Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από anavrian: “φαγατε εεεεε??!! τι φαγατε...και ποσο...ηπιατε κιολας? μαρτυρατε βρε!! καλημερααααα! ειμαστε ολοι σαν εκεινο το πρωινο που σηκωνεσαι με το στομαχι διαλυμενο μετα απο ολονυχτια κρεπαλη...και λες...Δεν θα το ξανακανω!!! κι ομως το ξανακανεις.... Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Γιατί βρε,αθλητικό γεύμα ήταν! Σαλατουλα και πολύ πρωτεΐνη. - Καλημεράααααα
-
Παράθεση από panosvlass: “ Αν θέλει με ποιό backup συμφέρει να κερδίσω οτι μπορώ? Απο Mi cloud? Η απο twrp? Το backup του twrp αναλογα τις επιλογές μπορεί να με σώσει? Αναφορικά με το ξεκλείδωμα εμενα μου είχε δώσει 60 ώρες!!! ” Από mi cloud τις επαφές,μυνήματα,αρχική οθόνη Εφαρμογές με δεδομένα απο titanium backup Το backup απο twrp επιβάλετε,ειδικά αν θελήσεις να γυρίσεις πίσω!
-
Παράθεση από makisfz: “@Thracia Θανάση και σε μένα πριν μια εβδομάδα ξεκλείδωσα ένα redmi note 3 με το δικό μου λογαριασμό αμέσως χωρίς να βγάλει 72 ώρες. Το είχα Ξανα ξεκλειδώσει πριν 1 χρόνο. Τα δικά σου που ξεκλειδωσες αμέσως ήταν πρώτη φορά; Redmi Note 3 pro ” 5-6 Συσκευές με το που έφτασαν απο Κίνα Με τον δικό μου λογαριασμό
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Τώρα αν πω ότι εγώ την έβγαλα με αρακά θα με πιστέψετε........... κι όμως είναι αλήθεια. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν είσαι και προληπτικός και single ,το νου σου αυτή τη βδομάδα @Μήτσος said Καλή χώνεψη και καληνύχτα ρεμάλια! Υ.Γ Σήμερα ήταν και η ημέρα της Γυναίκας;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “ Τι λες αγόρι μου.... έχει και ψυχασθενείς η τρούπα!!! 4e93ffcc23cc2d897c5e64f6feee26a3.jpg from my Mi5s ” Ελπίζω να το φοράς το mi band σου Καλά εκεί δεν πας μόνο για να φωτογραφιζεις?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αυτα, από αύριο, σήμερα θα μπω, πρώτη φορά σε Υπουργείο!!! ” Κοίταξε μην βγεις άλλος ανΦρωπος! Καλημέρα κόσμε,αύριο η μεγάλη μάχη!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “της απόφασης της οικονομικής επιτροπής για την αποζημίωση γιατί δε θα την εγκρίνει ο επίτροπος... ” Είπαμε,παντα με Paypal για το refund
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαρε ακράτειας τοτε,κανουν για ολα τα Φ !
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΘα κατέβει την Πέμπτη,για τα παΐδια,στα κάρβουνα Σόρρυ Τάκη!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Πιάνει το μάτι από τόσο μακριά ” Από Τα δυο τα χθεσινά λες να είναι;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Νομισματοκοπείο??? ” Παίρνεις προαστιακο, κατεβαίνεις Αγιους Θεοδώρους περνάω σε παίρνω κερνάς καφε και σε παω!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠεραστικά Τακηηη! Παράθεση από fog: “Εγώ ντισκόμπαλα ΔΕΝ είδα ” Δεν είχε πάει η ωρα ακόμη!