Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Γνώμη μου κράτα πρώτα απολλα κωδικούς, αγαπημένα, ρυθμίσεις κλπ. Μετά μέσο ενός file explorer μπες στο Android system - data και δες μέσα στο φάκελο της εφαρμογής τι είναι αυτό που πιάνει τόσο χώρο.. Η ίδια η εφαρμογή η κάποια ταινία ή κάτι άλλο...

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή μερα

• watchfaces mi band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από ranioti: “Κάποιο που να δείχνει το καιρό εμπρός έχουμε βρει? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε μου αν και το παρακολουθώ από την αρχή που έχουν βγει δεν έχω δει εγώ τουλάχιστον μέχρι στιγμής κάποιο που να δείχνει και τον καιρό !! Θα βγάλουν κάποιο στιγμή υποθέτω !!

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

geozn8 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Miui 10 παρουσίαση στις 10 Αυγούστου. ” Μάλλον εννοείς το Miui 11 προφανώς σωστά ?? Άντε να δούμε τι θα δούμε !!

• watchfaces mi band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Αν ψάξεις λιγάκι έχει διάφορες θα σου βάλω 2 αλλά εγώ προτιμάω ποιο πολύ την WatchFace For Xiaomi Mi BAND 4 !! play.google.com/store/apps/det…okitskiy.miband_watchface play.google.com/store/apps/details?id=com.ge.mb4watchface

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Και έτσι ο καθένας θα μπορεί να βάζει και εκεί η το αγαπημένο του η και αυτό που φτιάχνει ο ίδιος!!

• Έβαλα τα νέα resources όλα μια χαρά. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο σαν αυτά τα ελληνικά που είδη είχα εδώ και μια εβδομάδα από το άλλο gr. res. Μπράβο πολύ καλή δουλειά. Σε international έκδοση μολις γύρισε στα αγγλικά όχι αμέσως αλλά μια κρατάει και μια όχι. Ίσως κάτι επηρεάζει το mifit και μπερδεύει την γλώσσα.. Όπως και να έχει μια χαρά σούπερ πρόοδο μέχρι στιγμής.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή Κυριακή !!

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από echaosad: “Βασικά λάθος μου. Δεν μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις από το viber αλλά μάλλον έχει να κάνει από δικιά μου βλακεια που ακόμα την ψάχνω να βρω τι έκανα λάθος. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το έχεις επιλέξει στο mifit στο μενού τον ειδοποιήσεων??

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Εννοείτε ότι θα αλλάξει στο μενού αυτό είναι που έχει και ιδιαίτερη σημασία τα ελληνικά παντού και στο μενού!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καληνύχτα δουλευταρα σκουλικακια!!

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Όλα είναι πιθανά.. Τουλάχιστον έχουμε ευχάριστα νέα ότι τα ελληνικά είναι έτοιμα και τα δικά μας φυσικά αλλά και τα σχεδόν επίσημα.. Ας τα δώσουν και λίγο αργότερα δεν χάλασε ο κόσμος

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Ανέβηκε στο geekdoing στο νήμα Hardware Variants του mi band4 πριν μια ώρα περίπου οπότε είναι θέμα χρόνου να έρθει και σαν ota update και στο mifi !!

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Άλλο και τούτο μήπως έχεις παλιά έκδοση για κάνε ανανέωση με την τελευταία.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63884/

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από 3ftw: “Επειδή τόσα χρόνια δουλεύω το Mi band tools και είχα αγορασμένο από παλιά το notify, είπα να το δοκιμάσω. Που είναι η επιλογή να αλλάξω την γλώσσα του band και δεν την βρίσκω πουθενά; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με το που το ανοίγεις πας τέρμα πάνω δεξιά στης 3 κάθετες γραμμές μετά πατάς εργαλεία και είναι η 3η επιλογή !! Εν το μεταξύ βγήκε και νέο firmware 1.0.5.55 με νέα resources v56 όποιος το βάλει ας μας πει αν έχει ελληνικά

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλό μήνα και από μένα !!

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους !! Ας μην πάμε μακριά γιατί λογικά σύντομα θα έχουμε απάντηση το εβαλε και η info-quest στο mi store κανονικά απλά δεν έχει ακόμη την επιλογή αγόρασε το .. Οπότε πιστεύω σε λίγο θα ξέρουμε!! xiaomi-greece.gr/Mi-Smart-Band-4

• Μου ήρθε και εμένα με ενημέρωση ασφαλείας Μαΐου και νέο κερνελ από 11 Ιουλίου!! Μια χαρά

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Και εγώ έτσι πιστεύω θα το βγάλουν και στα ελληνικά δεν μπορεί!! Είναι κουφό να το γράφει το κουτί και όχι μέσα!!

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από echaosad: “Οσο έψαχνα τιμές και μαγαζιά για να αγοράζω το Band πουθενά δεν είδα ρωσική έκδοση. International και κινεζική μόνο. Κάτι μου λέει ότι η "ρωσική" έκδοση θα έρθει Ελλάδα μέσω info quest. Το θεμα είναι αν έχει το Band μέσα ελληνικά. Γιατί μου κάνει εντύπωση που τα χαρακτηριστικά του είναι στα ελληνικά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μετά από πολύ ψάξιμο στο alliexpress και βρήκα σίγουρα 2 μαγαζιά που έχουν την ρώσικη συσκευή ( SKU ID: MGW4057RU …