Διαφήμιση

Magic WormHole

• Εγω, με τις ψησταριές γενικώς, είμαι μαλωμένος... :/
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Magic WormHole

Αν δεν κάνεις κάρβουνο, να αρπάξει λιγο το κρέας να μυρίζει η γειτονιά καρβουνιλα και καμένο δεν λέει.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Με κάρβουνα μεγαλώσαμε όλοι αλλά λέω να την τσιμπήσω μια ψησταρια.
      Ακριβή βέβαια γιατί με κατω από 300€ δεν έχει τίποτα της προκοπής αλλά είναι επένδυση.
      Είναι μια δευτερη κουζίνα ρε παιδί μου. Τα κάνει όλα. Από τηγανισματα και φούρνο μέχρι και σούβλες για τις μερακλίδικες μέρες.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Υπέρτατε ηγέτη της σκουλκότρυπας μήπως έχεις ιδεά από ψησταριές υγραεριού;
      Έχω εγώ νονέ , οι ψησταριές υγραερίου χωρίζονται στις Weber και στις υπόλοιπες.....
      Οι Weber παίζουν σε άλλο γήπεδο μόνες τους...
      Αυτήν έχω εγώ.
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Εγω, με τις ψησταριές γενικώς, είμαι μαλωμένος... :/
      Με γιατί δεν ξέρεις βρε αφού καις που καις κάρβουνο... :thumbsup: :thumbsup:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H makis1024 έγραψε:

αυτή makisthekritikarosgriller, μόνο ψησταριά δεν είναι, ένα συνονθύλευμα πάγκου κοψίματος ψωμιού, ντουλάπας, φορτηγού πλοίου, τροχόσπιτου, ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, κεραμικής εστίας, γεννήτριας ατμού (ψηστρέλα), αναπηρικού αμαξίδιου και του ποδιού επίπλου που χτυπάς το μικρό σου δαχτυλάκι και κατεβάζεις όλους τους Αγίους .... είναι!!!! :monster:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Για μια webber μαζί με τα παρελκόμενα 700€ δε φτάνουν.
      Ειπαμε να μας πιάσουν τον κώλο εντάξει αλλά όχι και να ασελγήσουν πάνω μας....
      Φτωχο παιδί είμαι....
      Μεροδούλι μεροφάι ....
      Λείαν συντόμως και άνεργος μιας και κλεινω το μαγαζί, που να βρω τα 700€ ο δυσμοιρός;
      Με καμια 400ρού λέω να βολευτώ.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Magic WormHole

Νονέ 370€ την πήρα , η Αγγλίδα μούμια που την είχε, φοβόταν μην της αρπάξει τον άντρα, που ήταν καμιά σαρανταριά χρόνια νεότερος της, καμία φίλη της ενώ την είχαν καλέσει για μπάρμπεκιου και πήραν μια μικρότερη , ίσα ίσα που χωρούσε κρέας για δύο, σου λέει με τα χεράκια μου θα βγάλω τα ματάκια μου;
      Έτσι πήγα και την φόρτωσα εγώ (την ψησταριά όχι την μούμια ) μια που δεν φοβάται η δική μου καμία φίλη της.
      Τιμή που την είχε αγοράσει από Ελλάδα ήταν 1350€, μια χαρά μου έκατσε.
      Θυμάται ο Μήτσος , του είχα στείλει φωτογραφίες της επιχείρησης μεταφοράς...
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Για μια webber μαζί με τα παρελκόμενα 700€ δε φτάνουν.
      Ειπαμε να μας πιάσουν τον κώλο εντάξει αλλά όχι και να ασελγήσουν πάνω μας....
      Φτωχο παιδί είμαι....
      Μεροδούλι μεροφάι ....
      Λείαν συντόμως και άνεργος μιας και κλεινω το μαγαζί, που να βρω τα 700€ ο δυσμοιρός;
      Με καμια 400ρού λέω να βολευτώ.
      Ωραίες οι "ferrari" του είδους (weber, broil king) αλλά για κάποιον που ζει Καναδά, Αμερική κλπ ή τέλος πάντων σε μια χώρα που η αντιπροσωπεία δεν διπλασιάζει (και βάλε) την τιμή λιανικής στην ψησταριά και ειδικά στα ανταλλακτικά (σχάρες, καυστήρες κλπ). Πολλά χρήματα για μια ψησταριά εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες ακόμα και με κάλυμμα. Ειδικά αν δεις πως γίνεται μετά απο 2-3 ψησίματα, θα την λυπάσαι...

Προτείνω την Vanward Majesty-S... ψάξτην στο Skroutz να δεις σχόλια. Με 228 ευρώ καθάρισες και αν πας στην σελίδα της εταιρίας θα την δεις και σε πακέτο "combo" με κάλυμα, σούβλα, πλάκα μαντέμι κλπ με σύνολο 300 ευρώ. Εκεί θα δείς και άλλα μοντέλα.

