Διαφήμιση

[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • Miui Stable
    • Αγαπητέ Souits ,η γνώση είναι για να μοιράζεται....νομίζω και αυτό είναι το νόημα των φόρουμ,και είμαι σε διάφορα μέλος.Τώρα αν εσύ ενοχλήσαι η βαριέσαι να απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων που χρειάζονται βοήθεια,απλά μην το κάνεις..
      Δεν έχει νόημα να κάνεις παρατηρήσεις σε ύφος δασκάλου σε παιδια που είναι αδιάβαστα,δεν διαβάζουν τους οδηγούς και δεν ξέρουν το μάθημα...
      Φιλικά πάντα....
    • Ο/H thiras έγραψε:

Αγαπητέ Souits ,η γνώση είναι για να μοιράζεται....νομίζω και αυτό είναι το νόημα των φόρουμ,και είμαι σε διάφορα μέλος.Τώρα αν εσύ ενοχλήσαι η βαριέσαι να απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων που χρειάζονται βοήθεια,απλά μην το κάνεις..
      Δεν έχει νόημα να κάνεις παρατηρήσεις σε ύφος δασκάλου σε παιδια που είναι αδιάβαστα,δεν διαβάζουν τους οδηγούς και δεν ξέρουν το μάθημα...
      Φιλικά πάντα....
      Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, έχω την άποψη -μιας και είμαι και εγώ σε κάμποσα μέλος (και σε κανα 2 διαχειριστής)- οτι αυτό που γίνεται εδώ και προφανώς ενοχλεί τον Souits -και προφανώς και εμένα, ενδεχομένως και άλλους- δεν νομίζω οτι γίνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό σε άλλο φόρουμ. Δεν γίνεται να μας έρχονται ειδοποιήσεις για διάφορα threads, να τα ανοίγουμε και πάνω aπο τις μισές απορίες (κυριολεκτικά όμως) να είναι ακόμα πως περνάμε stable πάνω απο dev και αν θέλει fr. Δεν συζητώ δε τι γίνεται όταν ανοίγει καινούριο θέμα με νέα ρομ.(όπως καλή ώρα.) Άντρα θέλω τώρα τον θέλω. Διάθεση για αναζήτηση και search καμιά. Προσωπικά (δεν λέω οτι είναι σωστό, μπορεί να είναι σκάλωμα μου, το καταλαβαίνω) αυτό με αποθαρρύνει να γράφω όχι μόνο σ'αυτο αλλά και σε άλλα φόρουμ. Ο άλλος ανακαλύπτει ΤΩΡΑ την Revolut, κάνει μεταφορά ΧΘΕΣ και σήμερα ρωτάει γιατί δεν φαίνονται τα χρήματα!!!! Ρε φίλε μου έφυγε ο κ@λ@ς (με το συμπαθειο) να σου φτιάξω οδηγό με bold,underline,με screenshots.....διάβασε την ρημαδα την 1η σελίδα ή κανε μια αναζήτηση.

Βασικά ζητώ συγνώμη γιατί τωρα συμβάλλω και γω στο χάλασμα του thread, αν θέλουν οι Mods είναι free να σβήσουν το μην. προκειμένου να κρατηθεί καθαρό το νήμα.
      ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
      ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
      Now....... Redmi Note 11 Pro 5G!
    • Ο/H Greektrooper έγραψε:

Ο/H thiras έγραψε:

Αγαπητέ Souits ,η γνώση είναι για να μοιράζεται....νομίζω και αυτό είναι το νόημα των φόρουμ,και είμαι σε διάφορα μέλος.Τώρα αν εσύ ενοχλήσαι η βαριέσαι να απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων που χρειάζονται βοήθεια,απλά μην το κάνεις..
      Φιλικά πάντα....
      Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, έχω την άποψη -μιας και είμαι και εγώ σε κάμποσα μέλος (και σε κανα 2 διαχειριστής)- οτι αυτό που γίνεται εδώ και προφανώς ενοχλεί τον Souits -και προφανώς και εμένα, ενδεχομένως και άλλους- δεν νομίζω οτι γίνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό σε άλλο φόρουμ. Δεν γίνεται να μας έρχονται ειδοποιήσεις για διάφορα threads, να τα ανοίγουμε και πάνω aπο τις μισές απορίες (κυριολεκτικά όμως) να είναι ακόμα πως περνάμε stable πάνω απο dev και αν θέλει fr. Δεν συζητώ δε τι γίνεται όταν ανοίγει καινούριο θέμα με νέα ρομ.(όπως καλή ώρα.) Άντρα θέλω τώρα τον θέλω. Διάθεση για αναζήτηση και search καμιά. Προσωπικά (δεν λέω οτι είναι σωστό, μπορεί να είναι σκάλωμα μου, το καταλαβαίνω) αυτό με αποθαρρύνει να γράφω όχι μόνο σ'αυτο αλλά και σε άλλα φόρουμ. Ο άλλος ανακαλύπτει ΤΩΡΑ την Revolut, κάνει μεταφορά ΧΘΕΣ και σήμερα ρωτάει γιατί δεν φαίνονται τα χρήματα!!!! Ρε φίλε μου έφυγε ο κ@λ@ς (με το συμπαθειο) να σου φτιάξω οδηγό με bold,underline,με screenshots.....διάβασε την ρημαδα την 1η σελίδα ή κανε μια αναζήτηση.
      Βασικά ζητώ συγνώμη γιατί τωρα συμβάλλω και γω στο χάλασμα του thread, αν θέλουν οι Mods είναι free να σβήσουν το μην. προκειμένου να κρατηθεί καθαρό το νήμα.
      συμφωνω απόλυτα με τα λεγόμενα σου.
      Δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία του "Ελληναρα"
      Όλα έτοιμα στο πιάτο.Μην καθήσει και διαβάσει κάναν οδηγό,ή να δοκιμάσει ρε αδερφέ?!
      Ανοίγει με την παραμικρή απορία που του έρθει καινούργιο θρεντ,και ας είναι η απάντηση από πάνω.
      Έχει γεμίσει το νήμα ειδικά του kenzo με τις ίδιες ερωτήσεις ακριβώς.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H thiras έγραψε:

