Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από GiolaPower: “Ερώτηση, υπάρχει στα σκαριά ελληνικό firmware για το mi band 2; Τις γραμματοσειρές τις πέρασα και σε συνδιασμό με το δικό σας Mi Fit βλέπω όμορφα κανονικά αναγνώριση κλήσης κτλ. Το μεγάλο θετικό είναι ότι δουλεύουν άψογα και οι χάρτες τις Google που ήταν ο λόγος που δεν περνούσα μέχρι τώρα "πειραγμένα" Mi Fit. ” 3ο ποστ αυτού του νήματος διάβασε.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΟχι που δεν θα το κατάφερνα..χαχα....να είστε καλά ομάδα..δεν είστε τυχαίοι για μένα που όλη μέρα έχω την σελίδα μας ανοιχτή παράλληλα με όλες τις άλλες που κάνω δουλειά μου.....σας ευχαριστώ και ελπίζω κάποια μέρα να σας συναντήσω γιατί έχω περιέργεια να δω τι μυαλά κουβαλάτε μωρέ....αυτό ισχύει και για τα παιδιά που βγάζουν τις Ρομ και για τα παιδιά που έχω μιλήσει τηλεφωνικά.... βλέπε @gkalen Γιώργος.... μπράβο σας. ...σας διαφημίζω xiaomi-miui hellas.
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΟλα οκ έστρωσε.... πολλά πολλά ευχαριστώ σας....το μόνο που του έμεινε κουσουρι μάλλον είναι πως δείχνει την ώρα χωρίς ημερομηνία όπως πριν....θα το βρω όμως που θα μου πάει......
-
Giannisagal - - Mi Band
Μήνυμαmi band 2 Παράθεση από lallasgr: “Αφού πέρασες το firmware ξήλωσες το GadgetBridge? Βγάλτο και αν δεν φτιάξει κάνε μία Unpair και πάλι Pair με το Mi Fit και άστο να συγχρονίσει! ” Οκ το ξηλωνω τώρα....αν δεν γίνει κάτι πως γίνεται unpair-pair ???? Ασχετίλα σου λέω είμαι.....αλλά μαθαίνω εύκολα ο άτιμος....ΧΑ αχά ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι.
-
Giannisagal - - Mi Band
Μήνυμα- mi band 2.....μετά από επικοινωνία του @lallasgr με εμένα μπήκα στο σωστό δρόμο και τα ελληνικά μπήκαν όπως και το σίγμα (ς) και τον ευχαριστώ πάρα πάρα και δημόσια για το χρόνο του...... όμως.... @dnomikos Δημήτρη...πατάω το mi band μου και μου δείχνει μόνο ώρα και ΤΙΠΟΤΕ άλλο..πατάω ξανά και ξανά αλλά μόνο αυτό...????????
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Giannisagal - - Mi Band
Μήνυμαλοιπον....μετα απο 2-3 μερες το gadgetbridge δεβ συνδεεται με την καμια......εχω σκισει την μπαταρια μεε το να προσπαθω αλλα τιποτα....ωρε παιδια μου δεν υπαρχει αλλη εφαρμογη εκτος απο gadget να κανω δουλεια μου ?????
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “Παιδες τι συμβαίνει με τα θέματα και τις ταπετσαρίες??? Πατάω για αλλαγή και μου λέει και στις 2 περιπτώσεις δεν υποστηρίζεται στην δική μας περιοχή και μπαίνει μόνο όταν το γυρίσω σε Ινδία.....τι κουφό είναι αυτό σε αυτή την Ρομ????? Ουτε τα θέματα και τις ταπετσαρίες της συσκευής δείχνει..... ” Αυτό ισχύει εδώ και μήνες....Όλες οι Global ROM έχουν περιορισμό στα θέματα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.... Αν βάλεις άλλη χώρα εκτός EU ως περιοχή θα…
-
Παιδες τι συμβαίνει με τα θέματα και τις ταπετσαρίες??? Πατάω για αλλαγή και μου λέει και στις 2 περιπτώσεις δεν υποστηρίζεται στην δική μας περιοχή και μπαίνει μόνο όταν το γυρίσω σε Ινδία.....τι κουφό είναι αυτό σε αυτή την Ρομ????? Ουτε τα θέματα και τις ταπετσαρίες της συσκευής δείχνει.....
-
redmi 4a......αλλη μια φορα ευχαριστω σας...περαστηκε απροβληματιστα.
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Παράθεση από Giannisagal: “Μου'φαγε τη Παναγία δεν συνδέεται...... ” Δοκίμασε να το διαγράψεις σαν συσκευή από τις ρυθμίσεις του bluetooth στο κινητό.. να υποθέσω επίσης ότι έχεις βάλει mi fit και έχεις το έχεις ορίζει να είναι ορατό? ” Το έχω κάνει διαγραφή 2 φορές αλλά τίποτα...ναι mi fit ορατό.
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΜου'φαγε τη Παναγία δεν συνδέεται......άστο να δείχνει ? στο ς ελληνικό μη γ€@€σω τίποτα.....
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannisagal: “Προσπαθώ πόση ώρα αλλά το gadgetbridge δεν βρίσκει το mi bad 2 κάνω κάτι άλλο ωρε παιδιά; ” Καλά μερικές φορές, σου πρήζει τα συκώτια μέχρι να το βρει.. είναι μη μουλαρώσει!!! Κάνε και ένα restart το κινητό. ” Εκανα Δημήτρη restart αλλά αν νομίζει πως θα μου σπάσει τα νεύρα χαχα θα δεις....θα το πατάω μέχρι το πρωί να κάνει σύζευξη σε ευχαριστώ πολύ
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠροσπαθώ πόση ώρα αλλά το gadgetbridge δεν βρίσκει το mi bad 2 κάνω κάτι άλλο ωρε παιδιά;
-
Παράθεση από Giannisagal: “καλημεριζω σας......τι εγινε ωρε παιδες την πηραν πισω την σημερινη αναβαθμιση ???? δεν τους εφτασε η αργια που ειχαν και ειπαν να το τραβηξουν σαβ/κο ??? προχθες ειχαν changelog.... ” Ακυρο....την εβγαλαν καθυστερημενα.
-
καλημεριζω σας......τι εγινε ωρε παιδες την πηραν πισω την σημερινη αναβαθμιση ???? δεν τους εφτασε η αργια που ειχαν και ειπαν να το τραβηξουν σαβ/κο ??? προχθες ειχαν changelog....
-
-
Giannisagal - - Mi Band
Μήνυμαmi band 2.....η εφαρμογη δουλευει αψογα οπως και φωνη στα ελληνικα.....μπραβο σας και σας ευχαριστω και εγω με την σειρα μου!!!!!!
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannisagal: “καλημερα Δημητρη......η ενημερωση-αναβαθμιση πως γινεται εννουσα........αλλα ναι ειμαι λιγο fit δεν λεω ” Περνάς τη νέα εφαρμογή και τίποτα άλλο... Μόνο η Ελληνική ομιλία προστέθηκε ” σβηνω το παλιο app mi fit και βαζω το νεο......ευχαριστωωωωωωωω