Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• η στην sd η με otg...

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από pechr: “Όχι μην την σβήσεις, χρειάζεται... ” Εξήγησε του και τι είναι... και γιατί να μην το σβήσει. ” γράφεις στο Google ''what is android webview'' και σου βγάζει αρκετές επεξηγήσεις. εν ολιγοις προσφέρει αλληλεπίδραση εφαρμογών με internet browsing

• Παράθεση από g7maks: “ρε παιδιά καμιά βοήθεια? Έγραψα και πιό πριν μήπως γνωρίζει κανείς αν χρειάζεται η εφαρμογή system android webview διαφορετικά να την καταργήσω για να μην πιάνει χώρο ” Όχι μην την σβήσεις, χρειάζεται... Είναι μία απο τις εφαρμογές που κάνουν ''έξυπνο'' το κινητό σου...

• Παράθεση από netblues: “Οποτε υποθετω οτι και στο δικο μου θα στρωσει με FR, αλλα ειναι too much να κανω ολη αυτη τη βαβουρα μονο για αυτο. Αντε να το βρεις ομως. ” θα κανεις FR και μόλις συνδέσεις το mi-account στην συσκευή σου όλα θα είναι όπως πριν μετα από κάποιες ώρες... Το mi-cloud θα σου στήσει το κινητο όπως το είχες πριν το FR. Εγω τα FR τα κάνω συνήθως το βράδυ, ώστε όταν ξυπνήσω το πρωί να είναι έτοιμο το κινητο... =============== Δεκ 23rd 2016, 9:05am =============== Παράθεση από the…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Εκλεισε μονο του το Mi4c

pechr - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Γιάννη μου τι εννοείς hard reset; Όπως σωστά σου είπε ο Ανέστης βάλε το να φορτίζει για ώρες και μετά ξαναδοκίμασε. Ανέστη πληροφοριακά το κινητό του φοράει TWRP by mic και έχει την GTV 7.5.4.0 stable αν θυμάμαι καλα.. Γιάννη επιβεβαίωσε; Γιάννη σου έπεσε ή το βάρεσες κατά λάθος κάπου; Μπαίνει στο TWRP ή σε fastboot;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• @geoanto555 δεν κάνεις κανένα μπάνιο να συνέλθεις λέω εγώ.... Βάλε και τον @BlackBook56 να σου τρίψει την πλατούλα...

• Παράθεση από BlackBook56: “όχι άλλα βρήκα έναν τρόπο το δοκίμασα και έπιασε έβγαλα και ξανά έβαλα τα αρχεία και τα εμφανιζη τώρα άμα βρείτε καλύτερη λύση πείτε μου ” είναι κάποιο μυστικό κόλπο? μπορούμε να ξέρουμε τι έκανες?

• Παράθεση από BlackBook56: “παιδιά έκανα το update 8.1.1 πριν λίγες μέρες και όταν πάω στα secret files στο file manager και ανοίγω photo δεν της φοτρωνη ενω της photo που είχα πριν το update κάποιος άλλος με το ίδιο προβλημα ? ” έκανες factory reset;

• Παράθεση από maddoctor: “1) Ποια μαγαζιά έχουν eu αποθήκη (μόνο τ'ονομα, όχι link εκτός των συνεργαζόμενων, καθότι αντιβαίνει τους κανόνες του φόρουμ) 2) Ποια μαγαζιά χρησιμοποιούν τον λεγόμενο τριγωνικό τρόπο (πάλι μόνο όνομα εκτός εάν είναι κάποιο συνεργαζόμενο) ” Γιατρέ τρομερή ιδέα !!!!!! +1000 likes Όπως είσαι μεταφέρεις το μήνυμα σου σε καινούργιο τόπικ και δίνεις εναν ταχυσυνδεσμο εδώ. Μπράβο γιατρέ !!!!!!

• Παράθεση από vntokoros: “Βγάζει και ένα σφάλμα nvram warning στο Wi-Fi, ίσως επειδή έβαλα διαφορετικό cust.img ” Αφοτου βάλεις το TWRP θα κάνεις wipe cache & dalvik και θα φύγει το nvram warning από τα δίκτυα WiFi.

• Παράθεση από sso: “Μα αυτό γίνεται ήδη κατά κόρον... "μην παραγγέλνετε με courier γιατί θα περάσει Τελωνείο" ” Δεν αναφέρομαι μονο στα couriers... Πλέον σταματάνε και απλά δεματα με NL post, SingPost, China post κλπ Αν είχες παρακολουθήσει την συζήτηση από την προηγούμενη σελίδα θα το είχες αντιληφθεί για πιο πράγμα αναφερόμαστε Αν προσέξεις το screenshot του γιατρού είναι με NL Post =============== Δεκ 22nd 2016, 2:27pm =============== Παράθεση από mass22: “Καλύτερα είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη.…

• Παράθεση από maddoctor: “Αυτό που προτείνεις είναι παράνομο. Η νόμιμη διαδικασία είναι να περνάνε όλα τελωνείο. Εκεί να γίνεται η επιλογή. Απλώς από εμάς δεν είναι επιθυμητό. ” Γιατρέ δεν είναι παράνομο απο εμάς.. Εμείς μία παραγγελία κάναμε.. τίποτα παραπάνω... Παρανομο είναι να μην σταματάνε στο τελωνείο τα δέματα... Προφανως η υπηρεσια του τελωνείου παρανομεί που δεν περνάει από έλεγχο όλα τα δέματα.. Γιατρέ το να δημιουργηθεί τόπικ δεν είναι παράνομο... αυτή είναι η πρόταση μου

• Προτείνω να δημιουργηθεί ένας οδηγός με tips... Σε αυτό το τόπικ να γράφουμε διάφορα κολπάκια που μπορούμε να αποφέυγουμε το τελωνείο. Το τόπικ αυτό να είναι ορατό ΜΟΝΟ για τα μέλη του φόρουμ και όχι για τους επισκέπτες ώστε να περιορίσουμε τις διαρροές.

• Για το hermes... Στην 8.1.3.0 XTRV αλλα και στην eu όταν φλασάρω το Clear motion βγάζει σφάλμα κατά το άνοιγμα των videos. Στην 8.0.2.0 δεν έβγαζε το σφάλμα. Αν κάποιος έχει περασμένο το clear motion ας μας αναφέρει για την λειτουργικότητα του στο hermes sthn 8.1.3.0

• Παράθεση από mparaxir: “εγω ηθελα να μαθω εκτος αμα δεν διαβασα καλα,αμα το κινητο χασει το imei τι παθαινει?δεν λειτουργει?εχει προβληματα και τι? και απο περιεργεια πως ελεγχουμε το imei?δεν θυμαμε καθολου αφορα το ρυζακι ” όπως πολύ σωστά είπε ο @geoanto555 δεν δουλευουν οι SIMs. Το ΙΜΕΙ είναι το αναγνωριστικό του κινητού. Είναι ο ''αριθμός ταυτότητας'' της συσκευής. Κάθε φορά που τηλεφωνείς οι κεραίες κινητής λαμβάνουν το ΙΜΕΙ σου. Δεν έχεις ΙΜΕΙ δεν έχεις ταυτότητα, δεν μπορείς να κάνεις ''…

• Στην eu 8.1.3.0 δεν το βρίσκει...