Φιλικά πάντα....
      Μα αυτό ακριβός προσπαθώ να αποφύγω γιαυτό το γράφω συνέχεια και συνέχεια.... Και όπως είδες στο μήνυμα που αναφέρεσαι έγραψα και άλλες 10 παραγράφους από κάτω εξηγώντας.... Και ναι μάθημα είναι, γιατι πρέπει να τα μάθεις κάποια στιγμή ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ και όταν έχεις μια δυο τρεις απορίες να την εξηγήσουμε αν και υπάρχουν ήδη γραμμένες αλλού... Δεν γίνεται μια ζωή να ρωτάμε για τα ίδια πράγματα..καταντάει κουραστικό...εφόσον υπάρχει και ποιο πάνω γραμμένο και απλά βαριεσαι να ψάξεις..Εδώ τα παιδιά σου σε ρωτάνε το ίδιο 3 φορές και αγανακτείς , που να το κάνει ένας άγνωστος και μάλιστα ενήλικας.... ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ!
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H galiatsosgio έγραψε:

Τελικά στις καθημερινές ταπετσαρίες εμφανίστηκαν μεν οι κατηγορίες αλλά οι ταπετσαρίες δεν αλλάζουν
      Και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει. Έχει δυο ταπετσαρίες αλλά δεν αλλάζουν.
      Ξέρει κανείς αν φταίει η ρομ ή κάποια ρύθμιση; ;)
    • και μετα την σύντομη διακοπή για διαφημίσεις επανερχομαστε στα της ρομ,σε rn2 δεύτερη μέρα λειτουργίας η μπαταρία δεν μας τα λέει πολύ καλά ,την πρωτη μέρα έπεφτε ραγδαία κατα το μεσημέρι είχε φτασει 52% και ενω δεν το χρησιμοποίησα για κάποιο 2ωρο το ανοίγω και έλεγε 70% μετά πήγαινε φυσιολογικά έως πολύ καλά με προοπτική τις 4-5 ώρες sot.
      Σήμερα απλώς κατανάλωση μπαταρίας τρελή 46 λεπτα sot και 9 λεπτα κλήσεις και είμαι στο 63%, αντιμετώπισε άλλος τέτοια θεματα?
      Images
      • Screenshot_2016-12-16-16-01-11-838_com.miui.securitycenter.png

80,49 kB, 1.080×1.920, viewed 114 times
      • Screenshot_2016-12-17-17-38-31-840_com.miui.securitycenter.png

78,81 kB, 1.080×1.920, viewed 120 times
      • Screenshot_2016-12-17-17-38-15-187_com.miui.securitycenter.png

73,79 kB, 1.080×1.920, viewed 111 times
    • Ο/H Greektrooper έγραψε:

Ο/H thiras έγραψε:

