Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από johalats: “Καλο μήνα!!!..Καλή επιτυχία σε όλους!!!!!..... ” @johalats επειδή βλέπω ότι γράφεις το ίδιο μήνυμα εδώ και 8 posts σου. Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι δεν μεγαλώνουν οι πιθανότητες συμμετοχής σου γράφοντας πολλά μηνύματα στο νήμα. Είτε ένα γράψεις είτε 500 τις ίδιες πιθανότητες έχεις... αν έχεις εκτελέσει τα 4ways to enter στην πρώτη σελίδα, τότε έχεις μαζέψει το μέγιστο δυνατό αριθμό πιθανοτήτων συμμετοχής στον διαγωνισμό. Διάβασε την πρώτη σελίδα μήπως δεν έχεις κάνει κάπ…
-
Να ενημερώσω για μία δυσλειτουργία ενός app της 8.2.1.0 στο hermes. Το dolby atmos κάποιες φορές σταματάει να αποκρίνεται. Δηλαδή ενώ έχεις κάποιο μουσικό αρχείο σε αναπαραγωγή και ανοίγεις το dolby atmos δεν δείχνει ούτε το equalizer με τις μπάρες να ανεβοκατεβαίνουν αλλά ούτε και αν πειράξεις τους διακόπτες βλέπεις να αλλάζει η ποιότητα του ήχου. Σαν να είναι κλινικά νεκρό... Με καθαρισμό μνήμης και επανεκκίνηση system όλα στρώνουν μετά... Αυτό συνέβαινε και με την 8.1.3.0 παλαιότερα. Να ενημε…
-
Γεια σας Θα ήθελα να προτείνω τη δημιουργία μίας πρόσθετης πληροφορίας σε κάθε νήμα. Στο κάτω μέρος ενός νήματος πληροφορούμαστε ποια μέλη έχουν απαντήσει στο εκάστοτε νήμα. Υπάρχουν κάποια νήματα στα οποία γράφουν μέλη όλων των συσκευών π.χ. H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ή τα εβδομαδιαία νήματα των developer ROM. Το αίτημα μου είναι το εξής: Να υπάρχει ένας μηχανισμός σαν φίλτρο τον οποίο επιλέγοντας την συσκευή που μας ενδιαφέρει, να μας δείχνει ποια μέλη της επι…
-
Παράθεση από vager: “να κάνω φορμάτ τη beta η απλά να μείνω ξενερωμένος; ” @vager καλώς σε βρήκαμε κι εμείς.. θα δημιουργήσεις ένα νέο thread το οποίο θα έχει την μορφή ερωτηματολογίου. Θα περιγράφεις την σύγκριση και στο τέλος με έντονα (bold) και γραμματοσειρά 18 θα γράψεις την ερώτηση: να κάνω φορμάτ τη beta η απλά να μείνω ξενερωμένος; στο ερωτηματολόγιο θα δώσεις 2 πιθανές απαντήσεις: 1. format 2. ξενέρωμα και μετά θα ψηφίσουμε ποιοι θέλουν να μείνεις ξενερωμένος και ποιοι όχι Καλημέρααααα …
-
Παράθεση από Gus: “Με τη φόρτιση μπορεί κάποιος να μου πεί τι γίνεται γιατί απο εκεί που φορτιζε απο άδειο 5 10% σε 1:15 λεπτά τώρα το κανει 1:45 λεπτά. ” Παραπονέθηκαν οι Κινέζοι ότι τους έπεφτε ο γενικός στον πίνακα επειδή τραβούσε μεγάλα ρεύματα. Πέρα από την πλάκα... ίσως να έβαλαν κάποιον κόφτη στο software. Κι εγώ θυμάμαι όταν παρέλαβα το ido με official china stable η φόρτιση πήγαινε με τελικές στα 2Α. Μετά απο 2 αναβαθμίσεις έπεσε στα 1,8Α
-
Παράθεση από makisfz: “Έχω και εγώ ένα αλλά του λείπει ένας πυκνωτης από την μιτρηκη και δεν ανάβει η οθόνη (αυτή xiaomi δεν έχει τους κωδικούς στην πλακέτα για να δω ποιος είναι να το αλαξω) και δεν έχει τα κουμπιά power volume και το ανοίγω από την μιτρηκη αλλά σκυλί πάει σφαίρα όπως είναι ” οι πυκνωτές έχουν κωδικούς που σημάινουν την χωρητικότητα τους σε F (φαράντ) και την ακρίβεια τους Βέβαια σε υποδιαίρεση του F θα δεις την χωρητικότητα του αν έχεις κρατήσει τον καμένο πυκνωτή τότε πήγαινε…
-
@eti666 γενικότερα η 8.2.1.0 και η global 8.1.2.0 έχουν κάποια μικροθεματακια που γίνονται αντιληπτά όταν χρησιμοποιεί κάποιος το κινητό του πολύπλευρα. π.χ. σε εμένα ενώ βλέπει ότι έχω συνδεδεμένη ενδοσκοπική κάμερα otg, δεν μου δίνει εικόνα. (Στο tablet με android kitkat δεν έχω πρόβλημα) Στο hermes το miui 7 βγήκε πιο σταθερό από το 8. Θέλεις λειτουργικό 8αρι, τότε θα βάλεις την 8.0.2.0