Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από Giannisagal: “προγραμματίζει την φυσική της παρουσία στην ελληνική αγορά ” πρέπει όμως να προχωρήσει σε International versions για όλες τις συσκευές αλλιώς δεν έχει νόημα η κίνηση !!!!!! ” πιστευω θα παραμεινουν σε δικες τους versions για να συνεχισουν να εχουν τον ελεγχο .....αυτοι να πουλησουν θελουν μονο κουφαρια(συσκευες) και να εχουν το πανω χερι οπως εχει αποδειχθει εως τωρα!!!
-
Qualcomm-Snapdragon-835-SoC.jpg Τον περασμένο μήνα, η Qualcomm «αποκάλυψε» τον Snapdragon 835, αλλά δεν έδωσε στην δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι θα κατασκευαστεί με την διαδικασία των 10nm της Samsung και ότι θα έχει δυνατότητα QuickCharge 4.0. Σήμερα, ο Qualcomm Snapdragon 835 πέρασε από το GFXBench το οποίο έριξε περισσότερο φως στο εσωτερικό του chipset. Snapdragon 835: Πέρασε από το GFXBench και εντυπωσίασε με Adreno 540 GPU.
-
Xiaomi-Mi-Note-2_03-600x409.jpg Η Xiaomi φέρεται να προγραμματίζει την φυσική της παρουσία στην ελληνική αγορά, με αποκλειστικό αντιπρόσωπο και τις πρώτες συσκευές smartphones να εμφανίζονται ενδεχομένως ακόμη και εντός του Δεκεμβρίου. Η Xiaomi σχεδιάζει την επίσημη είσοδό της στην ελληνική αγορά.
-
Παράθεση από George 21: “εγω το εχω ξηλωσει κ χρησιμοποιω αλλον browser ” κανονικα απεγκατασταση ??????? τον ξηλωνω χωρις τυψεις !!!!
-
καλημεριζω....... εχω μια απορια.......αν κανω απεγκατασταση το μαμα-browser επειδη μου την σπαει γιατι ολο στο battery usage μου το εχει χωρις να το ανοιγω ποτε .......θα εχω θεμα ???? του εχω κλεισει ΟΛΑ τα δικαιωματα απο παντου και απο εξοικομιση μπαταριας αλλα τιποτα!!!!!
-
one-worlds-largest-cybercrime-network-avalanche-brought-down-by-global-operation.jpg Οι συντονισμένες προσπάθειες από διάφορες αρχές επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο οδήγησαν στην παύση της λειτουργίας του δικτύου Avalanche, το οποίο για αρκετά χρόνια πρόσφερε σε διάφορους χειριστές botnet επιπλέον προστασία από την κατάρριψη και το blacklisting των domain. Το δίκτυο Avalanche καταρρίφθηκε. Η ESET προσφέρει δωρεάν εργαλείο καθαρισμού.
-
Android-Marshmallow-570.jpg Εταιρείες σαν την Apple και την Google βρήκαν τρόπους ώστε κατά την διάρκεια του update οι συσκευές μας να κατεβάζουν μόνο ότι χρειάζονται, και όχι ολόκληρη την εφαρμογή. Τώρα, η Google το πάει ένα βήμα παραπέρα, συρρικνώνοντας το app update έως και 65%. Google: Μειώνει κατά 65% το μέγεθος των app updates.
-
Παράθεση από iAmLiakos: “@Giannisagal Γιάννη για δες Ρυθμίσεις -> Αρχική οθόνη (Home Screen) και τσέκαρε μήπως είναι ενεργοποιημένο το κλείδωμα του layout. Είναι νέο feature ” Παράθεση από dmarccos: “Δες στις ρυθμίσεις > Home Screen > Lock Home screen layout μήπως είναι ενεργό ” ευχαριστω σας ολα οκ.....εκει ηταν το θεμα!!!!!!
-
ας με διαφωτισει καποιος.....παταω παρατεταμενα να φυγει καποιος widjet που εχω στην οθονη και δεν κανει κατι....δεν διαγραφεται δηλαδη.....πως μπορώ λοιπόν να αλλάξω widjet ωρε παίδες?????? Επίσης βάζω widjet και μετά δεν διαγραφεται........ Ούτε να μετακινησω κάποιο εικονίδιο-app σε άλλη θέση μπορώ....
-
ωρε μαστορια καλημερα σας!!!! βγαλατε XTRV για το REDMI NOTE 4G ????????????? και δεν το πηρα χαμαπρι σαβ/κο ??????? γ@μω το babysitting μου μεσα.....α ρε γυναικα τι μου εκανες τι λετε μωρε ????? τρεμουν τα ποδια μου πιανω δουλεια ΑΜΕΣΩΣ !!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ και αναφερω στην πορεια !!!!!!
-
Gooligan: Το νέο Android malware που έχει παραβιάσει περισσότερους από 1 εκατ. λογαριασμούς Google.
Μήνυμαgooligan_1.jpg Για ακόμα μία φορά έρχεται στο προσκήνιο είδηση σχετικά με malware που έχει “χτυπήσει” συσκευές Android. Gooligan: Το νέο Android malware που έχει παραβιάσει περισσότερους από 1 εκατ. λογαριασμούς Google.
-
mediatek-helio.jpg Η MediaTek ανακοίνωσε τα δυο νέα chipsets, Helio X23 και Helio X27. Πρόκειται για τα high-end chipsets, αναβαθμισμένα από την ναυαρχίδα Mediatek Helio X20. MediaTek Helio x23 & x27: Επίσημα οι νέοι δεκαπύρηνοι επεξεργαστές.
-
καλημερα στο λαό......βγαλτε μία xtrv και για εμάς να δούμε άσπρη μέρα με τη κατανάλωση μπαταρίας βρε παιδιά.......