Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από stathisksts: “Παράθεση από stathisksts: “Καλημέρα Δύο ερωτήσεις, γιατί έχω μείνει λίγο πίσω (έχω την stable 7.2.2 του forum) Θέλω να βάλω την official 8.1 MM γιατί διάβασα ότι έχει ελληνικά και επειδή δεν έχω χρόνο για manual updates Από πού μπορώ να την κατεβάσω και ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης της ROM ? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εκ των προτέρων εάν έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα μου ” Καλημέρα Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει? Εκτός εάν δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα και πε…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• πολλά μπράβο @spideman3 για ακόμη μία φορά !!!!! Να προτείνω να βάλεις και το engineer mode: *#*#3646633#*#* Σου έχω βγάλει μερικά screenshots για να χρησιμοποιήσεις όποιο σου κάνει.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25973/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25974/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25975/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25976/

• συμφωνω με @NasDriver ... θα πρέπει να εχει κανεις ανοιχτές πανω απο 500 εφαρμογές για να πεις ότι πιάνουν τόπο τα 6GB στην μνήμη. Ακόμη και τα πιο βαριά παιχνίδια ζήτημα αν θα σου φάει 1 GB κατα την λειτουργία του.. Τόση μνήμη είναι υπερβολή και ποντάρουν ότι έχουμε καταναλωτική μανία με την τεχνολογία... Για αυτο και μας την πλασάρουν

• Παράθεση από demakhs: “αφου του χα πει να μην πλησιάζει... ” Προσοχή στα παγοδρόμια... Το πατινάζ είναι πολύ επικινδυνο για να κολλησεις γαστρεντεριτιδα Συμβαίνουν απρόβλεπτες συγκρούσεις... Και να βάζεις γαντάκια να μην κρυώνουν τα χεράκια σου forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25951/

• Παράθεση από Liopetis: “Σκέφτομαι ν`αγοράσω το Redmi 4 pro από alieExpress και πιό συγκεκριμένα από Top-one είναι μέσω ευρώπης ” άρχοντα @Liopetis εκει που είσαι στο browser στο aliexpress, στο προιον... δες πάνω στο λινκ ενα συνεχόμενο αριθμό 10 ή 12 ψηφίων και γράψτον μου εδώ. Θέλω να δω τον προμηθευτή. Μην βάλεις λινκ διότι απαγορευεται, μονο τον αριθμό βάλε μου... όταν μπορέσεις

• Αντώνη διαφορετικά το κατάλαβες από ότι σου είπε... Εννοεί ότι είναι καλό να χρησιμοποιείς την μνήμη και όχι να έχεις άδεια μνήμη απο καθαρισμούς διαρκώς.. Στο παράδειγμα που εγραψες είναι λίγη μνημη και δεν φτάνει... Αυτός εννοούσε το ακριβώς αντίθετο.. Υπάρχουν πολλά μέλη που καθαρίζουν διαρκώς την μνήμη στο κινητό τους, ενώ δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη διότι μπορεί να είναι στο 55-60-65% της χρήσης της, Αυτό ως απόρροια έχει να κάνει το κινητό σου πιο αργό διότι χρειάζεται κάθε φορά να φορτώ…

• Παράθεση από CrisBalGreece: “Ξέρουμε κάτι γιατί έγινε αυτό? Λάθος ρομ που με παραπέμπει σε λάθος σύνδεσμο στο email μου? Πιθανόν... ” Να ελέγχεις και το md5 πριν φλασάρεις μία rom. ειναι η καλύτερη πρόληψη

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

pechr - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από c3250nik: “αλλα στο Redmi Note 3g ηταν περιπου 5,700mb ενω στο Kate ανεβηκε στο 11,700mb ” to kitkat εχει μικροτερο system απο το mm

pechr - - Recoveries

Μήνυμα

έχεις κρατήσει πολλά nandroid backups κάπου. Δες τον φάκελο TWRP ποσα backup εχει εκει. Δες και τον φάκελο ''0'' (μηδέν) μήπως σου έχει μεταφέρει εκει κάποιο nandroid backup. Σε χώρους όπως είναι η SD ή τα φλασάκια τόσο κάνει... αργεί πάντα.... Προφανώς έχεις πάνω απο 100 εφαρμογές στο κινητό σου για να πιάνουν τόσο χώρο, ειδάλλως δεν εξηγείται τόσο μεγάλα backups

