Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από dim_dim: “Τι χρειαζεται για να αναγνωριστει το κινητο? ” Απλά θα φλασαρεις την rom που θα πάρεις με το email...
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Καλημέρα, για ανανέωση πρέπει να λήξει πρώτα η προηγούμενη ή όχι? Σήμερα μου λήγει, πάω να ανανεώσω αλλά κολλάει.... Δεν ξέρω μήπως έχει πρόβλημα η σελίδα. ” Καλημερα, αφησε την ναληξει και την ανανεώνεις μετα. Υπάρχει και ενα bug στο plugin του φορουμ και αν το κάνεις πριν, μπορεί να μην σου αποδώσει το VIP status αυτόματα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Mi Router
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Έχω ένα μιρουτερ το απλό ξέρεις πως να μεταφέρω τα πάντα από το απλο ρούτερ σε ένα άλλο το 3g ” Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω σ' αυτό..
-
-
-
-
Παράθεση από Nikozzz35: “Δεν μου ανοίγει το tethering. Στις ρυθμίσεις του δεν υπάρχει το ssid. Τι πρέπει να κανω ” Βαλε ενα δικό σου SSID πχ Nikozzz35
-
@leotzian έτσι το έχω και εγω, απο τις 23:00 έως 07:00 μόνο σε συγκεκριμένους αριθμούς, ακούγεται το ringtone. Σε όλα τα υπόλοιπα νούμερα,αν δεν ακούσω την δόνηση απλά βλέπω την κλήση αργότερα (οταν κοιτάξω την συσκευή). Εγω νομίζω ότι το κάνεις μια χαρά. Ετσι όπως το περιεγραψες, ανοιξε τους 2 διακοπτες για όποιο χρονικό διάστημα θέλεις. Μην βάλεις εξαιρέσεις και πάρε τηλ απο το σταθερό στο κινητό σου. Αν δεις αλλα δεν ακούσεις, είσαι οκ.. Μετά βάζεις και τις εξαιρέσεις που θέλεις ..
-
Παράθεση από bluekamikaze: “Μέχρι που έβαλα για κάποιο διάστημα την latest official china stable rom και κει η συσκευή είχε σαφή βελτίωση κ ήταν πιο σταθερά τα πράγματα ” Δοκίμασες πάνω απ/ αυτην να βάλεις κατευθείαν ελληνική XTRV απο εδω -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-4/#files ??
-
Παράθεση από leotzian: “Αν ενεργοποιήσω και τούς δύο διακόπτες π.χ να ενεργοποιείται το μην ενοχλείται από 21:00 - 7:00 είναι σαν να είναι ενεργοποιημένο ολη την μέρα. ” Ετσι δεν πρέπει να είναι? Αν κόβει τα ringtones στο διάστημα που του ορίζεις, χωρίς να κόβει κλήσεις ΚΑΙ το αντίθετο κατά το υπόλοιπο διάστημα του 24ώρου τότε το ρύθμισες μια χαρά ..
-
-
@intheend @kostas1alina γιατί δεν δοκιμάζεται να βάλετε την αυτόματη ενεργοποίηαη της συσκευής κάνα 10 λεπτο πριν απο την ώρα που έχετε θέσει στο ξυπνητήρι??