Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από GeorgeB: “@gkalen... Το πρόβλημα δέν είναι μόνο στους Χάρτες... είναι σε κάθε ενημέρωση εφαρμογής απο το PLAY STORE... Οι χάρτες απλά ήταν δείγμα... ” Καθως έκανες τους καθαρισμούς της εφαρμογής και τα reboot, δοκιμασες να αποσυνδεθείς από τον λογαριασμό σου στη google η ότι έχεις;
-
μπες twrp πηγαινε να κάνεις αυτό που σου έγραψε ο @gkalen και μετά κανείς reboot recovery και ξαναφλασαρε την rom. Όμως πρώτα από όλα για να πιάσει αυτό, μπες.στο zip της rom και αφαιρεσε το twrp. Θα το κάνεις remove. Ώστε να μην σου ξαναφλασαρε το twrp και σου γράφει πάλι γιαν unmount.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Greektrooper: “Κοίταξα για το θέμα του @pechr με την επεξεργασία των video και όλα καλά, δεν τα έχω. ” Σου κατεβάζει κανονικά τα φίλτρα;; Θα δοκιμάσω άλλη μία φορά να την περάσω από πανω μπας και στρώσει =============== Ιαν 5th 2018, 1:59am =============== Παράθεση από Greektrooper: “Διαχείριση RAM και εν γένει συμπεριφορά:...το κινητό πετάει!!! ” Πραγματικά.... από 73% μνήμη με την 8.5, έχω πάει στο 55% με MIUI 9 =============== Ιαν 5th 2018, 2:56am =============== Παράθεση από giw…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕδω μαζεύτηκε πάλι;
-
Παράθεση από sitelem2: “Παράθεση από sitelem2: “έβαλα την aroma και την xtrv και η 2 όταν ανοίγω τις φωτογραφίες μου βγάζει σφάλμα τώρα έχω την aroma πάλι αλλα τα ίδια μου κάνει Redmi_Note_2 ” καμια απάντηση ρε παιδιά εδώ πριν κάνω fr ” Σε αλλαγή miui η έκδοση android κάνουμε πάντα fr. Είχες κάνει πριν αλλάξεις miui, FR;
-
το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν πηγαίνω στο άλμπουμ σε ένα οποιοδήποτε βίντεο και επιλέξω κάτω edit /filter. Βγαζει να κατεβάσω τα αρχειακια των φιλτρων και ταυτοχρόνως ότι δεν έχω σύνδεση wifi ενώ έχω μια χαρά σύνδεση. Τελικώς τα φίλτρα δεν κατεβαίνουν.. Δίνω και μια εικόνα του συμβάντος... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48017/
-
Παράθεση από kinezakias: “Την εγκατέστησα στο RN2 μου,μου φαινεται πολύ στρωτή.Μόνο που μου κολλάει το widget της εφαρμογής M8 weather.Εχει να κανει με τη νεα Rom,ή άσχετο;Καλη χρονια και ευχαριστώ πολύ. ” Κι εγώ την έχω περάσει στο hermes, αλλά δεν έχω κάποιο κόλλημα στο widget του καιρού. Έκανες FR μέσα από twrp όταν άλλαξες rom;
-
Μαλλον θα είναι bug... Ξανακατεβασε εκ νέου την rom και αν θες καλου κακού ξαναφλασαρε από πάνω με wipe cache & dalvik.
-
Παράθεση από Tsif: “Καλησπέρα πέρασα την νέα rom όλα καλά προς το παρών ...ένα bug που είδα είναι ότι δεν σε βάζει ούτε σε fastboot ούτε σε recovery από το μενού που βγαίνει όταν κλείνεις το κινητό .. ” ok, όταν πατάς το recovery ή fastboot τι κάνει; Κάνει επανεκκίνηση;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Έχω κάψει όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα με τον μικρό μου. Αυτός είναι ο λόγος που χάθηκα. Διαβάζω συχνά στο φόρουμ, υπάρχει αρκετή υποστήριξη από πολλά παιδιά, αν χρειαστεί τότε μπορεί να προσθέσω κι εγώ κάτι, έτσι για να γεμίζουν οι σελίδες
-
@gtette Γιώργο κάποτε όταν είχαμε miui 7 περιμέναμε την miui 8. Τώρα με την ίδια ανυπομονησία περιμένουμε το miui 9. Πιστεύω πως το αθάνατο Hermes δεν θα δει άλλο miui πέρα από το 9. Καιρό έχω να σκαλίξω το κινητό μου... Άντε να δούμε τίποτα καινούργιο. Κριμα όμως που δεν μας έδωσαν ούτε μια αναβάθμιση στο Android τόσο καιρο. Με lollipop ξεκινήσαμε και με lollipop θα καταληξουμε. Το αγόρασα Νοέμβριο του 2015 και πραγματικά έχω μείνει ευχαριστημένος από τα χρήματα που ξοδεψα και τι πήρα. Είχα και…
-
Εμείς που έχουμε ακόμη το Hermes μας βλέπω Φεβρουάριο 2018 να έχουμε την πρώτη stable miui 9... =============== Δεκ 27th 2017, 10:54am =============== Παράθεση από agpol07: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αν την κατεβάσω στο κινητό και μετά κάνω wipe data, davlik και cache πως θα την περάσω μετά? Δεν θα σβηστεί? Μόνο με sideload μετά? ” Οτιδηποτε κατεβάζεις στο κινητό αποθηκεύεται στο internal storage η sd storage (αν υπάρχει η δυνατότητα) αναλόγως που έχεις δηλώσει. Θα βρεις την rom στον φάκελο do…
-
Σημαίνει ότι διορθώθηκαν κάποιες ασυμβατοτητες
-
Magic WormHole
Μήνυματι dislike διαβάζω ρε Θανάση @Thracia ; πότε έγινε αυτό; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43906/