Διαφήμιση

Mi Band 4

• Ανέβηκε στο geekdoing στο νήμα Hardware Variants του mi band4 πριν μια ώρα περίπου οπότε είναι θέμα χρόνου να έρθει και σαν ota update και στο mifi !! ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Σύμφωνα με την την info quest σε ερώτηση μου αν έχει ελληνικά το Band μου απάντησαν ότι δεν έχει άλλα θα κυκλοφορήσει ενημέρωση. Οπότε αναμένουμε.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Παιδιά άνοιξα το αρχείο με τα νέα resources v56 που βρήκα στο GeekDoing με έναν binary viewer και ...διάβασα ελληνικά!!!!!!

Περνάω άμεσα το νέο firmware για να δοκιμάσω!!!!!

Παραθέτω ένα απόσπασμα από τα κείμενα στο τέλος του αρχείου:

Source Code

1. GreekΜΕΣυναγερ.Κ̘Lœουσική
      2. ώνετε δεί-
      3. χνοντας τον
      4. κωδικό πληρω-
      5. μής στο bandΑνοίξτε το
      6. Alipay στο
      7. τηλέφωνό
      8. σας για να ε-
      9. λέγξετε τη
      10. συμφωνία υπ-
      11. ηρεσίας στη
      12. σελίδα
      13. Έξυπνου
      14. ΒραχιολιούΑποδοχή της συμφωνίαςΣαρώστε τον κωδικό με το Alipay για προσθήκηΜια στιγμή...Επιτυχία προσθήκηςΑδυναμία προσθήκηςΑφαίρεσηΑφότου αφ-
      15. αιρέσετε το
      16. Alipay, δεν θα
      17. μπορείτε να
      18. πληρώνετε με
      19. το bandΕνεργοποίησηΑπενεργοποίησηΦωτίστε την
      20. οθόνη και σύ-
      21. ρετε προς τα
      22. πάνω για ξε-
      23. κλείδωμαΕπανεκκίνηση τώρα;Μετά την
      24. εργοστασιακή
      25. επαναφορά,
      26. για να χρησι-
      27. μοποιήσετε το
      28. band, πρέπει
      29. να το συζεύξε-
      30. τε με το Mi
      31. Fit ξανάΚανονισμοίΜπορώ να σας
      32. βοηθήσω;Μια στιγμή...Με συγχωρεί-
      33. τε, μπορείτε
      34. να το επανα-
      35. λάβετε;Απολογούμαι,
      36. δεν μπορώ να
      37. το κάνω αυτό,
      38. αλλά μπορώ
      39. να σας βοηθή-
      40. σω να ελέγξε-
      41. τε το band και
      42. τις συσκευές
      43. Mi HomeΗ σύνδεση έ-
      44. ληξε. Προσπά-
      45. θεια πάλι;Το τηλέφωνο
      46. δεν είναι
      47. συνδεδεμένο
      48. στο δίκτυοΓια χρήση του
      49. Ηχείου Mi AI,
      50. συνδέστε το
      51. στο τηλέφωνό
      52. σαςΕπιτρέψτε το
      53. Ηχείο Mi AI
      54. έλεγχο συσκ.
      55. στο Mi FitΑδυναμία
      56. προσθήκης,
      57. μπορείτε να
      58. προσθέσετε
      59. μέχρι και 50
      60. υπενθυμίσεις
      61. συμβάντωνΑδυναμία
      62. προσθήκης
      63. συναγερμού
      64. για πάνω από
      65. 24 ώρες, θα
      66. προστεθεί
      67. υπενθύμιση
      68. συμβάντοςΑδυναμία
      69. προσθήκης,
      70. μπορείτε να
      71. προσθέσετε
      72. μέχρι και 10
      73. συναγερμούςΑδυναμία ο-
      74. ρισμού χρονο-
      75. διακόπτη για
      76. πάνω από 99
      77. λεπτά και 59
      78. δευτερόλεπταΑδυναμία
      79. ολοκλήρωσης
      80. ενέργειας,
      81. προσπαθήστε
      82. ξανάΑδυναμία
      83. λήψης πληρο-
      84. φοριώνΕισερχόμενη κλήσηΑδυναμία μέτρησηςΤο Ηχείο Mi
      85. AI είναι δια-
      86. θέσιμο μόνο
      87. στην Ηπ. Κίνα
      88. προς το
      89. παρόν. Για ε-
      90. ρωτήσεις, επι-
      91. κοινωνήστε με
      92. την εξυπηρέ-
      93. τηση πελατών.ΤερματίστηκεΕιδοποιήσεις αδράνειαςPacePaceΦορτίστε το bandΑδυναμία
      94. χρήσης Ηχείου
      95. Mi AI ενόσω
      96. το band
      97. συγχρονίζει
      98. δεδομέναΔευ με ΠαρΠροσθήκη εκδήλωσηςΈκδοση υλικολογισμικούΔιεύθυνση BluetoothΚύριο στυλΕλεύθερο στυλΠρόσθιοΎπτιοΠεταλούδαMedley
      Προβολή όλων
    • Διαφήμιση
    • Βλέπω το νερό στο πηγάδι, αλλά αντί για κουβά έχω ...σουρωτήρι! Με λίγα λόγια, ελληνικά βλέπω και στο firmware και στα resources, αλλά όχι στο band.

