Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
geozn8 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΓνώμη μου κράτα πρώτα απολλα κωδικούς, αγαπημένα, ρυθμίσεις κλπ. Μετά μέσο ενός file explorer μπες στο Android system - data και δες μέσα στο φάκελο της εφαρμογής τι είναι αυτό που πιάνει τόσο χώρο.. Η ίδια η εφαρμογή η κάποια ταινία ή κάτι άλλο...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή μερα
-
watchfaces mi band 4
ΜήνυμαΠαράθεση από ranioti: “Κάποιο που να δείχνει το καιρό εμπρός έχουμε βρει? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε μου αν και το παρακολουθώ από την αρχή που έχουν βγει δεν έχω δει εγώ τουλάχιστον μέχρι στιγμής κάποιο που να δείχνει και τον καιρό !! Θα βγάλουν κάποιο στιγμή υποθέτω !!
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
geozn8 - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Miui 10 παρουσίαση στις 10 Αυγούστου. ” Μάλλον εννοείς το Miui 11 προφανώς σωστά ?? Άντε να δούμε τι θα δούμε !!
-
watchfaces mi band 4
ΜήνυμαΑν ψάξεις λιγάκι έχει διάφορες θα σου βάλω 2 αλλά εγώ προτιμάω ποιο πολύ την WatchFace For Xiaomi Mi BAND 4 !! play.google.com/store/apps/det…okitskiy.miband_watchface play.google.com/store/apps/details?id=com.ge.mb4watchface
-
Έβαλα τα νέα resources όλα μια χαρά. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο σαν αυτά τα ελληνικά που είδη είχα εδώ και μια εβδομάδα από το άλλο gr. res. Μπράβο πολύ καλή δουλειά. Σε international έκδοση μολις γύρισε στα αγγλικά όχι αμέσως αλλά μια κρατάει και μια όχι. Ίσως κάτι επηρεάζει το mifit και μπερδεύει την γλώσσα.. Όπως και να έχει μια χαρά σούπερ πρόοδο μέχρι στιγμής.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή Κυριακή !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαληνύχτα δουλευταρα σκουλικακια!!
-
Παράθεση από 3ftw: “Επειδή τόσα χρόνια δουλεύω το Mi band tools και είχα αγορασμένο από παλιά το notify, είπα να το δοκιμάσω. Που είναι η επιλογή να αλλάξω την γλώσσα του band και δεν την βρίσκω πουθενά; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με το που το ανοίγεις πας τέρμα πάνω δεξιά στης 3 κάθετες γραμμές μετά πατάς εργαλεία και είναι η 3η επιλογή !! Εν το μεταξύ βγήκε και νέο firmware 1.0.5.55 με νέα resources v56 όποιος το βάλει ας μας πει αν έχει ελληνικά
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό μήνα και από μένα !!
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
geozn8 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΜου ήρθε και εμένα με ενημέρωση ασφαλείας Μαΐου και νέο κερνελ από 11 Ιουλίου!! Μια χαρά
-
Παράθεση από echaosad: “Οσο έψαχνα τιμές και μαγαζιά για να αγοράζω το Band πουθενά δεν είδα ρωσική έκδοση. International και κινεζική μόνο. Κάτι μου λέει ότι η "ρωσική" έκδοση θα έρθει Ελλάδα μέσω info quest. Το θεμα είναι αν έχει το Band μέσα ελληνικά. Γιατί μου κάνει εντύπωση που τα χαρακτηριστικά του είναι στα ελληνικά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μετά από πολύ ψάξιμο στο alliexpress και βρήκα σίγουρα 2 μαγαζιά που έχουν την ρώσικη συσκευή ( SKU ID: MGW4057RU …