Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από intheend: “Μετά από μέρες χρήσης με την ρομ αυτή ιδιαίτερο πρόβλημα δεν βρήκα, το μόνο νο θέμα είναι η υψηλή κατανάλωση. Το Android system είναι μόνιμα στο 18%. Σε αναμονή της νέας ρομ γιατί τώρα πίσω δεν γύρνα ” Γιατί λες ότι δεν γυρνάει πίσω? Σε ποια συσκευή? Εγώ πάντως σε mi8 Pro είχα την προηγούμενη δεν μου άρεσε και ξανά έβαλα την xtrv 9.5.9 και πέρασε από πάνω κιόλας χωρίς κανένα πρόβλημα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚάνει και ωραίες ομελέτες.. Αμέ.. Χαχαχα
-
Παράθεση από dnomikos: “Έχει προστεθεί η λειτουργία "Αντίστροφη μέτρηση" (Timer)... πολύ χρήσιμο για να ξέρεις πότε να γυρίζεις τις μπριζόλες στη σχάρα και πότε είναι έτοιμες οι τηγανητές πατάτες ” Οοοοοο Φίνα .. Πάω για μπριζόλα μοσχαρίσια well done με σκόρδο, δενδρολίβανο, και βούτυρο λέμε !!
-
Έβαλα το νέο Greek mi fit 4.0.2 έκανε μόνο το update και το νέο firmware για τα resourses όλα καλά. Ξέρουνε αν έχει κάποια νέα λειτουργία?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα όλη την ημέρα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈτσι για αλλαγή εγώ θα πω .. Καλησπέρα, καλή βδομάδα !!
-
Καλησπέρα. Μπορεί να μας πει κάποιος σε mi8 εάν έχει φτιάξει το αυτόματο dark mode? Έχω μείνει στην 9.5.9 γιαυτό το λόγο. Η σε mi8 Pro
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜια Καλημέρα είναι αυτή.. Πες την κι ας πέσει χαμο.. Χαχαχα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα όλη την ημέρα!!
-
Παράθεση από darkmaster9077: “Καλησπερα σας. Εχω την εκδοση V0.23.19.49 Εχω εγκαταστησει επιτυχως την ελληνικη δικη σας εκδοση αλλα τα fonts δεν τα περναει απο το notify. Με αποτελεσμα το band να εχει κινεζικους χαρακτηρες ” Κάνε μέσα από το ίδιο το band 3 ένα reset και μετά ξανά περνά και τα 3 αρχεία με την σειρά ξανά!! Θα σου δουλέψει!!
-
Παράθεση από coxy13: “Παράθεση από geozn8: “Την ξανά πέρασα από πάνω την 9.5.9 χωρίς πρόβλημα και βλέπουμε. Μου κάνει εντύπωση πως στην τελευταία έχει το dark mode στο μενού το βάζουμε στο αυτόματο και δεν λειτουργεί στην αλλαγή ώρας.. Τουλάχιστον σε μένα!! ” Εμένα σε αυτή την beta δουλεύει. Στην προηγούμενη όχι. Στην πιο προηγούμενη πάλι δούλευε. Τι να πω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και εμένα μια δουλευει 2 χαλάει.. Για να δούμε τώρα που ξανα έβαλα την 9.5.9 στης 08.49 θ…
-
Φίλε Ανέστη τα άλλα fonts είναι για αλλά ρολόγια κλπ τα βασικά τα έχουν στο firmware κλπ Αν κατεβάσει τα σωστά 3 αρχεία της Version του Band 3 δεν θελει κάτι άλλο σε πρώτη φάση!!
-
Καλημέρα. Μια ερωτησουλα ακόμη Γιατί στο International το πράσινο φως του αισθητήρα παλμών αναβοσβήνει το πράσινο ενώ στο κινέζικο μένει σταθερό το πράσινο φως όταν λειτουργεί? Ποιο είναι καλύτερο??
-
Παράθεση από Dida Dina: “Όχι, δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο... ποιο απ όλα κατεβάζω και πως το περνάω?? ” Μέσω Notify and fitness τα περνάς με την σειρά και τα 3, fw, res, ft αφού τα έχεις ξεζιπαρει πρώτα. Προσοχή δες στο device info πρώτα στο notify ποια version έχεις για να κατεβάσεις τα 3 σωστά αρχεία. Τα έκανα εγώ εχτές το βράδυ σε νέο International που είχε αγγλικά μια χαρά. Λίγη υπομονή χρειάζεται της πρώτη φορά.
-
Την ξανά πέρασα από πάνω την 9.5.9 χωρίς πρόβλημα και βλέπουμε. Μου κάνει εντύπωση πως στην τελευταία έχει το dark mode στο μενού το βάζουμε στο αυτόματο και δεν λειτουργεί στην αλλαγή ώρας.. Τουλάχιστον σε μένα!!
-
Στη ρομ αυτή το dark mode δεν δουλεύει ξανά σωστά όπως και στην προηγούμενη !! Παιδιά μπορώ να ξαναβάλω στο καπάκι από πάνω την xtrv 9.5.9 xtrv αν δεν έχω back up μέσω twrp χωρίς να χάσω επαφές κλπ θα μου κολλάει και θα θέλει και factory reset άρα θα θέλει ξανά στήσιμο κλπ ?? Φίλε @NasDriver η όποιος άλλος ξέρει σίγουρα ας μας πει !!
-
Παράθεση από dnomikos: “Εννοούσα ότι κάποιος ήδη το είχε χρησιμοποιήσει και είχε ήδη αναβαθμιστεί γιατί το τελευταίο firmware βγήκε περίπου 10 Μαΐου 2019 και λογικά αποκλείεται να ήρθε μέσα σε 15 ημέρες από Κίνα (γραμμή παραγωγής > Κινεζομάγαζο > Ελλάδα κλπ ) ήδη αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση. Αυτό με τον στρογγυλό αισθητήρα παλμών είναι το International ενώ το άλλο είναι το Κινέζικο. Αν υποθέσουμε ότι και τα δυο είναι εντάξει χωρίς εμφανή σημάδια χρήσης, εγώ θα κράταγα αυτό που έχει την π…