Εγκατέστησα το νέο Mi Fit 4.0.7 και μου αναβάθμισε firmware (1.0.5.55) και resources. Δεν είδα ελληνικά. Ξαναπέρασα manually τα resources με το Notify. Καμία διαφορά! Σαν να μην δέχεται το band εντολή να χρησιμοποιήσει την ελληνική γλώσσα! Δεν ξέρω αν φταίει ότι έχω την κινέζικη έκδοση, αλλά όλες οι άλλες γλώσσες λειτουργούν κανονικά.

Μπορεί να δοκιμάσει και κάποιος με international version;
    • Ο/H NiTroGen έγραψε:

Βλέπω το νερό στο πηγάδι, αλλά αντί για κουβά έχω ...σουρωτήρι! Με λίγα λόγια, ελληνικά βλέπω και στο firmware και στα resources, αλλά όχι στο band.

Εγκατέστησα το νέο Mi Fit 4.0.7 και μου αναβάθμισε firmware (1.0.5.55) και resources. Δεν είδα ελληνικά. Ξαναπέρασα manually τα resources με το Notify. Καμία διαφορά! Σαν να μην δέχεται το band εντολή να χρησιμοποιήσει την ελληνική γλώσσα! Δεν ξέρω αν φταίει ότι έχω την κινέζικη έκδοση, αλλά όλες οι άλλες γλώσσες λειτουργούν κανονικά.

Μπορεί να δοκιμάσει και κάποιος με international version;

Δεν μπορώ να ανοίξω εγώ τώρα δεδομένα και WiFi γιατί περνάμε τις μεταφράσεις στο resources v55 που έρχεται μαζί με το firmware 1.0.5.48 και δεν θέλω να αναβαθμιστεί τώρα...

Δώσε μου από το Log toy MiFit τα link να κατεβάσω τo fw 1.0.5.55 και τα resources του να τα δω αν έχουν περάσει Ελληνικά ήδη.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Δώσε μου από το Log toy MiFit τα link να κατεβάσω τo fw 1.0.5.55 και τα resources του να τα δω αν έχουν περάσει Ελληνικά ήδη.
      cinco_201907262116_1.0.5.55_cinco.fw
      cinco_201907262116_v56_res.pack.bin
    • Ο/H NiTroGen έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

cinco_201907262116_1.0.5.55_cinco.fwcinco_201907262116_v56_res.pack.bin
      Και ναι αγαπητοί μου φίλοι, το resources v56 έχει Ελληνικά... Άνοιξα την σύνδεση με το Internet μια που έχουμε την International έκδοση, αλλά ακόμα δεν μου την έχει εμφανίσει...

Έχουμε σχεδόν τελειώσει την εισαγωγή μετάφρασης στην έκδοση v55 για να σας την δίναμε, αλλά χαλάλι οι ώρες που δουλέψαμε ;)

Επιτέλους φαίνεται ότι θα υπάρχει επίσημη υποστήριξη Ελληνικών :thumbsup:

• Διαφήμιση
    • Ωστόσο δεν φαίνεται με κάποιο τρόπο να μπορείς να κάνεις το βραχιόλι να τα χρησιμοποιήσει. Ούτε καν σαν χαρακτήρες, πάλι κυβακια βγάζει στο σίγμα τελικό.
    • Ελληνικά έχει, αλλά πως ενεργοποιούνται είναι το ζήτημα!!! Εγώ δεν το έχω καταφέρει.

Αλήθεια, με ποια εργαλεία αποσυμπιέζεις/συμπιέζεις τα resources;
    • Ο/H apopet26 έγραψε:

Ωστόσο δεν φαίνεται με κάποιο τρόπο να μπορείς να κάνεις το βραχιόλι να τα χρησιμοποιήσει. Ούτε καν σαν χαρακτήρες, πάλι κυβακια βγάζει στο σίγμα τελικό.

Ο/H NiTroGen έγραψε:

Ελληνικά έχει, αλλά πως ενεργοποιούνται είναι το ζήτημα!!! Εγώ δεν το έχω καταφέρει.

Αλήθεια, με ποια εργαλεία αποσυμπιέζεις/συμπιέζεις τα resources;
      Δεν με ικανοποιούν προσωπικά γιατί είναι γεμάτα συντμήσεις. Ελπίζω να τα φτιάξουν στο μέλλον.

Τουλάχιστον έχει υποστήριξη στα τονισμένα Ελληνικά και πιθανόν και σε άλλους Κυριλλικούς τονισμένους χαρακτήρες που εμείς και κανείς άλλος που φτιάχνει custom resources δεν μπορέσαμε να τα βάλουμε προς το παρόν ;)

Δείτε την παραπάνω εικόνα που ανέβασα πριν και δείτε παρακάτω το δικό μας πως το φτιάχνουμε

• Ναι είναι σπαστικό όντως αυτό. Αλλά τους περισσότερους πιστεύω, όπως και εμένα, μας ενδιαφέρουν οι ειδοποιήσεις περισσότερο να σκάνε κομπλέ και το interface καλύτερα αγγλικό. Τα πάντα αγγλικά χρησιμοποιω για καλύτερο troubleshooting αλλά αυτά τα κενά και τα κουτάκια δεν παλεύονται δεν μπορείς να διαβάσεις.
    • Διαφήμιση
    • Και απ' ότι φαίνεται και η μετάφραση δεν είναι απόλυτα σωστή, πχ. το Alarm το έχει σαν Συναγερμό, όχι Ξυπνητήρι.

Όπως και νά'χει όμως είναι επίσημη υποστήριξη και δε θα χρειάζεται να καταφεύγουμε σε αλλαγές γλώσσας μέσω notify, κτλ.

Ας ελπίσουμε να ενεργοποιηθούν σύντομα...