pechr - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από c3250nik: “Με την 3 φορα σε backup στο Kate πριν να περασω νεα ρομ απο 5,5 λεπτα που μου εκανε to αντιγραφο,σημερα μου εκανε 35 λεπτα, ειναι κανονκο η εχω καποιο θεμα ?? ” μήπως επέλεξες να αποθηκευτεί στην SD ;; Συνήθως εκεί αργεί τόσο πολύ... στον εσωτερικο χώρο κάνει περίπου απο 3 έως 6 λεπτά αναλόγως τις εφαρμογές που έχεις... =============== Δεκ 17th 2016, 10:01pm =============== Παράθεση από maxamch68: “Το ρωτάω γιατί εχθές πέρασα την νέα xtrv stable rom, και μετά από το resto…

• @kostaspach αν θέλεις να το πουλήσεις βάλε αγγελία στην καρτέλα ''Παζάρι''

• Παράθεση από NasDriver: “Στην γυναίκα δεν παίζει κάτι τέτοιο...ξεκινάει με εσκούντημα...αν κάνεις αναβολή πάει κλωτσιά...αν κάνεις πάλι αναβολή...στην καλύτερη θα βρεθείς κάτω από το κρεβάτι ” πεθαινω !!! χαχαχαχααχα

• Παράθεση από geobas: “Μέχρι στιγμής φαίνονται όλα μιά χαρά με μόνη διαφορά δεν βρήσκω που είναι/ενεργοποιούνται οι εικονιζόμενες εφαρμογές που φαίνονται στην παρουσίαση της ROM . ” είναι μεσα στην αριθμομηχανή. Θα πατήσεις το κυκλάκι πάνω αριστερά και θα στα βγάλει. Δεν ειναι εφαρμογές. Είναι πρόσθετη λειτουργία της αριθμομηχανής Το άλλο είναι οι ''Σημειώσεις''

• Παράθεση από GARGOSDROSATOU: “καλημερα στην κοινοτητα.θελω να ρωτησω το εξης οταν επιλεγουμε download μας βγαζει επιλογες για ευρωπη καναδα κτλ,εμεις επιλουγε ευρωπη ετσι? ” όποια θέλεις. Μπορεί ο Καναδάς να είναι πιο γρήγορος απο την Γερμανία, λόγω φόρτου αιχμής στον server της Γερμανίας. εγω όταν βλέπω ότι κατεβαζω αργά, σταματώ την λήψη και δοκιμάζω άλλον server μέχρι να βρω κάποιον γρήγορο

• Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από makis1024: “@takisfrag σε gtv το έκανα πολλές φορές για φίλους που παρέλαβαν με eu, σε Xtrv δεν το έχω δοκιμάσει. XTRV the Greek miui definition ” To ίδιο είναι Μανώλη ,δεν υπάρχει πρόβλημα από eu dev σε xtrv dev όπως και το αντίθετο ! Καλημέρα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα παιδιά να συμπληρώσω μία πληροφορία κυρίως για αυτους που διαβάζουν. Είναι το ίδιο προς το παρών όσο είναι beta1 επειδή ακόμη το source είναι απο eu. αλλα …

• Παράθεση από Futureshock: “για το κινητο μας ειναι με κλιψακια(που μπαινωβγαινουν ευκολα στην πλακετα) ή θελουν κολλησεις κλπ. ; ” δεν ειναι με κόλληση. Όταν θα παραλάβεις το ανταλλακτικό θα έχει μία περιφερειακή ταινία διπλής όψεως. θα βγάλεις το παλιο και θα καθαρίσεις το σημείο απο την παλιά κόλλα της παλιάς ταινίας. Μετα απευθείας μπορείς να βάλεις το καινούργιο, έχοντας αφαιρέσει το προστατευτικό της διπλής όψεως κολλητικής ταινίας. τα δύο μεταλλικα που βλέπεις δεν είναι κλιψάκια. Είναι οι …

• Παράθεση από steliosss: “Έκλεισε το κινητό από μπαταρία και δεν ανοίγει πλέον. Ούτε σε fastboot. Στην διαχείριση γράφει 9008. Το 9008 ή το 900Ε είναι που φαίνεται ότι είναι μπρικαρισμένο? Το miflash το βλέπει. ” πως γίνεται να το βλέπει το mi-flash απο την στιγμη που δεν μπορείς ούτε σε fastboot να το βάλεις;

• τα παραλες τωρα... Επειδη περπαταει στο νερο , δεν τον κανει και Θεο..