Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
geozn8 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasc4: “καλημέρα σας μήπως γνωρίζει κανείς εφαρμογή που να κάνει το κινητό πληκτρολόγιο για το tv box ? ευχαριστώ ” Καλησπέρα. Για δες μία αυτήν αν σε βολεύει. Εφαρμογή τηλεχειριστηρίου - πληκτρολογίου μέσο του κινητού σας : Android TV Remote Control
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Stable Android 9 Pie update - Οδηγός, Tips, βήμα βήμα
ΜήνυμαΠαιδιά μια χαρά πιάνει η φωνητική αναζήτηση και στο απλό search πάνω αριστερά για YouTube κλπ και μέσα στο play store και μάλιστα πολύ καλά χωρίς λάθη
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςς
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasc4: “τι εννοείς? ” Παράθεση από Harrytzo: “Εννοείς share(μετάδοση) την οθόνη του κινητού στο mi box? ” Ναι παιδιά αυτό εννοώ την οθόνη του κινητού μου.. Δύσκολο εεε.. Απευθείας με την LG tv γίνεται.. Το Cromecast σε ποιες άλλες περιπτώσεις το χροισιμοποιουμε από το κινητό προς το box?? Που αλλού δουλεύει εκτός από το YouTube??
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasc4: “καλημέρα και απο εμένα έκανα αναβάθμιση και με διαγραφή δεδομένων στο Chromecast (δεν το δοκίμασα χωρίς διαγραφή) δουλεύει μια χαρά, χθές είδα αγώνα ποδοσφαίρου απο το κινητό με Mirror στην τηλεόραση απο το box χωρίς πρόβλημα ” Καλημέρα σαςςς. Εγώ έχω συνδέσει με Chromecast βίντεο YouTube στο box.. Αλλά ακόμη ακριβώς σε ποιες περιπτώσεις μπορούμε να το συνδέσουμε με το box δεν ξέρω.. Π.χ με απευθείας Smart view να κάνει share όλη την οθονη του κινητού ενώ το βλέπει το box…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geopapa: “UPDATE: Μετά απο factory reset όλα δουλεύουν μια χαρά πλέον και εμφανίζεται κ το amazon prime μετα το netflix κατι που με το upgrade δεν εμφανιζόταν. ” Για αυτό ακριβώς το λόγο έγραψα και στον οδηγό προτείνω χωρίς να είναι υποχρεωτικό την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να κάτσουν όλα σωστά και να λειτουργούν όπως πρέπει. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι και στα κινητά τηλέφωνα ισχύει αυτό τα minnor updates με το ίδιο νούμερο 8.1, 8.2, κλπ τα περνάμε καπάκι το major updates ό…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Stable Android 9 Pie update - Οδηγός, Tips, βήμα βήμα
ΜήνυμαStable Android 9 Pie update for Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) [OTA Download] forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66349/ Επιτέλους έφθασε στο Αγαπημένο μας mi box S (Tv Box 4) η αναμενόμενη αναβάθμιση σε Αndroid 9 Pie OTA Stable !! Και όπως λέει και ο λαός δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, οπότε ας δούμε μαζί βήμα βήμα τι και πώς !! 1) Πριν κάνουμε οτιδήποτε βγάζουμε από πίσω από την θύρα του USB οτιδήποτε usb hub μπορεί να έχουμε, ασύρματο ποντίκι η πληκτρολόγιο, η usb stick, πρέπει η θύρα του u…
-
ΜήνυμαΕγώ παιδιά μετά από αρκετό κόπο και προσπάθεια έκανα backup όλες τις εφαρμογές που είχε μέσα το μποξ πληκτρολόγια, μαμά εφαρμογές, apks, και ότι άλλο υπήρχε μετέφερα σε ένα στικάκι καλού-κακού να υπάρχουν και τώρα κατεβάζω και εγώ την αναβάθμιση πριν την κατεβάσω έκανα μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μόλις κατέβει και εγκατασταθεί θα κάνω άλλη μία και θα σας ενημερώσω!! Παιδιά το έβαλα και εγώ τελικά το android 9 και όλα καλά !! Έφτιαξα έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει και θα σας λύσει ό…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από echaosad: “Πήρε επίσημα και δουλεύει μια χαρά ως τώρα ” Παιδιά αν για κάποιο λόγο θέλουμε μετά να γυρίσουμε στην προηγούμενη 8.1 γίνετε εύκολα η μπα ?? Και αν ναι κάποια λινκς για την 8.1 για οδηγό γυρίσματος αχρείαστος να είναι.. Παράθεση από loulis: “να πω κι εγω την γνωμη μου για την αναβαθμιση.αντιμετωπισα πολλα προβληματα με το μεγαλυτερο μετα απο factory reset να μην μου βγαζει πληκτρολογιο και να μην μπορω να βαλω κωδικο wifi. χωρις wifi αχρηστο το box.τωρα γιατι εκανα factor…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από echaosad: “Πήρε επίσημα και δουλεύει μια χαρά ως τώρα ” Όταν με το καλό μου έρθει και μένα να την βάλω λέτε με factory reset καλύτερα πριν και μετά για να κάτσει σωστά?? Τι παραπάνω δίνει με το 8.1 που έχουμε τώρα?
-
ΜήνυμαΈχει πάρει το Android 9 επίσημα ή όχι ακόμα? Beta ξέρω ότι υπάρχει.. Εμένα ακόμη δεν μου έχει έρθει πάντως..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαληνύχτα σαςςς
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα σαςςς !!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από John's: “Εσείς που γράφετε πως δεν σας κολλάει σε τι τηλεόραση το έχετε συνδεδεμένο;;; αν μου πείτε σε τιποτα 32αρες με 720p ανάλυση παω πάσο γιατι εμενα πάντως στην 65αρα με 4k ανάλυση κολλάει μέχρι και στο μενού!.... ” Καλησπέρα και καλή χρονιά , έχω και εγώ το Mi box s σε LG 3D TV 50" 1080p περίπου 7-8 μήνες, δεν έχω κανένα κόλλημα, παιζει netflix, youtube, stremio, kodi, live streaming, ολα μια χαρά χωρίς κολλήματα και αποσυνδέσεις με wifi σε 3 μέτρα απο το ρουτερ, η σύνδεση που…
-
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους. Στο band 4 Global είχα το έδωσα σε συνάδελφο για την κόρη του. Έχει μέσα την έκδοση 1.0.7.60 με το UI του @NiTroGen. Έβαλα στον φίλο μου στο κινητό του το μαμα Mi Fit από το Play Store συνδέθηκε και με το Google Account του όλα καλά αλλά δεν του πέρασε την τελευταία επίσημη αναβάθμιση. Θυμίστε μου τι πρέπει να κάνω ώστε να παίρνει αυτόματα με WI-FI OTA της μαμά αναβαθμίσεις ?? Ευχαριστώ