Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
@Aggelos Bazdaris Εεεεε, Redmi 5 κληρώνεται, όχι Mi 5...
-
Καλησπέρα και καλορίζικο! 2 ώρες και κάτι θέλει για μια πλήρη φόρτιση με τον παρεχόμενο φορτιστή. Δεν είναι πολύ για μια τόσο μεγάλη μπαταρία. H Xiaomi αναφέρει επίσημα ότι υποστηρίζει QC2.0, οπότε μπορείς να αγοράσεις εσύ κάποιον τέτοιο φορτιστή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όμως και QC3.0 φορτιστές, οι οποίοι είναι backwards compatible με QC2.0 συσκευές. Εγώ προτιμώ πάντα τον φορτιστή της μαμάς, αλλά αν αγόραζα θα κοιτούσα καμιά αξιόπιστη μάρκα πχ Anker. (άντε και AUKEY)
-
-
Αποκλείεται! Σε όσες συσκευές (Xiaomi και μη) έχω αλλάξει, λογαριασμός δεν διαγράφτηκε ποτέ. Δηλαδή πήγες settings -->sync --> Google --> remove account και έκανε οριστική διαγραφή του λογαριασμού της Google? Edit: Μήπως πήγες μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού της Google και έκανες διαγραφή? Δοκίμασε το παρακάτω για επαναφορά Recover a recently deleted Google Account - Google Account Help
-