Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από Panosch: “Χαίρεται, απο που προκείπτει οτι η 8.1.1.0 έχει μέσα ελληνικά? υπάρχει κάποιο change log ή κάποια επίσημη συζήτηση για αυτό ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ” Από πουθενά , δεν κατάλαβες τι έγραψεΒγήκε η STABLE η ΚΙΝΕΖΙΚΗ , ΑΡΑΑ , θα βγει σύντομα και η stable H GLOBAL που θα έχει ελληνικά ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ έχουν μπει σε άλλες συσκευές :))) και όχι δε θα λέγεται 8.1.1.0 ” δεν συμβαινει πάντα αυτο.. μπορει για μια συσκευή να εχεις βγει china 8.1.3.0 και Glob…

• Παράθεση από lallasgr: “@pechr το μαγικο αφού τους περάσεις την πρώτη φορά είναι να κάνεις ένα ρεσταρτ και μετά τους αναγνωρίζει σωστά χωρίς θαυμαστικό. ” και restart κάναμε.. αλλά τίποτα... Kαι ψηφιακή υπογραφή καταργήσαμε... ίσως δεν είχαμε κατεβάσει την ίδια έκδοση των CDC drivers.... Πρώτα με maui meta δοκιμάσαμε και αφού φάγαμε το άκυρο μας τότε πήγαμε στο SNWriter και δωσαμε λύση στο τσακ μπαμ Υ.Γ. δες το chat σου

• αυτούς τους άτιμους CDC drivers προσπαθούσαμε την προηγούμενη φορά να τους βάλουμε στο pc μου με τον @Bodai και δεν τους έπαιρνε με τίποτα.

• @johnjor θα μας γραψεις τι κάνατε και το επαναφέρετε;

• όποιος δεν θέλει να μπλέκει με περιπέτειες.... απλά αγοράζει το hermes

• Παράθεση από mass22: “Μόλις τώρα παρέλαβα το κινητό και την θήκη από Honorbuy. Σε 2 μέρες έφτασε. Δεν περνάω την ελληνική καθώς φοβάμαι να το κάνω έχει multi miui8. Xiaomi mi5s plus. ” εμπιστευεσαι ενα κινητο που ήρθε με ξεκλειδωτο bootloader;

• Παράθεση από kinezos69: “Να κάνω χρήση του νήματος γιά νά ευχαριστήσω θερμά αρχικά τον @pechr και μετά τον @demakhs γιά τήν πολύτιμη και πολύωρη βοήθεια τους μέσω teamviewer ώστε να επιτευχθεί το φλασαρισμα του κινητού μου. ” Κινέζο.. Το μυαλό είναι ο @demakhs εγώ απλά ήμουν τα χέρια.. Αν δεν είχα την καθοδήγηση του αρχηγού... θα σου το είχα brickαρει το κινητό... ευτυχώς στις δύσκολες στιγμές το άγρυπνο σκουληκομάτι του προέβλεπε την αστοχία και με μεθοδικές κινήσεις μου έλεγε τι να κάνω.... ο …

• κατσικάκι θα χρειαστείς Factory reset

• @johnjor εχθές συνδεθηκαμε με team viewer έκανες τα βήματα που σου είπα να κάνεις; 1. αφαιρεση απο το mi-account τις υπολοιπες συσκευές 2. ξεκλείδωμα τον bl βάζοντας το κινητο σε fastboot mode 3. Flashing με SN writer ΙΜΕΙ, mac και bluetooth address Σε ποιο στάδιο είσαι; @GR-Macedon Format στο spflash tools δεν δοκιμαστηκε λόγω του ότι υποθέσαμε ότι με κλειδωμένο bl δεν θα τον αφηνε να φλασάρει και θα του έβγαζε σφάλμα. Επίσης σφάλμα του έβγαζε και με το SN writer όταν προσπαθούσε με κλειδωμενο …

• @livadaki βλέπω στο προφίλ σου ότι εχεις το kenzo ενώ προσπαθείς να φλασάρεις rom του libra. Έχεις mi-4c ή redmi note 3 pro ή και τα δύο;;

