Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
αντε καλο σας download μαγκες!!!!!!!!! Ευχαριστουμε πολυ σας ομαδα!!!!!!!!
-
μαχαιρι στη καρδια μου εμπιξες αγαπητε @MIUI_ART.................θελω να developαριστω παση θυσια
-
texnologia-smartphone-kinito-tilefono.jpg Το λανσάρισμα του Google Allo ανακοίνωσε η Google: Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο επίσημο blog της εταιρείας, πρόκειται για μια «έξυπνη» εφαρμογή για Android και iOS, που παρέχει περισσότερες δυνατότητες στα chats- και, όπως υπογραμμίζεται, «όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο βελτιώνεται», παρέχοντας βοήθεια στον χρήστη για τις συνομιλίες του. Allo: Νέα, «έξυπνη» εφαρμογή messaging από τη Google και επικρίσεις περί στάσης στα προσωπικά …
-
MIUI 8 China Developer ROM 6.9.22 Full Changelog Highlights New - Long press a card to copy, paste, and share with friends (09-20) New - Ringtones and system sounds (09-20) Optimization - Gmail sync issues (09-20) Optimization - Volume and sound adjustments for ringtones and system sounds (09-20) System Optimization - Heating and FC issues caused by the CPU background activity (09-20) Lockscreen, Status Bar, Notification Bar Optimization - Swipe down for toggles, rearrange toggles (09-20) Optimi…
-
ειναι κρίμα για τη ομάδα μωρέ που κάνει τόσο κόπο να μας δώσει νέα τροφή.....ε να μην την δοκιμασω γ@μωτο????
-
πως μπορεί κάποιος να μείνει stable μου λέτε?????? Α αύριο είναι ή μεγάλη μέρα....... developer μέρα μου φαίνεται.......το είδα το όνειρο εγώ γυριζω σελίδα μου φαίνεται έτσι για το γ@μωτο ωρε.....
-
Παράθεση από sideris20250: “MHN συνγκρινεις ανομια πραγματα δηλαδη αλλιως δουλευει η ρομ σε ενα ρεδμι νοτ 3g-4g και αλλιως σε ενα redmi3 ” ειπα πιο πανω.....'' βεβαια αν δεν δω και γω στο δικο μου κινητο πως ειναι- που ετσι ειναι το σωστο -και μετα να πω ετσι ??? ''
-
Παράθεση από johnstatus: “Παράθεση από Giannisagal: “μου φαινεται οι κινεζοι ηπιαν,εφαγαν και μετα το 3μερο στραβοξυπνησαν και τραβαμε εμεις τα μαλλια μας ετσι ???? μενω οπως ειμαι λοιπον........ ” Αν το λες για αυτό που είπα εγώ να ξέρεις ότι δεν έχω ιδεά από όλα αυτά. Αλλος μου φτιάχνει το κινητό επομένως μπορεί να κάνω και κάτι λάθος ” οχι ρε φιλε δεν το λεω για σενα......για ολα αυτα που γραφουν τα παιδια το λεω. βεβαια αν δεν δω και γω στο δικο μου κινητο πως ειναι- που ετσι ειναι το σωστο …
-
μου φαινεται οι κινεζοι ηπιαν,εφαγαν και μετα το 3μερο στραβοξυπνησαν και τραβαμε εμεις τα μαλλια μας ετσι ???? μενω οπως ειμαι λοιπον........
-
nougat-dual.jpg Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Android OS είναι ο ανοικτός κώδικας που δίνει στους developers τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους custom ROMs, αλλά μέχρι στιγμής οι συσκευές που κυκλοφορούν μπορούν να έχουν εγκατεστημένη μόνο μία έκδοση (και να λειτουργούν ομαλά). Αυτό ενδέχεται να αλλάξει με τον ερχομό των Pixel smartphones σύμφωνα με τη θεωρία του Dees_Troy, επικεφαλής δημιουργός του δημοφιλούς λογισμικού TWRP. Τα Pixel smartphones της Google ίσως θα μπορούν …
-
eidiki-stoli-afis-pou-epitrepei-ston-xristi-na-niosei-tin-eikoniki-pragmatikotita.jpg Η μέρα που η Εικονική Πραγματικότητα θα αποτελεί μία πλήρη, απόλυτα ρεαλιστική εμπειρία από κάθε άποψη, φαίνεται ότι πλησιάζει όλο και πιο γρήγορα, αν κρίνει κανείς από τη στολή που σχεδίασαν ερευνητές του Royal College of Art στο Λονδίνο, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να «νιώσει» μέσω της αφής εικονικά αντικείμενα. Ειδική στολή αφής επιτρέπει στον χρήστη να νιώσει την εικονική πραγματικότητα.