Τα πλαϊνά μάτια για τηγάνι δεν είναι και ότι καλύτερο ειδικά αν φυσάει λίγο...Αν δεν σε ενδιαφέρει το πλαϊνό μάτι για τηγάνισμα (εγώ βγάζω έξω μια μικρή φριτέζα και κάνω την δουλειά μου με τις πατάτες) και ειδικά αν θέλεις να κλείνουν και τα δυο πλαϊνά λόγο χώρου (το πλαϊνό που έχει μάτι για τηγάνισμα δεν κλείνει), προτείνω την Landmann Triton PTS 3.0 την οποία πουλάνε από 550 έως 600 ευρώ αλλά μπορείς να την πάρεις από Praktiker με κουπόνι Vodafone thank you με τελική τιμή 446 ευρώ περίπου. Την έχω πάρει εγώ και μπορώ να σου πω ότι είναι φοβερή. Οποσδήποτε πάρε και το γνήσιο κάλυμμα το οποίο πάει γάντι (με κλειστά τα πλαϊνά). Έχει 55 ευρώ αλλά είναι καλή ποιότητα. Βέβαια και αυτή η αντιπροσωπεία εδώ το παίζει λίγο "ferrari" πχ η πλάκα μαντέμι έχει 65 ευρώ (στο εξωτερικό έχει 20 λίρες) για να μη μιλήσω για την σούβλα....

Αν ψάξεις θα βρείς πολλές εναλλακτικές λύσεις για αυτό το μοντέλο. Πχ υπάρχει πλάκα μαντέμι ιδιας ποιότητας στα 25 ευρώ εδω Ελλάδα με ελάχιστα μικρότερες διαστάσεις που πιθανώς δεν υπάρχει πρόβλημα στο να "κάτσει" στην ψησταριά αλλά και να μην κάθεται, πάντα μπορείς να βάλεις την πλάκα πάνω από τις δικές του σχάρες και θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Αυτήν θα πάρω και εγώ, αλλά περιμένω να δω αν φιλοτιμηθούν και βάλουν τη δικιά της πλάκα σε κάποια λογική τιμή.

Χρόνια λάτρης του κάρβουνου, έχω πάθει πλάκα με το υγραέριο. Εξαιρετικά οικονομικό ψήσιμο σε σχέση με τα κάρβουνα και ψήνεις όποτε θέλεις χωρίς να κάνεις την προεργασία/προετοιμασία που απαιτεί το κάρβουνο... Ανάβεις, περιμένεις 15 λεπτά, βγαίνεις έξω πχ με 15 μπριζόλες (47 νούμερο παντόφλα) και σε 30 με 40 λεπτά έχεις τελειώσει και τις μπριζόλες αλλα και μερικά ψητά συνοδευτικά λαχανικά. Η γειτονιά δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμα και με τα πιο λιπαρά κρέατα, εσύ δεν βρωμάς κάρβουνο σαν θερμαστής σε βαπόρι, τα κρέατα λιώνουν στο στόμα σου, η γεύση δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το κάρβουνο (ειλικρινά αν δεν ξέρεις πως έχουν ψηθεί τα κρέατα δεν το καταλαβαίνεις ότι ψήθηκαν σε υγραέριο) και τέλος δεν κάνεις σκοπιά περιμένοντας να σβύσουν τα κάρβουνα.Το πιο σημαντικό; Δεν ακούς τα μπινελίκια της γυναίκας σου γιατί έχεις κάνει τη βεράντα *****

Αργότερα όποτε έχεις κέφια, την ανάβεις για 5 λεπτά ισα να ζεστάνει λίγο και ξεκινάς ένα βασικό καθάρισμα όχι με τα "γκουρμέ" καθαριστικά που σου πουλάνε ντε και καλά "ειδικά και επώνυμα", αλλά με προϊόντα για λίπη απο το Super Market με 3 ευρώ που κάνουν και για την κουζίνα. Συρματόβουρτσες από το τμήμα BBQ σε Praktiker, jumbo ή όπου αλλού με 3 ευρώ και δεν παθαίνει τίποτα το επισμαλτωμένο μαντέμι.

Το συχνό (αν όχι κάθε φορά) καθάρισμα στις αντιφλογιστικές σχάρες επιβάλλεται για να μην έχεις αναφλέξεις την επόμενη φορά!!! Αυτό βοηθάει και στο να μην μπερδεύονται/μεταφέρονται στα ψητά σου οι μυρωδιές από διαφορετικό είδος κρέατος που ψήθηκε στο παρελθόν .

Ότι και να πάρεις, να έχει τουλάχιστον 3 κύριους καυστήρες για να κάνεις και έμμεσο ψήσιμο και όσο το δυνατό ψηλότερο καπάκι (αν έχει διπλό τοίχωμα ακόμα καλύτερα για οικονομία στο καύσιμο) για να δουλεύει και σαν φούρνος. Ακόμα και "ferrari" να θέλεις, πήγαινε στο Praktiker και πάρτην με vodafone thank you (15% έκπτωση). Επίσης, μακρυά από τις φτηνιάρικες ψησταριές και ειδικά απο αυτές που δουλεύουν με ηφαιστειακές πέτρες! Δεν είναι ισχυρές και για αυτό το λόγο τα κρέατα βγαίνουν σαν σόλες ότι και να κάνεις άσε που θέλεις ώρες για να ψήσεις...και οι πέτρες βρωμάνε απίστευτα και αναφλέγονται ειδικά αν δεν τις αλλάζεις και συχνά!

Αυτά!!!!
    • Διαφήμιση