Έσβησα το browser.apk αλλά δεν σβήστηκε η εφαρμογή. Μήπως λέγεεται κάπως αλλιώς το apk;
Η εφαρμογή λέγεται 'com.android.browser' αλλά από την στιγμή που σχεδόν κάθε βδομάδα περνάμε νέα rom άποψη μου και συμβουλή είναι να την κάνεις freeze ώστε με την όποια αναβάθμιση να την βρίσκεις όπως την είχες πριν την εγκατάσταση. Πίστεψε με δεν προσφέρει τίποτα το να την σκοτώσεις...
ανακαλυψα ενα αρχειο με το ονομα ''mab''........... μπορει καποιος να μου πει τι ειναι ????
επειδη ειχα πριν stable και ειχα παρει backup αντιγραφο και μετα το factory reset επανεφερα τις ρυθμισεις απο αυτο,μηπως ειναι αρχειο της stable ΚΑΙ το εχω τσαμπα απο αυτην ?????????
Παρατήρησα στην 6.12.1 (αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι το κάνει μόνο σε αυτήν) ότι όταν το κινητό είναι στην οθόνη αναμονής, η παρατεταμένη πίεση του power button εμφανίζει το μενού.
Αυτό όμως προκαλεί τον κίνδυνο, να μπει το κινητό σε fast boot ή recovery, αν πατηθεί μέσα στ τσάντα ή τσέπη κατά λάθος.
Αν ο χρήστης δεν είναι έμπειρος θα χει θέμα.
Παρατήρησα στην 6.12.1 (αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι το κάνει μόνο σε αυτήν) ότι όταν το κινητό είναι στην οθόνη αναμονής, η παρατεταμένη πίεση του power button εμφανίζει το μενού.
Αυτό όμως προκαλεί τον κίνδυνο, να μπει το κινητό σε fast boot ή recovery, αν πατηθεί μέσα στ τσάντα ή τσέπη κατά λάθος.
Αν ο χρήστης δεν είναι έμπειρος θα χει θέματικαρε το κουμπι προληψη ατυχων κλησεων και εισαι οκ μετα οπου θες βαλτο και πατα οτι κουμπι θες το κινητο δεν ανοιγοι
ανακαλυψα ενα αρχειο με το ονομα ''mab''........... μπορει καποιος να μου πει τι ειναι ????
επειδη ειχα πριν stable και ειχα παρει backup αντιγραφο και μετα το factory reset επανεφερα τις ρυθμισεις απο αυτο,μηπως ειναι αρχειο της stable ΚΑΙ το εχω τσαμπα απο αυτην ?????????
λεω να το ξεριζωσω και οτι γινει......μου φαινεται πως ειναι απο την stable !!!!!!!
@Giannisagal good luck (Πάρε ένα backup πρώτα όμως μην είναι κανένα System in use και πέσεις σε κανένα bootloop) ...
ναι ναι εννοειται πως θα παρω.......αν δεν κανω και καμια μ@@@@κια να πλησιασω το εμφραγμα δεν μου ερχεται καλα εμενα....αλλωστε πως θα περασω το σαβ/κο μου ???? ετσι normal ??????
οχι φυσικα !!!!!!