Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚρίμα.. Κρίμα... Εμείς τα σκουλίκια έχουμε και ευαίσθητη πλευρά.. Άσχετα που είναι χωμένη στην τρύπα... Χαχαχα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα ώριμα και ανώριμα σκουληκάκια !!
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
geozn8 - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαιδιά υπάρχει κάποιος φίλος η φίλη από Αθήνα να κεράσω καφεδάκι να το δούμε από κοντά ?? Έχω το mi8 Pro και ώρες - ώρες μου περνάει μια σκέψη...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε ότι αφορά τον Server και την δομή του αρχείου. Δεν έχει αναφέρει και κάποιος άλλος πρόβλημα μέχρι τώρα. Ποια ROM έχεις αυτή την στιγμή στην συσκευή σου ? Κατέβασες και έβαλες την ROM από το mail των VIP ? ” Επειδή της τελευταίες 2-3ρομ έψαχνα να βρω τότε την λύση με το δαχτυλικό και έκανα κάποια φλασαρισμα τα και restore back up κλπ παίζει να της έβαλα από το λινκ με της xtrv της πρώτης σελίδας και όχι από το Vip mail. Λες να παίζει…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geozn8: “Παιδιά παίζει κάτι με τα OTA updates.?? Εμένα από την προηγούμενη ρομ δεν μου έρχετε τίποτα στο ελεγχο ενημέρωσης τι πρέπει να κάνω για να φτιάξει?? ” Ποια συσκευή για να ελέγξω το Mi 8PRO ? ” Ναι για mi8 Pro eqquleus!!
-
Παιδιά παίζει κάτι με τα OTA updates.?? Εμένα από την προηγούμενη ρομ δεν μου έρχετε τίποτα στο ελεγχο ενημέρωσης τι πρέπει να κάνω για να φτιάξει??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν θες βοήθεια στο ψήσιμο αλλα και στο φάγωμα εδώ είμαστε
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
geozn8 - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “πηγα σημερα , στα τρικαλα, σε public, γερμανο, κωτσοβολο,,, ηθελα να ρωτησω για ανταλλαγη κινητου, και τα μαγαζια ητανε αδεια, οι πωλητες καθοντουσαν χωρις πελατες. ” Τι εννοείς για να δώσεις το mi9 σου?? Δεν σου άρεσε τελικά??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και από μένα. Μάλλον έχει πέσει σε σκουλικο τρύπα γιαυτό δεν μιλάει..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας και καλή εβδομάδα σε όλους!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εγω, με τις ψησταριές γενικώς, είμαι μαλωμένος... ” Με γιατί δεν ξέρεις βρε αφού καις που καις κάρβουνο... youtube.com/watch?v=R-0A1isJpGw
-
Magic WormHole
ΜήνυμαGood morning λαιηντης αιντ τζεντλεμαν
-
Παράθεση από Dimitris_1386: “Πάντως οι ειδοποιήσεις πάλι δεν μένουν...Είχα την εντύπωση ότι με την αναβάθμιση θα διορθωνόταν. ” Δημήτρη καλημέρα. Αφού έχεις ενεργοποιήσει από της ρυθμίσεις τα κατάλληλα κουτάκια για εικονίδια ειδοποιήσεων κλπ εάν δεν σου φθάνει και είσαι ξεκλείδωτος με twrp υπάρχει συγκεκριμένο mod που το κάνεις Flash από το twrp το οποίο εγώ στο mi8 μου το βάζω πάντα.. Ψαξε στο Google για globe rom - mods και θα το βρεις σίγουρα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα και από μένα ... λε Φ τά υπάρχουν για μερικούς...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΦίλε γιδο σκωλικα ανώμαλος δεν είμαι αλλά η αλήθεια είναι κάπου στην μέση..Το s10 είναι σούπερ premium ποιοτικό κινητο μαζεμένο με σούπερ οθόνη.. Απλά... Όχι για σχεδόν 1000 ευρώ με την καμία.. Τώρα που στον τσιγκούνη φλερτάρει τα 7 κατοστάρικα κάτι πάει να γίνει αλλά όχι ακόμη.. Ειδικά τώρα που το mi8 Pro έχει στρώσει σε αυτονομία και κάμερα δύσκολη απόφαση... Το δε δαχτυλικό του s10 παραδόξως προς το παρών ποιο αργό από μένα.. Απλά το δικό μου είναι global version από Κίνα και πέφτει η τιμή το…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαιδιά σας ευχαριστώ που θέλετε το καλό μου τι να πω.. Υποκλίνομαι στην γιδότρυπα πλέον.. Υ. Γ 3-4 άτομα δίπλα στο my phone που το έχουν λένε δεν αξίζει.. Το έπιασα στα χέρια από 2 φίλους είναι σούπερ ποιοτικό και όμορφο σίγουρα αλλά από κάμερα δεν ξέρω αλλά από δαχτυλικό πάσχει ακόμη...