Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
κατεβαίνει και θα βασανιστεί οπως παντα.......για να δω θα αν βασανίσει εμενα
-
Παράθεση από Trinity Circle: “Καλησπέρα σε όλους αποφάσισα να ξαναβάλω developer μιας και απογοητεύτικα απο τις stable. Αυτό που θέλω να ρωτησώ είναι οταν προσπαθώ να κατεβάσω την ρομ αργεί πολύ έχει ήδη περάσει μια ώρα και είναι ακομη στα 300 mb. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ. ” προβλημα δυκτιου εχεις καλο μου αγορι........τιποτε αλλο.........και τετοια ωρα που ολοι ειναι στο διαδυκτιο?????? ουουου υπομονη να εχεις!!!!!+
-
audi-logotupo.jpg Το σύστημα της Audi επιτρέπει στο όχημα να προβάλει μια αντίστροφη μέτρηση πριν ένα κόκκινο φως γίνει πράσινο. Η γνώση του πόσο χρόνο έχει πριν ανάψει το φως μειώνει το στρες του οδηγού, σύμφωνα με την εταιρεία. Πρωτιά για την αυτοκινητοβιομηχανία: Επικοινωνία οχημάτων με φανάρια.
-
xiaomi_mi_pay_detail_1.jpg Σειρά της Xiaomi να μπει στον χώρο των mobile πληρωμών, καθώς ο CEO της εταιρείας, Lei Jun, ανακοίνωσε επίσημα το σύστημα Mi Pay σε συνεργασία με αρκετές κινέζικες τράπεζες . Xiaomi Mi Pay: Ανακοινώθηκε επίσημα το σύστημα mobile πληρωμών της εταιρείας.
-
Google Fuchsia OS: Υπό ανάπτυξη νέο λειτουργικό σύστημα για smartphones, IoT, AR και όχι μόνο.
Μήνυμαgoogle_fuchsia.jpg Η Google δεν αρκείται στο Android OS και τις λοιπές εκδόσεις του για διάφορες εφαρμογές (π.χ Brillo για IoT και Android Wear για smartwatches), αλλά φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οτιδήποτε “έξυπνο” μπορούμε να φέρουμε στο μυαλό μας. Google Fuchsia OS: Υπό ανάπτυξη νέο λειτουργικό σύστημα για smartphones, IoT, AR και όχι μόνο.
-
tap-strap.jpg Το Tap Strap αναγνωρίζει τις κινήσεις των δαχτύλων και μέσω σύνδεσης Bluetooth, οι λέξεις σχηματίζονται στην οθόνη ενός smartphone. Κάθε δάχτυλο αντιστοιχεί σε ένα φωνήεν, ενώ οι συνδυασμοί δαχτύλων δημιουργούν άλλα γράμματα και σύμβολα. To Tap Strap είναι ένα πληκτρολόγιο που φοριέται.
-
parent-kid-with-laptop.jpg Οι ερευνητές έχουν προσπαθήσει να υπολογίσουν το τι συμβαίνει μέσα σε ένα μόλις δευτερόλεπτο και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά, ειδικά εάν συνυπολογίσει κανείς ότι περίπου το 46,1% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι online, πράγμα που σημαίνει ότι ο πληθυσμός της… χώρας του Internet είναι πλέον 3.4 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Τι συμβαίνει σε ένα δευτερόλεπτο στο Internet;
-
η διαχείρηση λήψεων στο μαμά browser πάλι κρασαρει όπως και στην προηγούμενη ρομ σε redmi note 4G. Γιατί πάλι????????
-
Redmi note 4G ολα πηγαινουν ρολόι ............ θα το κανω να ιδρώσει λιγο να σας πω εντυπώσεις και γω με το πιο απλο κινητο πλέον με KITKAT. Ευχαριστω σας!!!!!!
-
καλως μας ηρθες mygad.gr...........ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ(με την καλη έννοια)....πανταχού παρων η Ελλας. Καλη συνεργασία να εχουμε.........ελπιζουμε και σε εσενα.
-
Τι καλουδια θα έχουμε στην νέα ρομ ??????? Three fingering for screenshot??????? Επιτέλους κάτι καλουτσικο........ΟΜΑΔΑ μην ξεχασετε και το XUNLEI να μας φτιάξετε έτσι???!!!!!! [Changelog - China] MIUI 8 China Developer ROM 6.8.11 Changelog Preview Today we are bringing you with the following recommended features: Music - Major design improvements To improve app performance and smoothness, our programmers has recreated the main page of the Music app. This improvement reveals a whole new start fo…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Βγάλαμε μία νέα Δοκιμαστική ROM για το Mi-3 / Mi-4 (Cancro), βασισμένη 100% σε Κινέζικο Source η οποία διορθώνει τα πολλά προβλήματα που έχουν οι ROM από το Xiaomi.eu Σε αυτή την ROM, δεν υπάρχουν επιπλέον γλώσσες (μόνο Αγγλικά - Κινέζικα - Ελληνικά) - είναι ελαφρότερη - ποιο γρήγορη και λύνει τα προβλήματα συγχρονισμού του Mi-Cloud - Browser και αρκετά άλλα. Είναι μία δοκιμαστική έκδοση, και μάλιστα έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε στι…
-
Ημαρτον Παναγιά μου....... δείτε τι λιγη χρήση του έχω κάνει στο διάγραμμα.........φρενοοοοοοοοο καλή μου μπαταρία.....θα σας αφήσω τώρα γιατί θα με αφήσει αυτή βλέπω........
-
αλλο ένα περίεργο.....χωρίς να έχω κάτι ανοιχτό δουλεύουν όλοι οι πύρινες χαχαχαχα μουρλαθηκε το κινητό πήρε ναρκωτικά...........δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται άσε που ή μπαταρία από αυτό παει σφαίρα........
-
το manage download κρασαρει........