-
εγω για καλο και για κακο θα την κατεβασω και θα την εχω στην SD να υπαρχει....που ξερω εγω αν θα μου ερθει καποια στιγμη να την περασω ????? ας την εχω εχω εγω γιατι μετα απο 5 λεπτα μπορει να μου φυγει ο ενθουσιασμος παλι ευχαριστω σας που θα με στειλετε στο τρελαδικο
-
Παράθεση από GEORGE13: “Αρα εκανες φορτιση μεσω υπολογιστη; ” οχι δεν εχω προλαβει.....φαντασου να την κανω κιολας!!!!!!!!
-
Παράθεση από GEORGE13: “Με τι ειδες διαφορα @Giannisagal στην μπαταρια; ” με τις dev απο το βραδυ εως το πρωι επεφτε τουλαχιστον 4% σε sleep mode. επισης με τις dev οταν το χρεισιμοποιουσα επεφτε περιπου 2% στο 5λεπτο. τωρα σε sleep mode το πολυ 2% πεφτει και οσο το χρησιμοποιω πεφτει 1% περιπου σε πανω απο 5λεπτο.
-
καλημεριζω......θελω να μοιραστω μαζι σας το εξης οσο αφορα την μπαταρια........ΕΙΝΑΙ οντως καλυτερη η καταναλωση της τουλαχιστον εως τωρα.......του εχω αλλαξει τα φωτα αφοβα χωρις να κοιταζω ποσο της % ειναι πριν απο καθε μου κλικ. αυτο για το REDMI NOTE 4G . πλεον ΔΕΝ...... 14291694_527254894066007_3553625878299142463_n.jpg σορρυ για την φωτογραφια εδω αλλα επρεπε να εκφραστω ελευθερα
-
microsoft-edge-vs-google-chrome-which-ones-faster.jpg Ούτε εβδομάδα δεν πέρασε από τη δημοσίευση της Google για τις βελτιώσεις στον Chrome browser που βοηθούν στην εξοικονόμηση της μπαταρίας για τα laptops, με αφορμή την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης Chrome 53, αλλά η Microsoft δεν πείστηκε και αποφάσισε να πραγματοποιήσει νέα δοκιμή με τις τελευταίες εκδόσεις των web browsers Microsoft Edge (από το Windows 10 Anniversary Update) και Google Chrome. Ο Microsoft Edge “πατάει” ακόμα μία φορά το…
-
Παράθεση από Gkontos10: “Ρε παιδιά ξέρει κάποιος γιατί το Google services μου έχει γονατισει την μπαταρία εδώ και 2 μέρες?? Σε ΜΙ4 ” διαβασε πιο πισω σε αυτο το νημα .....ειχα το ιδιο θεμα και εχω την εντυπωση πως λυθηκε μετα απο αυτα που μου ειπε ο @dnomikos και εκανα!!!! χαιρομαι που δεν εχω μονο εγω στη δικη μου συσκευη αυτο το θεμα αλλα πιο πολυ λυπαμαι που το εχουμε και αλλοι .
-
Παράθεση από GEORGE13: “Κ να κανεις κ μια σωστη μεσω υπολογιστη αφου κλεισει μονο του @Giannisagal ” καλημερα Γιωργο....ποτε δεν εχω κανει απο pc ρε φιλε...ειναι ψιλομπερδεμα...παντα την κατεβαζω απο το κινητο και την περναω στο καπακι!!!!!