Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@mikele13 κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων στον updater..
-
Call rECORDER
ΜήνυμαΔεν σου το έχει σαν επιλογή ο stock dialer ??
-
@Panosm εδώ είμαστε μια παρέα, που μοιράζεται ένα κοινό ενδιαφέρον που λέγεται Xiaomi. Κάποιοι από την παρέα όπως ο @demakhs και ο @amalag επέλεξαν να βοηθήσουν και στα έξοδα για να κρατηθεί η κοινότητα ζωντανή και το forum online. Γιατι αν φτάσουμε να μην μπορούμε να καλύψουμε τα έξοδα χαμένοι θα βγούμε όλοι. Για μας τα μέλη της Δ.Ο και τους dev αμοιβή είναι το ευχαριστώ. ΑΠΛΑ
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
Bodai - - Mi A1 (Tissot)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bell: “2 στα 2 με xiaomi φορτιστή. Άντε τώρα να βρεις γνήσιο ” Οι 2 στα 2 ήταν ευρωπαϊκοί και οι 2 ??
-
@Giannisagal reboot την συσκευή σου..
-
@Giannisagal κάνε μια δοκιμή με αυτό -> debian-live-9.4.0-amd64-gnome.iso Οχι ολόκληρο. Απλά να δούμε μέχρι που θα πάει η γραμμή σου ... Θα ανοίξεις το link στο κινητό σου απο τον browser ...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
Bodai - - Mi A1 (Tissot)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bell: “φορτιστής του κινητού (mi a1) κάνει ένα τσιτσιρισμα ” Εγω στην θέση σου θα τον άλλαζα άμεσα ...
-
@Giannisagal ο server κοιμάται στην κυριολεξία .. Monitoring eth0... (press CTRL-C to stop) rx: 175 kbit/s 344 p/s tx: 32 kbit/s 44 p/s^C eth0 / traffic statistics rx | tx --------------------------------------+------------------ bytes 231 KiB | 87 KiB --------------------------------------+------------------ max 217 kbit/s | 98 kbit/s average 184.79 kbit/s | 69.59 kbit/s min 141 kbit/s | 32 kbit/s --------------------------------------+------------------ packets 3790 | 705 ---------------------…
-
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΕπειδή πολλά μπορούν να παίζουν @kastorakos84 οπως πχ η θέση απο τις κεραίες ή ακόμα και παρεμβολές γιατί δεν ξεκινάς να ρυθμίσεις πρώτα το 2.4Ghz δίκτυο και να δεις αν δεν πρόκεται για hardware προβλημα...
-
-
-