Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.12.1] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/12 14:50)​

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H knight666 έγραψε:

@pechr Δεν θα πιάσω ποτέ RedMi Pro φίλε μου γιατί δεν θα έπαιρνα τηλ χωρίς επεξεργαστή SnapDragon.
      Επίσης δεν είναι για μένα το ΠΑΝ η οθόνη. Αν ήταν θα αγόραζα στις γιορτές το OnePlus 3, το Mi Note 2, το Samsung S6 ή 7 κ όχι το Mi 5S Plus που σκοπεύω.
      Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα!
      Μιλάς για ένα κινητό που έχει 2πλάσια τιμή από το redmi pro. Σίγουρα θα είναι καλύτερο σε γενικές γραμμές, αλλά μην είσαι τόσο απόλυτος και απαξιωτικός προς μέλη της εδώ οικογένειας που δεν θέλουν να διαθέσουν 400 ευρώ σχεδόν για να πάρουν κινητό... Μια χαρά είναι και ο Xelio X25, μια χαρά και η οθόνη και η τιμή του. Για κάποιους άλλους να ξέρεις το παν σε ένα κινητό ΔΕΝ είναι μόνο ο επεξεργαστής !!
    • Καλησπέρα! Να δώσω κι εγώ το δικό μου review για το Redmi 3!

1. Επιτέλους το πρόβλημα με την ειδοποιήσεις ενημερώσεων του Play store φαίνεται να έχει επιλυθεί. Στις προηγούμενες ROM δεν ερχόντουσαν καθόλου ενώ τώρα μες την βδομάδα έχω λάβει δύο φορές ειδοποιήσεις. Βέβαια έχω βάλει την ρύθμιση αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών μέσω WIFI, που σημαίνει ότι θα έπρεπε να τις ενημερώνει αυτόματα τις εφαρμογές, αλλά δεν με πειράζει, καλύτερα που ζητάει έγκριση για την ενημέρωση. Επίσης δεν στέλνει ειδοποίηση με το που βγει μια ενημέρωση αλλά μετά από αρκετές ώρες ή ίσως την επόμενη μέρα. Έστω κι έτσι όμως είναι μια ευχάριστη εξέλιξη. Μπράβο σας παιδιά!
      2. Η μπαταρία: Είναι κάπως βελτιωμένη σέ σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις αλλά χωρίς μεγάλη διαφορά. Παρατηρώ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας όταν σερφάρω και ανοίγω εφαρμογές που απαιτούν wifi/data σε σχέση με πριν. Ειδικά στο διάστημα μεταξύ του 100% έως 90% και 60% έως 50% περίπου. Αντιθέτως παρατηρώ μεγαλύτερη αναμονή σε σχέση με πριν όταν το wifi/data είναι κλειστό και χρησιμοποιώ εφραμογές τύπου κάμερα, άλμπουμ, μουσική κλπ. Όπως και να έχει μου βγάζει το περισσότερο διάστημα 10 ώρες SOT.
      3. Η εφαρμογή Άλμπουμ: έχει ένα θεματάκι. Συχνα μου δείχνει όταν μπαίνω ότι είναι άδεια. Για να ξαναδώ τις φωτογραφίες μου από κει η μόνη λύση είναι να τραβήξω μια νέα και όλα πάλι εμφανίζονται (αυτό το έιχα και στις δύο προηγούμενες εκδόσεις).
      4. Η εφαρμογή Τηλέφωνο: έχει θέμα με τη μεταφραση. Εμφανίζει αγγλικά.. τύπου αντί για χθες - yesterday.
      5. Το κέντρο ασφαλείας: θεματάκι με την μετάφραση, όταν πας να βελτιστοποιήσεις την μπαταρία λέει στα αγγλικά: Found 1 battery issue, fix it και από κάτω αντί για προσθήκη π.χ 1λ, γράφει Add 1λ. Επίσης στην αρχική σελίδα το εικονίδιο της λειτουργίας του Δεύτερου προφίλ είναι λάθος επειδή είναι ίδιο με το Gaming speed boost.
      6. Στην προσβασιμότητα έχουν εξαφανιστεί πλέον τα κινέζικα.
      7. Θα ήθελα να μπορείτε στην επόμενη έκδοση να μεταφρατούν και οι λειτουργίες επεξεργασίας της αρχικής οθόνης που εμφανίζονται με παρατεταμένο άγγιγμα: Themes, Widgets, Wallpaper, Effects αντίστοιχα σε Θέματα, Μικροεφαρμ. Ταπετσαρία και Εφφέ (ή μεταβάσεις αν το θεωρείτε πιο ακριβές γλωσσικά).
      8. Επίσης αν μπορείτε να ελληνικοποιήσετε πλήρως την μετάφραση στα Θέματα, επειδή πολλές φράσεις είναι στα αγγλικά π.χ. Top Charts, Offline, Online, κλπ.
      9. Τέλος να αναφέρω και ένα πρόβλημα που το είχα σε όλες τις ελληνικές ROM που έχω βάλει ως τώρα: Όταν πάω Ρυθμίσεις/Λογαριασμός Mi/Συσκευές και πατάω τις 3 τελείες πάνω δεξιά και μετά Δείτε τα ατοιχεία της συσκευής με γυρνάει αμέσως προς τα πίσω. Επίσης κάτω απ' το όνομα της συσκευής γράφει: Η κάρτα SIM δεν υπάρχει ή δεν έχει ενεργοποιηθεί. Ενώ η κάρτα μου λειτουργεί κανονικά. Μήπως φταίει ότι στο λογαριασμό Mi έχω εισέλθει με Email και όχι αριθμό τηλεφώνου;
      Ας μου πει κάποιος σας παρακαλώ γιατί γίνονται τα 2 τελευταία που αναφέρω, στην ένατη παρατήρηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    • Καλημερα και απο εμενα.
      Η 6.12.1 ειναι απο διαφορετικο source απο την 6.11.17?
      Γιατι την περασα απο πανω της και το κινητο lagarei παντου και συνεχως.
      Εχω κρατησει backup και το εκανα restore αλλα ακουσα τοσα καλα για την 6.12.1 και ηθελά να την βαλω, αλλα με τοσο lag μαλλον πρεπει να γινει με Factory reset κατι που εχω βαρεθει να κανω.
    • Διαφήμιση
    • @Modechristos Chris Δεν είμαι απαξιωτικός κ προσβλητικός, αλλά αν έδωσα αυτή την εντύπωση ζητώ συγνώμη.
      Την γνώμη μου είπα απλά όσον αφορά τι ζητάω από ένα κινητό.
      Αν είναι κάποιοι να παρεξηγούνται καλύτερα να μην μιλάω καθόλου.
    • Ο/H knight666 έγραψε:

