Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Κάποια πρωινά, ειδικά αν έχω κλείσει data/wifi το βράδυ και έχει πέσει σε πολύυυυ deep sleep το τηλέφωνο, δεν αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα και πρέπει να βάλω το pattern.To παρατήρησα μετά την αναβάθμιση στο miui 10. Μπορεί και να μην έχει πρόβλημα η κάρτα sim, να είναι κάποιο bug που προκύπτει από τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας του τηλεφώνου.
-
Βάλε facebook & messenger lite, βγάλε τη δόνηση, μείωσε λίγο τη φωτεινότητα της οθόνης, κόψε τις περιττές ειδοποιήσεις, περιόρισε τις εφαρμογές που ξεκινούν αυτόματα/τρέχουν στο παρασκήνιο, γύρνα σε 3G (ή ακόμα και 2G όταν δε χρειάζεσαι δεδομένα), διέγραψε άχρηστες εφαρμογές της google και του miui (ή τουλάχιστον κόψε την πρόσβασή τους στα δεδομένα)... Εγώ πάντως δεν θα απέκλεια και κάποια κακή ενημέρωση ή απλά μείωση της απόδοσης της μπαταρίας. Κανένα factory reset δοκίμασες?
-
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Αν είναι μόνο για μεταφορά αρχείων, αρκεί η διαδικασία που περιέγραψε ο @spideman3, δε χρειάζονται drivers. Ενεργοποιείς τον εντοπισμό σφαλμάτων usb, συνδέεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή, εμφανίζει στην οθόνη του κινητού το μήνυμα για φόρτιση ή μεταφορά αρχείων και επιλέγεις το 2ο. Drivers στον παρακάτω οδηγό Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
-
-