Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
flash της rom
ΜήνυμαMάλλον δεν με κατάλαβες! Φλασάρισμα με MiFlash = Φλασάρισμα fastboot rom Ελληνική rom = recovery rom. Αρα αν δεν κάνεις κάποιο χοντρό λάθος, όχι δεν θα έχεις προβλημα..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
flash της rom
ΜήνυμαΝαι σε φλασάρισμα με MIFlash, τα 32bit δημιουργούν συνθήκες για brick της συσκευής
-
Παράθεση από miltoskartalas: “Να κάνω μια παρατήρηση..νομίζω ότι η εξοικονόμηση δεν λειτουργεί σωστά στο 8 android σε μι6 εφαρμογές που έχω επιλέξει να κλείνουν στο παρασκήνιο εκκινούν μόνες τους ” Αν τις έχεις και στο Autostart, φυσιολογικό δεν είναι ??
-
Bootloop σε ολοκαίνουργιο Mi6
Bodai - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμα@xrysiko1 καλό θα είναι να συνδυάσεις αυτό που πρότεινε ο @ktsiaras με αυτό που σου ανέφερε ο @manpap85. Το κόστος θα είναι πάνω απο 9.20€ αλλα γλυτώνεις το άγχος της επιστροφής της συσκευής
-
-
@bzanios Πρέπει να είναι Online περιεχόμενο αυτό.. @kostas km αυτό στο έβγαλε σε Update της arΩma? Πολύ συχνά το βγάζει το TWRP οταν έχεις ήδη εγκατεστημένο SuperSu και στο επόμενο Upgrade διαλέξεις Magisk. Αλλά πιστεύω η συσκευή άνοιξε κανονικά..
-
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
Bodai - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΘα συνιστούσα προσοχή με την Xiaofang. Η δική μου παίζει από την 1η μέρα με πολύ μικρά θεματάκια (κυρίως των server που συνδέεται). Αλλα άλλοι φίλοι την εχουν αγοράσει και "πετάξει" σε ντουλάπι (με την παραλαβή αρκετοι). Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια άλλη? Πχ Dafang
-
Παράθεση από teras: “Το πρόβλημα έιναι πως δεν μπαίνει πλέον σε recovery καν. ” Το γεγονός ότι κάποιες φορές δεν βλέπουμε κάτι στην οθόνη ενός Xiaomi δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ εκτελείται η εντολή. Αν από κλειστό κινητό πατήσεις Power & Vol + και το pc σου αναγνωρίσει Adb σύνδεση (προσοχή adb και όχι bootloader) τότε έχεις μια καλή ένδειξη ότι η συσκευή μπήκε σε recovery. Όπως και να έχει το πράγμα καλό είναι να έχεις υπομονή. Εχουν υπάρξει παρόμοιες καταστάσεις οι οποίες έληξαν με αίσιο αποτέλεσμα. Χ…
-
-
xiaomi redmi note 5a prime
ΜήνυμαΚαλό σου βράδυ
-