αυτο λεω και εγω φιλε συμφωνω.στον @ianpan24 πεστα .οχι σε μενα.Ο/H tasosko έγραψε:
γιατι δεν θα μπορεσει να σου τρεχει τις εφαρμογες σου...αμα βαλεις πχ windows xp me 512 ram
και βαλεις το mozilla με το που θα πας να τον ανοιξεις θα κολλαει
το ιδιο θα ειναι και στο κινητο περισσοτερη μνημη περισσοτερες εφαρμογες.
ετσι νομιζω αμα κανω λαθος...
[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Παιδιά έχω πρόβλημα με την Stable XTRV-V8.1... Σε RM note 3 pro
Μου το έκανε 4 φορές μέχρι τώρα, σαν μιλώ στο τηλέφωνο, κανει ρεσταρτ το κινητό από μόνο του..
Τι να κάνω? -
@Gkontos10 Πως είχαμε πει πέρασες την 8.1.1;;;ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδιά έχω πρόβλημα με την Stable XTRV-V8.1... Σε RM note 3 pro
Μου το έκανε 4 φορές μέχρι τώρα, σαν μιλώ στο τηλέφωνο, κανει ρεσταρτ το κινητό από μόνο του..
Τι να κάνω?
-
@johnjor Για μένα πέρνα την official fastboot global stable με miflash και clean all and lock μετά unlock bl και μετά twrp και install την XTRV. Αλλιώς ακολούθα τον οδηγό του lallasgr στους οδηγούς του kenzo......ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
καλησπέρα βγήκε για το Redmi note 2 νεα stable 8.1.3.0, εχω επάνω τωρα την 8.0.1.0.....η καινουρια περνιέται μεσω twrp μονο με τα wipe η κάπως αλλιώς? μια βοήθεια guys!!!
-
Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
καλησπέρα βγήκε για το Redmi note 2 νεα stable 8.1.3.0, εχω επάνω τωρα την 8.0.1.0.....η καινουρια περνιέται μεσω twrp μονο με τα wipe η κάπως αλλιώς? μια βοήθεια guys!!!
Μέσα από twrp με τα γνωστά wipes που γίνονται μόνα τους αλλά καντα κι εσύ δεν πειράζει.
RN2 Official Global 8.1.2.0 -
ευχαριστω πολύ για την απάντηση!!!
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H ianpan24 έγραψε:
Το αντροιντ δεν είναι Windows. Free ram= unused ram.
Λοιπον, η ram ειναι βασικη ΚΑΙ στα android και στα windows. Απλα λειτουργει καπως διαφορετικα...
Σε android συσκευες ΠΛΕΟΝ (με καλυτερο hardware + καλυτερο software απ οτι 4-5 χρονια πριν) αν εχεις μια συσκευη με 2gb+ ram δεν θα αντιμετωπισεις καποιο προβλημα ειτε βλεπεις 40% free ειτε 60%. Και σε ρωτησα πριν ευθεως αλλα δεν μου απαντησες "παρατηρείς κάποια διαφορά στη χρήση όταν πηγαίνεις τη ραμ από το 55% στο 45%". Δε νομιζω..
Κοιτα φιλε αντωνη.. ισως να μην τα εξηγω κι εγω καλα.. αλλα τουλαχιστον αντιλαμβανομαι τι διαβαζω και παρατηρω και τις συσκευες μου πως συμπεριφερονται με διαφορετικες ρομς, με ανοιχτες/κλειστες εφαρμογες, με περισσοτερη ελευθερη/δεσμευμενη ραμ κτλ. Αν λοιπον πιστευεις οτι γραφω οτι μου κατεβει στο κεφαλι μπορεις να βρεις υλικο στο internet και να διαβασεις. Π.χ. εδω RAM: What it is, how it's used, and why you shouldn't care | Android Central. Οπου σε καποιο σημειο γραφει με bold Unused RAM is wasted RAM. οι ασχετοι :P.
Καλη αναγνωση και καλες γιορτες. -
-
Καλημέρα μια ερώτηση για το redmi note 2 έκανα κανονικά flash από το TWRP Recovery το supersu. zip. Τώρα μου βγάζει ένα μήνυμα ότι η εφαρμογή SU απαιτεί αναβάθμιση. Πρέπει να την κάνω; ευχαριστώ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα