Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Thracia - - Recoveries
ΜήνυμαΈλα...το έχω και ζεσταίνεται
-
Thracia - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μήπως Ταναση να σου δωσω να δοκιμασεις? ” Βρε εγώ να δοκιμάσω,το θέμα είναι ότι και οι τρείς έχουμε την ίδια ΡΟΜ αλλά σε μένα και τον Ανδρέα δουλεύει κανονικά!
-
Thracia - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Mi Note 3 geanto555 recovery ” Στην πρώτη εικόνα ξετικαρισε το prompt to install supersu bla bla για να μην σε ζαλίσει σε κάθε reboot!
-
Thracia - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Βρειτε τους τύπους να τους δω... =============== Ιαν 21st 2018, 3:06pm =============== και με το nikel είχα το ίδιο θέμα αλλά μετά από πολλά.....έστρωσε. ” Το δικό μου forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69215/
-
Thracia - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ωχ και αυτό άλλη οθόνη; ” ΝτΕν το ξερες καρντια μου?!
-
Thracia - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@Thracia σε σενα έχει θέμα; Σπυρο ανέβασε το boot.img από την ρομ που έχεις βάλει να το δω. ” Γιώργο όλες τις δοκιμές τις έκανα με αυτή τη ΡΟΜ eu 7.12.21_v9-7.1. Τώρα έχω την ίδια με το τελευταία δικό σου forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69214/ Δεν έχω πρόβλημα στο τατσ! Το πρόβλημα είναι γνωστό πάντως στο eu απο ΡΟΜ σε ΡΟΜ έχουν θέμα με το ρεκοβερυ,το τελευταίο λειτουργικό ήταν το 3.1.1/3 αυτό που σου έδωσα,αλλά και αυτό δουλεύει μέχρι τις πρώτες ΡΟΜ του Ιανο…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Σχιζοφρένεια Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν το έψαχνες επί εποχής dual boot στο Mi3! =============== Ιαν 20th 2018, 9:12pm =============== Τι σκληκι είναι αυτό Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
Thracia - - Recoveries
Μήνυμα@makis1024 ένα lazyflasher please!
-
Ελληνική ROM σε Mi Νote 3
Μήνυμα@spirosmeg Ανέβασε ένα feedback σε δύο τρείς μέρες πώς τα πάει απο μπαταρία και σχετικά.Με μέτρο σύγκρισης τις προηγούμενες που είχες. Στο δικό μου απο την ΡΟΜ που είχε πήγα κατευθείαν σε αυτή και δεν έχω άποψη!
-
Thracia - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από Xara Tsili: “στο twrp μπαινει κανονικα. παω να κανω εγκατασταση την aroma κ μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι για ido ενω η συσκευη μου ειναι "". αυτο! redmi 3 pro. στο συστημα δεν μπαινει απλα κολλαει στην οθονη με το mi. αν το κλεισω μπαινει σε boot loop οπως πριν. καμια ιδεα? να δοκιμασω να περασω την απλη xtrv? να προσθεσω οτι ειναι πρωτη φορα που προσπαθω να περασω την ελληνικη στο συγκεκριμενο κινητο. μεχρι τωρα ειχα global developer. ” ή Βαλε την xtrv την απλή Δεν ανοίγει γιατί οι …
-
Άστο να τραβάει όσα θέλει Έτσι και αλλιώς σε μια ωρίτσα είναι φουλ
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48817/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48818/ Τελευταίο λειτουργικότατο @Antretng install το .img μεσα από το recovery που εχεις και reboot recovery
-
ΜήνυμαΕίναι,ειναι 85-90 εφαρμογές και ρουτ! Χωρις facebook και games =============== Ιαν 20th 2018, 3:35pm =============== Παράθεση από Antretng: “Ποσο είχες στο redmi note 3 pro για να συγκρίνω; ” Τωρα θα δείξει τα δόντια του Εγινε χαρούμενος ο μικρος
-
ΜήνυμαΜε το ζόρι 4-4:30
-
ΜήνυμαΔεν το εχω δουλεψει ακομη,σε 6ωρο θα είμαι ικανοποιημένος
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Σε μπαταρία σε σχέση με την stable παρατηρείς διαφορά; ” Σε πρωτη πλήρη φόρτιση ειχα 5 και κατι SOT μεχρι 25% Αλλα με data ολη την ήμερα Δούλευα υποτίθετε Η stable δεν πρόλαβε να δει φορτιστή
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “Περάστηκε σε jason mi note 3 και έχω να πω τα εξής. Δεν υπάρχει καθόλου το face unlock. Το μενού της καμερας παραμένει στα αγγλικά. Η μπαταρία από χθες δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά. Αυτά προς το παρών ” Παράθεση από Vasiliouv84: “περαστηκε σε mi note 3 η ARΩΜΑ και 1η θετικη εντύπωση είναι για την μπαταρία με 40% είχα 6.5ωρες sot πράγμα που ναι μεν με παραξενεψε αλλά δεν με χάλασε καθόλου,ένα μείον που το είχε και η άλλη ρομ είναι η απουσία face unlock που για …