[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Έβαλα την XTRV stable 8.1.6 πάνω από την XTRV stable 8.1.3 και όλα κύλησαν ομαλά, εγκατέστησα μέσω του updater (αυτόματα με πήγε μόνο του στο TWRP) και δεν είχα κανένα θέμα.
Με sim δεν είχα κάποιο θέμα, όλα κανονικά.
Ερώτηση: όταν κάνουμε τέτοια update, στο TWRP μας ρωτάει αν πρέπει να κάνει modify system partition. Πρέπει να πατήσουμε οκ ή όχι?
Εγώ πάτησα να μην κάνει modify και δεν είχα κάποιο θέμα. Γενικά, δεν καταλαβαίνω πότε πρέπει να το επιτρέπουμε και πότε όχι. -
-
Εβαλα την 8.1.6 πάνω από την 8.1.3 με απλό install μέσω του twrp και δεν αναγνωρίζει τις sim! Τι στο καλό κάνετε;
-
@leas1968
Δοκίμασε να βάλεις πάλι τη ρομ που δούλευαν οι σιμ και μετά κάνε το update μέσω της εφαρμογής updater ... -
εγω που εχω διαγραψει τον explorer και δε μπορω να αναβαθμισω μεσω του installer... μπαινω twrp κ κανω install απο εκει?
χωρις καποιο wipe.... σωστα? -
Ο/H gkalen έγραψε:
@leas1968
Δοκίμασε να βάλεις πάλι τη ρομ που δούλευαν οι σιμ και μετά κάνε το update μέσω της εφαρμογής updater ...
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
εγω που εχω διαγραψει τον explorer και δε μπορω να αναβαθμισω μεσω του installer... μπαινω twrp κ κανω install απο εκει?
χωρις καποιο wipe.... σωστα?
-
@varitimos84
Δοκίμασε μέσω του updater κι αν δε σου δώσει επιλογή να επιλέξεις από άλλον file manager τότε δοκίμασε με TWRP -
-
@varitimos84
Τώρα κάνε όπως θες , δε παίζει ρόλο , απλώς είπα να δοκίμαζες με τον updater αλλά πάλι δεν είδα φως .. -
επιβεβαιωνω κ εγω.... για redmi note 4 8.1.6.0 εχει θεμα με sim... ξανα πισω στην 8.1.3.0
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα