Εγω, με τις ψησταριές γενικώς, είμαι μαλωμένος...

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΈχω εγώ νονέ , οι ψησταριές υγραερίου χωρίζονται στις Weber και στις υπόλοιπες.....Ο/H osalonikios έγραψε:
Υπέρτατε ηγέτη της σκουλκότρυπας μήπως έχεις ιδεά από ψησταριές υγραεριού;
Με γιατί δεν ξέρεις βρε αφού καις που καις κάρβουνο...Ο/H demakhs έγραψε:
Εγω, με τις ψησταριές γενικώς, είμαι μαλωμένος...![]()
αυτή makisthekritikarosgriller, μόνο ψησταριά δεν είναι, ένα συνονθύλευμα πάγκου κοψίματος ψωμιού, ντουλάπας, φορτηγού πλοίου, τροχόσπιτου, ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, κεραμικής εστίας, γεννήτριας ατμού (ψηστρέλα), αναπηρικού αμαξίδιου και του ποδιού επίπλου που χτυπάς το μικρό σου δαχτυλάκι και κατεβάζεις όλους τους Αγίους .... είναι!!!!Ο/H makis1024 έγραψε:
Ωραίες οι "ferrari" του είδους (weber, broil king) αλλά για κάποιον που ζει Καναδά, Αμερική κλπ ή τέλος πάντων σε μια χώρα που η αντιπροσωπεία δεν διπλασιάζει (και βάλε) την τιμή λιανικής στην ψησταριά και ειδικά στα ανταλλακτικά (σχάρες, καυστήρες κλπ). Πολλά χρήματα για μια ψησταριά εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες ακόμα και με κάλυμμα. Ειδικά αν δεις πως γίνεται μετά απο 2-3 ψησίματα, θα την λυπάσαι...Ο/H osalonikios έγραψε:
Για μια webber μαζί με τα παρελκόμενα 700€ δε φτάνουν.
Ειπαμε να μας πιάσουν τον κώλο εντάξει αλλά όχι και να ασελγήσουν πάνω μας....
Φτωχο παιδί είμαι....
Μεροδούλι μεροφάι ....
Λείαν συντόμως και άνεργος μιας και κλεινω το μαγαζί, που να βρω τα 700€ ο δυσμοιρός;
Με καμια 400ρού λέω να βολευτώ.