Φιλικά πάντα....
      Το θέμα υπάρχει διότι απλά για κάποιους το να φλασάρουν το κινητό και να ασχολούνται μαζί του είναι χόμπι , και για κάποιους άλλους ανάγκη.
      Υπάρχουν χρήστες, και καλά να είναι τα παιδιά, που γουστάρουν και ταυτόχρονα έχουν τον χρόνο και την γνώση να ασχολούνται με το κινητό, καθώς και να έχουν διαβάσει ή και γράψει τους οδηγούς.
      Απο την άλλη πλευρά υπάρχει και η πλειοψηφία που φτάνει σε ένα forum για να βρεί λύση στο πρόβλημα του.
      Να στο πώ απλά. Ασχολούμαι με υπολογιστές και τεχνολογία απο την ηλικία των 5, με 1ο υπολογιστή μου έναν Spectrum με τις γομολάστιχες.
      Εδώ μέσα το έχετε κάνει επιστήμη! Υπάρχουν χρήστες που έχουν βαθειά γνώση του θέματος. Αυτό δεν σήμαινει όμως ότι είτε μπορώ, είτε έχω τον χρόνο, είτε ακόμα και το κέφι για να φτάσω σε τέτοιο επίπεδο.
      Με τον χρόνο που μπορώ να διαθέσω ψάχνω να βρώ πληροφορίες για κάποιο πρόβλημα που έχω, και ότι δεν βρίσκω το ξαναρωτάω.
      Εν ολίγης είναι αναμμένο να γίνονται οι ίδιες και οι ίδιες ερωτήσεις κάθε στιγμή.
    • Διαφήμιση
    • παρατηρησα οτι σε RN2 με την xtrv stable δεν μπορω να κανω disable πολες εφαρμογες συστηματος ,,,,ενω με την [STABLE][ROM-gkalen THUNDER της εκανα ολες ακομη και το ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,,,τωρα τι εγινε? κανατε τα permission [δικαιωματα] να μην τα αλαζει καμια εφαρμογη? οπως πχ,το apps2sd με αυτη τα αλαζα και με το sdmaid πως γινετε να διορθωθεί αυτο ?το λεω αυτο γιατι ετσι κερδίζω ram απο 55% παω στο 45% κάνοντας disable καποιες εφαρμογες συστήματος,,,αν γινετε να διωρθωθει αυτο το bugs θα ειμαι ευγνωμων ειναι σημαντικό για μενα και θα το εκτιμήσω ,ευχαριστω.
    • Και λοιπόν; εννοώ, παρατηρείς κάποια διαφορά στη χρήση όταν πηγαίνεις τη ραμ από το 55% στο 45%. Γιατί έχω δε βλέπω καμία. Το αντροιντ δεν είναι Windows. Free ram= unused ram.
      Πιο πιθανό να δεις κάποια βελτιώση αν πετάξεις τις εφαρμογές τύπου sdmaid. Το μόνο που κάνουν είναι βαραινουν το σύστημα. Άσε που έχει και στοκ cleaner η miui.
    • Ο/H ianpan24 έγραψε:

Το αντροιντ δεν είναι Windows. Free ram= unused ram.
      αφου δεν παιζει ρολο η RAM γιατι δεν παιρνουμε ολοι συσκευες με 512 mb ram; και χαλαμε τα λεφτα μας τζαμπα.νομιζω οτι η ram ειναι πιο βασικη στα αντροιτ .παρα στα windows.
    • Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

Ο/H ianpan24 έγραψε:

Το αντροιντ δεν είναι Windows. Free ram= unused ram.
      αφου δεν παιζει ρολο η RAM γιατι δεν παιρνουμε ολοι συσκευες με 512 mb ram; και χαλαμε τα λεφτα μας τζαμπα.νομιζω οτι η ram ειναι πιο βασικη στα αντροιτ .παρα στα windows.
      γιατι δεν θα μπορεσει να σου τρεχει τις εφαρμογες σου...
      αμα βαλεις πχ windows xp me 512 ram και βαλεις το mozilla με το που θα πας να τον ανοιξεις θα κολλαει
      το ιδιο θα ειναι και στο κινητο περισσοτερη μνημη περισσοτερες εφαρμογες.
      ετσι νομιζω αμα κανω λαθος...
    • Διαφήμιση
    • Αντώνη διαφορετικά το κατάλαβες από ότι σου είπε... :)
      Εννοεί ότι είναι καλό να χρησιμοποιείς την μνήμη και όχι να έχεις άδεια μνήμη απο καθαρισμούς διαρκώς..
      Στο παράδειγμα που εγραψες είναι λίγη μνημη και δεν φτάνει...
      Αυτός εννοούσε το ακριβώς αντίθετο..

Υπάρχουν πολλά μέλη που καθαρίζουν διαρκώς την μνήμη στο κινητό τους, ενώ δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη διότι μπορεί να είναι στο 55-60-65% της χρήσης της,
      Αυτό ως απόρροια έχει να κάνει το κινητό σου πιο αργό διότι χρειάζεται κάθε φορά να φορτώσει από την αρχή την εφαρμογή στην μνήμη.
      Αυτό που λέει ο Γιάννης είναι να έχεις γεμάτη μνήμη πχ 80-85% ώστε εσύ ως τελικός αποδέκτης της απόκρισης του κινητού να λειτουργείς πιο γρήγορα καθώς ανοίγεις τις εφαρμογές

Επίσης στην μνήμη βασικό χαρακτηριστικό είναι και η συχνότητα που είναι ρυθμισμένη, αυτό κάνει το κινητό πιο γρήγορο στην απόκριση

Αν δεν κατάλαβα καλά... διορθώστε με.. :)
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)