Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό θέμα με την αυτονομία σε 8.0.2.0. Έχει γίνει καθαρή εγκατάσταση, δεν υπάρχουν γενικά εφαρμογές, μόνο το viber, και η χρήση είναι μόνο κλήσεις και σερφαρισμα. Έχω μία δεύτερη μπαταρία αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα μπαταρίας ή ρομ μιας και εμφανίστηκε στην 8 αυτό το θέμα. Όσοι έχετε ίδια τον τι αυτονομία έχετε γενικά?
[/cbox][/cbox]
-
Ο/H turbakiasss έγραψε:
Αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό θέμα με την αυτονομία σε 8.0.2.0.
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Έχουμε feedback από κάποιον που έχει περάσει 8.1 να μας πει για μπαταρία? Με βλέπω για downgrade αν δεν διορθωθεί.
-
Εχει κανεις δοκιμασει dual apps σε xtrv stable ?
Αντιμετωπιζω θεμα με την εφαρμογη vodafone cu
Ενω γινεται το clone, και η κυριως εφαρμογη δουλευει, η δευτερη "σκαει" μετα το login, οταν παει να φερει data απο τη voda.
Το ιδιο προβλημα ειχα και με thunder stable, ενω παλαιοτερα το dual app δουλευε κανονικα σε thunder stable.
Το θεμα ειναι οτι απο τοτε εχει κανει και η εφαρμογη κανα δυο updates. Δεν ειμαι σιγουρος αν σταματησε να δουλευει μετα απο update της voda αλλα ειναι το πιθανοτερο.
Οταν λεει report, μετα το σκασιμο , εμφανιζει κατι που εξαφανιζεται πολυ γρηγορα
Καμια ιδεα προς τα που να κοιταξω για log του προβληματος ?
Εχω δοκιμασει απεγκατασταση και εγκατασταση εφαρμογης απο την αρχη, καθως και wipes.
Το τηλεφωνο εχει περασει σε stable με FR.
Η βασικη παιζει, η cloned σκαει. -
Εγώ μάλλον το έλυσα το πρόβλημα με καλιμπραρισμα της μπαταρίας. Ακολούθησα έναν οδηγό που το αφήνεις να σβήσει και βγάζεις μπαταρία. Μου έκανε το κλασικό που είχε 30% μπαταρία ενώ είχε σβήσει και τώρα θα δω.
Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα
1) δοκιμασε καποιος να μας πει πως συμπεριφερεται η μπαταρια στην καινουρια stable XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0
εχω τωρα την hermes_Stable-V8.0.1.0 και ειναι χαλια , δυσκολα βγαζει την μερα .
2) χωρις να το επιλεξω !! εκανε το superSU update απο το Google play , επηρεαζει την λειτουργια ? πρεπει να κανω κατι ?
thanks -
Ο/H themakos66 έγραψε:
ειχα το ίδιο πρόβλημα και έκανα downgrade σε 8.0.1.0 και έστρωσε η μπαταρία όχι βέβαια στα επίπεδα ης 7.2.3.0 βέβαια αλλά πλέον δεν την βλέπω να ανεβοκατεβαίνει σαν στροφόμετρο αυτοκινητου !!!!
θα σου αρέσει..
=============== Δεκ 19th 2016, 3:45pm ===============
Ο/H turbakiasss έγραψε:
Αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό θέμα με την αυτονομία σε 8.0.2.0.
Αν έχεις το redmi note 2 τότε διόρθωσε το στο προφίλ σου..
=============== Δεκ 19th 2016, 3:47pm ===============
Ο/H tecu έγραψε:
2) χωρις να το επιλεξω !! εκανε το superSU update απο το Google play , επηρεαζει την λειτουργια ? πρεπει να κανω κατι ?
Το έκανες εγκατασταση απο TWRP φλασαρωντας ξεχωριστό αρχείο ή απλά έσυρες την μπάρα στην ερώτηση του TWRP.
το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν εγκαθιστάς το superSU θα είναι να πηγαινεις στο playsotre και να απενεργοποιείς τις αυτόματες αναβαθμίσεις μόνο απο την συγκεκριμένη εφαρμογή.
=============== Δεκ 19th 2016, 3:49pm ===============
Ο/H netblues έγραψε:
=============== Δεκ 19th 2016, 3:50pm ===============
Ο/H netblues έγραψε:
Ενω γινεται το clone, και η κυριως εφαρμογη δουλευει, η δευτερη "σκαει" μετα το login, οταν παει να φερει data απο τη voda.
=============== Δεκ 19th 2016, 3:51pm ===============
Ο/H turbakiasss έγραψε:
Εγώ μάλλον το έλυσα το πρόβλημα με καλιμπραρισμα της μπαταρίας. Ακολούθησα έναν οδηγό που το αφήνεις να σβήσει και βγάζεις μπαταρία. Μου έκανε το κλασικό που είχε 30% μπαταρία ενώ είχε σβήσει και τώρα θα δω.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Στην αρχη δουλευε, με thunder stable. Μετα σταματησε να δουλευει, και συνεχιζει να μη δουλευει και με xtrv stable
Εχω κανει απεγκατασταση των παντων και ξανα, ΔΕΝ.
H εφαρμογη ξεκιναει, περναει το login, δειχνει τις εισαγωγικες οθονες και μολις παει να συνδεθει...
Unfortunately stopped
Η κυριως εφαρμογη δουλευει. Δοκιμασα και με τα credentials της cloned. Η cloned σκαει παντα.
Το κακο ειναι οτι οταν παταω view details στο σκασιμο, εξαφανιζεται. ΓΙΑΤΙ? -
Μόλις δοκίμασα να κλωνοποιησω την my vodafone και έκανα login. Και δουλεύει κανονικά.
Βέβαια να διευκρινίσω ότι φοράω eu stable 8.1.3.0 .
Θα σου έλεγα να κάνεις factory reset. Μόνο εκεί βλέπω λύση στο πρόβλημά σου...Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλησπερα και χρόνια πολλά σε όλους, μια συμβουλή την οποία όποιος θέλει την λαμβάνει υπόψιν, όποιος θέλει την παραβλέπει.... Είχα την stable 8.0.2.0 και μόνο με τα wipe dalvik & cache έβαλα την 8.1.3.0 XTRV όχι και ότι καλύτερο τις 2 πρώτες μέρες.... Κάνω λοιπόν όλα τα wipes χειροκίνητα, το συνηθίζω τελευταία αντί για factory reset και τα αποτελέσματα εκπληκτικά... Σχεδόν 24 ώρες από την φόρτιση, κανένα 20λεπτο ομιλία 1h 30min sot και υπόλοιπο 73% .... Με τον ίδιο τρόπο είχα για ένα δίμηνο την 8.0.2.0 με παρόμοια αποτελέσματα.....
-
Κάνω λοιπόν όλα τα wipes χειροκίνητα....
ποια δηλαδη ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα