Μόλις πέρασα για δοκιμή έβαλα το νέο beta firmware 1.0.7. 20 με το res v.70 και κατόπιν και το τροποποιημένο res FatchOS V70. Εκτός το ότι ΔΕΝ έχει Ελληνικά δεν παρατήρησα καμία άλλη προφανή τουλάχιστον λειτουργία απλά το FatchOS έχει λίγο διαφορετικά εικονίδια αλλά ξανά επέστρεψα στο τελευταίο επίσημο beta firmware 1.0.7.10 με τα v66 res που και νέα εικονίδια έχει δώσει στην κοινότητα ο NiTroGen και έχει φουλ ελληνικά!! Υπομονή λοιπόν μέχρι νεοτέρας. forums.xiaom…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σαςςς!! Ρε παιδιά 2ερη μέρα ο αρχισκωληξ δεν έχει εμφανιστεί ακόμη μπάνια κάνει η το πείρε υπέρ πίστεως και πατρίδος και δεν γράφει. ??

• Παράθεση από tasos17: “Έχω ενεργοποιήσει την λειτουργία να κλείνει/ανοίγει η τηλεόραση μαζί με το Box. Εννοώ κλείνει και Όταν πατήσω τα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο ανοίγει ξανά. Ανοίγει κλείνει από standby ” Φίλε σε ποια τηλεόραση το έχεις κάνει εσύ, γιατί και εγώ το έχω ρυθμίσει σε LG 3D SMART TV αλλά δεν το κάνει δεν μπορεί να το διαβάσει σωστά ...

• Παράθεση από xristaras12: “1)δεν μου το εμφανίζει στις συσκευές bluetooth στο κινητό 2)αν βγω εκτός εμβέλειας, δεν συνδέεται πάλι αυτόματα όπως το 3αρι και αν ανοίξω την εφαρμογή μου ζητάει να ανοίξω την τοποθεσία. Έπειτα το βρίσκει ακαριαία. ” Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην κοινότητα μας !! Θα το ευχαριστηθείς το ρολογάκι !! Πες μας τι κινητό έχεις, το band σου είναι το international η το κινέζικο ? Όπως επίσης ποιο firmware έχεις επάνω ?? Εγώ σε s10 μια χαρά το βλέπω στης συσκευές μου στο blue…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σαςςς

• Mi band 2? 3? 4?

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από angarato_surion: “Αν κάποιος είχε πάρει το 3 τον Απρίλιο αξίζει να πάρει το 4; ” Εννοείτε βρε συ πουλά το η χάρισε το ούτος η άλλος τώρα το βρίσκεις και εδώ Ελλάδα κάτω από 30 ευρώ.. Σούπερ!!

• Θα τα βρεις στο post του @NiTroGen παρακάτω και δες χοντρικά την φώτο αν και έχει κι άλλα!! Mi Band 4 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65123/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε παιδιά αφού έχει ζέστη ακόμη είναι δυνατόν να μην κάνουμε ακόμη μπανάκια... Χαχαχα Φίλε @takisfrag η γιορτή λένε ότι κρατάει 48 ωρο σωστά.. Χρόνια πολλά!!

• Φίλε @knight666 αν έχεις την τελευταία stable 1.0.6.16 η οποία σε μένα δεν έπαιζε σωστά έδειχνε λάθος μετρήσεις στο αρχικό ρολόι τότε θα βάλεις v62!! Αν βάλεις την 1.0.7.10 τότε βάζετε τα v66. Έγω έχω κρατήσει την 1.0.7.10 την οποία και προτείνω μιας και παίζει άψογα και αν βάλετε και το NiTro-GR-V66_beta2 res θα δείτε και τα νέα εικονίδια στο μενού και υπομενού.

• Μπράβο φίλε πολύ καλή δουλειά θα δοκιμαστεί οσονούπω!!

• Φίλε @NiTroGen συγχαρητήρια καταρχας πες μας για τα smiles που στο notify and fitness ενεργοποιουνται γιατί δεν το βρίσκω.. Στο μενού γιατί είναι κεφάλαια δεν μπορούν να γίνουν ναι μεν ποιο μεγαλα αλλά όχι κεφαλαία?? Ευχαριστούμε

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τα banakia αναζωογονούν την σωματική και ψυχική υγειά όποτε πιστεύω να απολαμβάνει αυτήν την ολιγοήμερη αποχή..!! Και εννοείτε εκεί που ο άλλος έχει ανάγκη σοβαρή πλάκα δεν τραβάει !!

• Παράθεση από kostasc4: “Καλημέρα , πληκτρολόγιο και ποντίκι ασύρματο που έχω για υπολογιστή δουλεύει με το box αν το συνδέσω στη θύρα usb? Επίσης υπάρχει κάποιο οικονομικό usb hub που να δουλεύει στο boxακι γιατί δεν είμαι για 20€αρα ” Φίλε εχω βάλει εγω usb hub δουλευει μια χαρα το ποντίκι μαζι και συνδεδεμένο usb με ταινίες μέσα.. Πληκτρολόγιο δεν εχω δοκιμάσει αλλα λογικα δεν θα εχεις θεμα !! Απλο φθηνό usb hub ειναι το παρακάτω με 4 θύρες κιόλας αυτο έχω εγω και δουλεύει μια χαρα !! skroutz.…