@Modechristos Chris Δεν είμαι απαξιωτικός κ προσβλητικός, αλλά αν έδωσα αυτή την εντύπωση ζητώ συγνώμη.
      Την γνώμη μου είπα απλά όσον αφορά τι ζητάω από ένα κινητό.
      Αν είναι κάποιοι να παρεξηγούνται καλύτερα να μην μιλάω καθόλου.
      Ε όχι δα και να μην μιλάμε :P
      Απλά μου φάνηκε κάπως απαξιωτική η τοποθέτηση σου....Συγνώμη και από μέρους μου εαν σε πρόσβαλα !! :)
    • @maelko οσον αφορά το 9 δοκίμασε πάλι τις ρυθμίσεις γυρίζοντας την συσκευη σε Αγγλικά και πάντα με Wifi on. Τωρα για την ενεργοποίηση μάλλον αφορά τα Mi message, αγνόησε το, δεν τρέχει τίποτα
    • @pankobios
      Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα , ούτε θέλει Factory reset , κάτι δεν έκατσε καλά με το update , σαφώς και είναι καλύτερη ή 6.12.1 για το πλήθος των συσκευών..

@knight666
      Θέλω να μου πεις πως πάει το powermenu με την 6.12.1 στο latte , έγιναν κάποιες αλλαγές και δεν έχει αναφέρει ακόμα κανείς αν δουλεύει ..
    • Διαφήμιση
    • καλημεριζω.......
      εχω μια απορια.......αν κανω απεγκατασταση το μαμα-browser επειδη μου την σπαει X( X( γιατι ολο στο battery usage μου το εχει χωρις να το ανοιγω ποτε .......θα εχω θεμα ????
      του εχω κλεισει ΟΛΑ τα δικαιωματα απο παντου και απο εξοικομιση μπαταριας αλλα τιποτα!!!!!

" Γεωπόνος”

• Ο/H Giannisagal έγραψε:

καλημεριζω.......
      εχω μια απορια.......αν κανω απεγκατασταση το μαμα-browser επειδη μου την σπαει X( X( γιατι ολο στο battery usage μου το εχει χωρις να το ανοιγω ποτε .......θα εχω θεμα ????
      του εχω κλεισει ΟΛΑ τα δικαιωματα απο παντου και απο εξοικομιση μπαταριας αλλα τιποτα!!!!!

Εγώ τον έχω απεγκαταστήσει και δουλεύω με τον dolphin που υποστηρίζει και flash player

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
    • Ο/H George 21 έγραψε:

εγω το εχω ξηλωσει κ χρησιμοποιω αλλον browser
      κανονικα απεγκατασταση ???????
      τον ξηλωνω χωρις τυψεις !!!!

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
    • Με την rom αυτη μου βγάζει σφάλμα η εφαρμογή mail και κλεινει οταν παταω διαγραφή σε κάποιο mail.
      Επίσης πρωτη φορα εκανε μονο του επανεκκίνηση το redmi pro και γενικα μου δινει την αισθηση οτι εγινε πιο αργο στις αντιδρασεις του. Περιμενω την επομενη έκδοση