Καλημέρα! Επειδη σε λίγο θα έχω στη κατοχή μου το mix 2 και λογω δουλειας μου είναι απαραίτητη η flip Cover ξέρουμε που μπορώ να προμηθευτώ μια. Αν είναι δυνατόν θα ήθελα μια original λόγω του ότι ήμουν κάτοχος one plus 3 t και η original flip ήταν ότι καλύτερο. Λεπτή όσο δεν πήγαινε άλλο. Υπάρχει αυθεντικη;;
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Αυθεντική νομίζω πως όχι. Όμως στο skroytz αν κάνεις αναζήτηση κάτι θα βρείς. Επίσης και το eshop έχει φέρει nillkin θηκες και τζάμια. Ρίξε και εκεί μια ματιά μήπως βρείς κάτι να σ αρέσει.
-
Καλημέρα, εχει πάρει κανεις το τζαμάκι της nillkin Crystal Screen απο e-shop να μας πει εντυπώσεις? Δεν βάζω link γιατι μαλλον δεν επιτρεπεται
-
-
Ουπς εχεις δικιο, και εμενα μου εκανε εντυπωση η αληθεια ειναι η τιμη, αρα ψαχνω για γυαλακι.
-
Ναι ψαξε καλυτερα για το nillkin pro που ειναι πολυ λεπτο κ δεν θα χάσεις σε αφη!!!Mi 11 pro
-
Όπως σου είπαν τα παιδιά εκεί έχει και το nillkin h + pro με 11,9 απλά το κορυφαίο σε αίσθηση.
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Όπως σου είπαν τα παιδιά εκεί έχει και το nillkin h + pro με 11,9 απλά το κορυφαίο σε αίσθηση.
-
Είσαι άτυχος τα πήραν όλα. Την παρασκευή αγόρασα ένα. Πότε πρόλαβαν....
Σου έστειλα pm -
Δοκιμαστική διανομή της XTRV-8.1.18 ROM (Android V8.0) για το Mi-Mix 2 (Chiron)
Είναι έτοιμη η νέα XTRV-8.1.18 ROM για το Mi-Mix 2 (Chiron),
και χρειαζόμαστε Beta Tester για να την δοκιμάσoυν καθώς δεν έχουμε στα χέρια μας την συσκευή.
ΠΡΟΣΟΧΗ !
Πάρτε ένα πλήρες Backup από το TWRP Recovery πριν προχωρήσετε στο Flash.
Είναι Android 8 (Oreo) και θα πρέπει να κάνετε Flash το νέο TWRP που σας δίνουμε παρακάτω.
Κάνετε πρώτα Flash από Fastboot το παρακάτω TWRP Recovery πριν το Flash της ROM.
(Μην βάλετε κανένα άλλο TWRP από αλλού γιατί θα έχετε προβλήματα.)
ROM => xiaomi-miui-hellas-8.0_chiron_V9_XTRV_8.1.18.zip
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το TWRP πρέπει να αλλάξει με ΑΥΤΟ!
twrp-3.2.1-0-chiron_raupe-20180119-1700.img
Η επίσημη διανομή της ROM θα γίνει μετά τις δοκιμές. -
-
banggood για μένα με πιο σίγουρο τρόπο αποφυγής του τέρατος. Και στους χρόνος που θα έρθει πάνω κάτω ξέρεις ότι κάπου στις 25 μέρες θα είναι εδώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0