Repair bricked mi 5 with locked bootloader and without access to EDL - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum. Υπάρχει και ελληνικός οδηγός αλλά δεν το βρίσκω τωρα. Στα σχόλια έχουν και μεταφρασμένες τις εντολές στα αγγλικά. Θα επέλεγα China dev fastboot. Δοκίμασε να δεις αν θα το flashαρει .
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
-
Νομίζω με το κινέζικο ίσως λέω ίσως να τα καταφέρει.. Αλλιώς....
-
-
Νομίζω πως την τελευταία φορά, με το που φλάσαρα την ελληνικό ROM, δεν είχα προλάβει να το ανοίξω.
Πριν το κάνω ρητά lock, ήταν όντως unlock - αυτή ήταν και η συμβουλή των φίλων εδώ, να το ξανακλειδώσω για να το ξεκλειδώσω officially.
Δοκίμασα και το κινέζικο suite, με το που συνδέω το κινητό μου βγάζει ένα παράθυρο που, με τη βοήθεια του google translate, λέει αυτό:
Unlocked device does not support the use of this mode brush machine please use Recovery mode brush machine or apply for equipment to unlock
Tip: Brush process as much as possible to temporarily turn off QQ and other mobile phone assistant tools
με τα εξής δύο κουμπιά:
1) Go to Unlock
2) Boot to recovery
Το πρώτο με πάει στη σελίδα για να το κάνω unlock
Το δεύτερο δε κάνει τίποτε.
Αν το αγνοήσω και πατήσω το κουμπί για να κάνει flash έτσι κι αλλιώς, τότε εμφανίζει δύο κουμπιά, ένα για να το κάνει με recovery και ένα με flash.
Στο recovery δεν μπαίνει (δεν απορώ) και από κάτω λέει σε άπταιστα κινέζικα πως η συσκευή δεν χρειάζεται να είναι unlocked αν μπαίνει στο recovery, στο fastboot λέει πως η συσκευή πρέπει να είναι unlocked.
Άρα... το πρόβλημα μετατίθεται πώς θα μπορώ να πω στους κινέζους να μου το κάνουν unlock, αφού πλέον δε μπορώ να το κάνω από το ίδιο το android μεσα;
EDIT μετά τα σχόλιά σας:
O οδηγός στα αγγλικά δεν μπορεί να γίνει, γιατί όταν πατάω το power+volume up δε μου δείχνει το κινητό με το καλώδιο.
Και σε EDL δε μπήκε, σας είπα πριν τα τρία πράγματα που δοκίμασα... -
,Δοκίμασε με το unlock tool ,αλλά δεν θα ξεκλείδωσει γιατί δεν έχεις το USB debugging ανοιχτό ούτε το ,oem unlock από τα developer option ούτε έχει γίνει bind το account. Επειδή πάω για ύπνο θα σου δώσω ένα λινκ με test point για να μπεις σε edl. Αλλά θέλει να ανοίξεις την πλάτη ... Όλα αυτά σε περίπτωση που τίποτα άλλο δεν πετύχει. Ίσως τα παιδιά σου δώσουν κάποια ιδέα...
Εδώ το link .
[DEVICE TEAM] Flash and Unbrick Mi MIX 2 by Test Point Method!:[DEVICE TEAM] Flash and Unbrick Mi MIX 2 by Test Point Method! - Mi MIX 2 - Xiaomi MIUI Official Forum
Εύχομαι να περάσεις τον σκόπελο όσο το δυνατόν πιο εύκολα..
Edit: Με καλώδιο δεν νομίζω να μπορεί να μπεί σε edl το έχουν κλειδώσει από όσο ξέρω. Έχω ένα αυτοσχεδιο καλώδιο στον Πειραιά αν θέλεις να δοκιμάσουμε αν είσαι από Αθήνα. Αλλά δεν πιστεύω....να γυρίσει...
Μετά από αυτό μόνο test point -
Κάνε μια επανεκκίνηση στο pc και ξαναδοκίμασε στο Κινέζικο είτε σε fastboot είτε σε recovery μήπως είσαι τυχερός και σε αναγνωρίσει (κάνε μια δοκιμή με τους οδηγούς μου έχουν βοηθήσει αρκετούς) - - - - > Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (recovery) και σε fastboot - - - - - > Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot)
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
αν θέλεις να δοκιμάσουμε αν είσαι από Αθήνα
Ο/H derveni έγραψε:
κάνε μια δοκιμή με τους οδηγούς μου
Το πρόβλημα έιναι πως δεν μπαίνει πλέον σε recovery καν.
Το να ζητήσω να μου το κάνουν unlock από Κίνα, όχι μέσα από το Android, εφόσον το έχω κάνει έτσι κι αλλιώς register στη Xiaomi μια που το έχω τρέξει 2-3 φορές (αν και δεν είχα πάει στο development tools να το ζητήσω να γίνει unlock) μήπως γίνεται; -
Έπεσες σε δύσκολη κατάσταση τώρα Καρντάση μίλησε με τον @NasDriver μήπως μπορεί να το βάλει με test point και αν έχει το χρόνο βέβαια και αυτός. Να γνωρίζεις όμως ότι έχει βαθμό δυσκολίας αυτό.
-
Ο/H teras έγραψε:
Το πρόβλημα έιναι πως δεν μπαίνει πλέον σε recovery καν.
Όπως και να έχει το πράγμα καλό είναι να έχεις υπομονή. Εχουν υπάρξει παρόμοιες καταστάσεις οι οποίες έληξαν με αίσιο αποτέλεσμα. Χρειάζεται επιμονή και πολύ υπομονή.. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0