μολις περασα την xiaomi.eu για RedmiNote 4... 6.12.8... εχει Miui 8.2... το μονο προβλημα οπως παντα, με την Sim...
Δεν την αναγνωριζει... μου φαινεται αυριο με την xtrv το ιδιο θεμα θα εχουμε....
μολις περασα την xiaomi.eu για RedmiNote 4... 6.12.8... εχει Miui 8.2... το μονο προβλημα οπως παντα, με την Sim...
Δεν την αναγνωριζει... μου φαινεται αυριο με την xtrv το ιδιο θεμα θα εχουμε..
Όμορφααα...
Οι έξτρα προσθήκες δεν είναι κάτι φοβερό, το θέμα είναι αν έχει βελτιώσεις "under the hood", για να μπούμε στον κόπο της περιπέτειας της SIM.
καλησπερα παιδια μα ρωτησω κατι...εχω την ελλεηνικη ρομ και θελω να μαθω αν μπορω να την αποσυμπιεσω καπου να βγαλω καποιες εφαρμογες π δν μ χρειαζονται κ να ξανασυμπιεσω τ αρχεια ωστε να την φλασαρω μετα?
Καλησπέρα παιδιά. Καλές γιορτές να έχουμε. Σε redmi note 3 pro πέρασα την τελευταία XTRV. Όλα δουλεύουν ρολόι. Ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Και καλύτερη διαχείριση μνήμης είδα και καλύτερη κατανάλωση. Πολύ καλή δουλειά παιδιά μπράβο. 1 ημερα και 15 ώρες αναμονή. Και 8:30 ώρες οθόνη. Ανοιχτά 2sim 3g καi 4g και wifi.Δυστηχώς Δε μπορώ να ανεβάσω screenshoot απο το app που φτιάξατε
Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω σε 2g την 1 sim και σε 4g την δεύτερη sim. Γιατί όταν βάλω σε 4g την δεύτερη sim αυτόματα γυρίζει η πρώτη σε 3g.
Εγω μόλις την πέρασα στο mi5. Δεν μου αναγνωρίζει όμως τις sim!!!
Θα την ξαναπερασω και ενημερωνω.
Ωραία μπλέξαμε μια απο τα ίδια και εγώ εχει χάσει το ενα imei απο οτι είδα εγω την ξαναπέρασα και με format τα data και full wipes και μια απο τα ιδια πάλι.
Αυτήν την στιγμή πάω για fastboot την Latest China Developer Version Fastboot 6.12.8/gemini_images_6.12.8_20161208.0000.00_7.0_cn
Θα δείξει σε 20 λεπτα...
Εγω μόλις την πέρασα στο mi5. Δεν μου αναγνωρίζει όμως τις sim!!!
Θα την ξαναπερασω και ενημερωνω.
Ωραία μπλέξαμε μια απο τα ίδια και εγώ εχει χάσει το ενα imei απο οτι είδα εγω την ξαναπέρασα και με format τα data και foul wipes και μια απο τα ιδια πάλι.Αυτήν την στιγμή πάω για fastboot την Latest China Developer Version Fastboot 6.12.8/gemini_images_6.12.8_20161208.0000.00_7.0_cn
Θα δείξει σε 20 λεπτα...
OXI βρε Σπύρο.....
Έπρεπε να περίμενες λιγάκι....
Μάλλον φταίει το Super User ....
Αν θέλεις δοκίμασε να διαγράψεις από το zip της ΡΟΜ το φάκελο recovery και ξανακάνε Flash την ROM.
Περιμένουμε να μας πείτε αν είναι να αλλάξουμε ROM με FIX...