Σωστός. Θα την βάλω και εγώ .
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Η oreo παντως σαν πρωτη δοκιμη ειναι πολυ καλη!!! Γρηγορη κ με πολυ καλη αυτονομια στην μπαταρια κ στην μνημη!!! Δεν ξερω ποτε θα την βγαλουν αλλα οι πρωτες δυο που μας εδωσαν ειναι πολυ καλες!!!!
Αααα κ το πιο σημαστικο.... Screen gesture που ειναι ολο το λειτουργικό σαν το iphone x...Mi 11 pro -
Βασίλη από μέρα σε μέρα μπορεί να βγει η καινούργια dev. Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις λίγες μέρες υπομονή.
-
-
Παντως μεχρι στιγμης δεν βλεπω σοβαρα bugs για να μην την βγαλουν γρηγορα... Βεβαια δεν ξερω τι εχουν στο μυαλο τους...Mi 11 pro
-
Καλό αυτό..
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Έχω ένα αυτοσχεδιο καλώδιο στον Πειραιά αν θέλεις να δοκιμάσουμε αν είσαι από Αθήνα. Αλλά δεν πιστεύω....να γυρίσει...
Τελικά το μόνο που έπαιξε ήταν η deep flash μέθοδος.
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΣΟ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΌ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Με τη δικιά του πολύτιμη βοήθεια και φιλοξενία, μπόρεσε να ξυπνήσει το κινητό και να επανέλθει.
Τρία hip hip hurray λοιπόν και να είσαι πάντα καλά!!!!!!
-
Άντε τώρα να το χαρείς...όσο πάει. .Ελπίζω να τα λέμε συχνά και να συμβάλεις και συ με τις γνώσεις σου εδώ μέσα..
Ότι θες εδώ είμαι. Και στα τηλέφωνα που έχεις -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
και να συμβάλεις και συ με τις γνώσεις σου εδώ μέσα..
Θα γνωριστούμε εν καιρώ
Επειδή γενικά δεν παρακολουθώ καθημερινά τα post, εγώ ως προγραμματιστής, αν κάποιος θέλει βοήθεια σε κάτι με χαρά να μιλήσω. Ας με κάνει κάποιος mention και ελπίζω να λειτουργήσει το email notification (που άνοιξα μόλις τώρα). -
Αντε επιτελους να το χαρεις!!! Κ να μην ξανακανεις κατι χωρις εστω μια ερωτηση για επιβεβαίωση!!!!!Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
χωρις εστω μια ερωτηση για επιβεβαίωση
Και πάλι ευχαριστώ όλους και ειδικότερα τον @linuxilakis για την πολύτιμη βοήθεια και ειδικά την φιλοξενία του... -
Συμβαίνει σε όλους ....στο hongmi redrice παλιά ,δεν έβλεπε τις κάρτες είχα φλασαρει ότι υπήρχε .... Έκανα και φορμάτ έχασα imei τα πάντα. Ευτυχώς επανέρχονται κάπως εύκολα σε mtk... Τι ήταν τελικά? Μετά από μέρες είδα ότι είχα βάλει τις κάρτες λάθος. Το πίσω μπρος..
Όλα γίνονται... Σε μια στιγμή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0