• Παράθεση από geobas: “Επειδή βλέπω πολλές απώλειες ΙΜΕΙ τελευταία , μήπως θα ήταν χρήσιμο να εχΕλληνίσουμε τον οδηγό χειροκίνητης αποκατάστασής του για συσκευές ΜΤΚ ? ” έχει δημιουργηθεί οδηγός >> Επαναφορά IMEI mac & bluetooth address μόνο για ΜediaTek CPUs =============== Δεκ 20th 2016, 2:59pm =============== Παράθεση από geobas: “Παράθεση από johnjor: “Οχι δυστυχως,τοσο η κουραση οσο και οι ωρες προσπαθειας με τους διαφορους φιλους απο εδω μου εκαναν τρομερο πονοκεφαλο,που ακομη δεν εχει φυγε…

• κι εγώ το ίδιο @derveni ... Παλαιότερα δοκίμασα να περάσω τις ρυθμίσεις του gmail στην stock εφαρμογή της miui αλλά είδα ότι δεν είχε σωστή απόκριση. Πχ αν διεγραφα ένα μήνυμα από την stock εφαρμογή δεν διαγράφοταν παράλληλα και από το gmail. Μια τρύπα στο νερό δηλαδή... =============== Δεκ 20th 2016, 12:39am =============== Τώρα όσο έγραφα δοκίμασα πάλι την εφαρμογή αλλα είδα ότι έχει αλλαξει. Παλαιότερα λειτουργούσε με το μοτίβο όπως λειτουργεί το outlook στο pc όταν το έχεις συνδέσει με gmail…

• Παράθεση από juke: “στη χρήση προεπιλεγμενων εφαρμογών σε καμία ρομ δεν μπορείς να βάλεις προεπιλογή άλλον βίντεο player όπως vlc κτλ ” ρυθμισεις >> εφαρμογές>> προεπιλογές (εικονίδιο με γρανάζι)>> βίντεο κι επιλέγεις τον player της αρεσκείας σου για βίντεο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26010/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26011/

• Μόλις δοκίμασα να κλωνοποιησω την my vodafone και έκανα login. Και δουλεύει κανονικά. Βέβαια να διευκρινίσω ότι φοράω eu stable 8.1.3.0 . Θα σου έλεγα να κάνεις factory reset. Μόνο εκεί βλέπω λύση στο πρόβλημά σου...

• Παράθεση από themakos66: “ειχα το ίδιο πρόβλημα και έκανα downgrade σε 8.0.1.0 και έστρωσε η μπαταρία όχι βέβαια στα επίπεδα ης 7.2.3.0 βέβαια αλλά πλέον δεν την βλέπω να ανεβοκατεβαίνει σαν στροφόμετρο αυτοκινητου !!!! ” Θέμη βάλε την τελευταία... την 8.1.3.0 θα σου αρέσει.. =============== Δεκ 19th 2016, 3:45pm =============== Παράθεση από turbakiasss: “Αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό θέμα με την αυτονομία σε 8.0.2.0. ” Να σου διευκρινίσω ότι γράφεις στο τόπικ που είναι για το redmi note 2 και όχι γι…

• Παράθεση από ianpan24: “Την 2η την αναφερουν καποια μαγαζια ως prime. Αυτο αγορασες. ” Γιάννη όπω το λες είναι... Η κανονική ονομασία του είναι prime. Αλλά επειδη πολλες κινέζικες αποθήκες βασιζοται στο google translate... θα το δεις να το αναφέρουν και ως plus και ως pro από άγνοια στην μετάφραση

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από makis1024: “Για να θέλεις να ξεκλειδώσεις τον bl υπέθεσα ότι θέλεις να περάσεις Xtrv, αλλιώς υπάρχει και η δυνατότητα Official global dev ή Stable. ” Μανώλη μπορεί να βάλει global απευθείας χωρίς να έχει ξεκλειδώσει bootloader ενώ έχει china; Με fastboot εννοώ.. Θα τον αφήσει;