@dramdrum δεν αναφέρεται για τη nougat ότι βγήκε η 6.12.8 είναι. nougat προς το παρόν είναι για το mi5. Το λινκ που έδωσες επίσης αναφέρει και το mi2s που δε νομιζω να πάρει nougat.
Μέχρι τώρα φαίνεται να υπάρχει κάποια βελτίωση σε σχέση με την μπαταρία. Δεν ξέρω αν βοήθησε που έκλεισα τα πολυμέσα από το bluetooth αλλά υπάρχει κάποια βελτίωση ακόμα και κατά την ώρα που είναι κλειστό το βράδυ. Όπως και με τις αποσυνδέσεις του bluetooth, μπορεί να υπάρχουν αλλά έχει μειωθεί η συχνότητά τους.
Αυτό που με προβλημάτισε είναι που χθες κατά την αυτόματη εκκίνηση κόλλησε στο λογότυπο της MI και δεν άνοιξε. Το έκλεισα και το ξανά άνοιξα και όλα καλά. Το έχει ξανά κάνει και σε μια παλιότερη έκδοση, κάπου μέσα στο καλοκαίρι, δεν θυμάμαι πια. Δεν ξέρω τι μπορεί να φτέει, και την προηγούμενη φορά και τώρα το έκανε σχεδόν μετά από 2 εβδομάδες χωρίς προβλήματα χρήσης της Ρομ.
Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10
Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε.
καλησπερα παιδια και χρονια πολλα...διαβαζω για το πος θα βαλω ελληνικά στο 5s plus και δεν καταλαβενω τιποτα.....εχτες πειρα το τηλ και δεν εχει πλήρης ελληνικά.. εχει γνήσια ρομ αλλα Κινέζικη.. ..αν βαλω άλλη το τηλ θα λαμβάνει της ενημέρωσης απο την εταιρεία? Θελω να βαλω αλλα να ειναι γνησια γιατι παλιότερα πειραξα το σαμσουν που ειχα με ριζοβολια και ηταν παντα ασταθες ..δεν θελω να εχω τέτοια προβλήματα. Αν βάλω θα εχω το play store? Θα ειναι γνησιο το τηλ μου? Και Υπάρχει καπιο βιντεακι πος να το κάνω γιατι με τα αγγλικά δύσκολο μου φενετε..ευχαριστώ