Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannisagal: “καλημεριζω.......ολα καλα ολα ανθιρά ευχαριστουμε για την ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit 3.5.0 ενταξει.....αλλα πως γινεται ειναι το θεμα........ ” Καλημέρα, Βλέπω είσαι..."αθλητικός τύπος" Πήγαινε από την κεντρική οθόνη, στη μεσαία επιλογή εκεί που λέει "Προπόνηση" ” καλημερα Δημητρη......η ενημερωση-αναβαθμιση πως γινεται εννουσα........αλλα ναι ειμαι λιγο fit δεν λεω
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
Giannisagal - - Mi Band
Μήνυμακαλημεριζω.......ολα καλα ολα ανθιρά ευχαριστουμε για την ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit 3.5.0 ενταξει.....αλλα πως γινεται ειναι το θεμα........
-
Παράθεση από vanni: “Παράθεση από Giannisagal: “εχει καποιος καλη γνωμη για TOMTOP ???? Παω να παραγγειλω για τα παιδια μου αυτο 115PLUS Smart Bracelet - US$12.99 Sales Online purple - Tomtop που εχει 7 ευρω και μου δεινει και εναν κωδικο εκπτωσεις -5% και οταν τον βαζω μου δειχνει τιμη 21 ευρω(εδω γελαμε λοιπον και πισωγυριζουμε). ” Για δες μήπως έχουν πειραχτεί η ποσότητα ή ο τρόπος αποστολής γιατί έβαλα τώρα μια παραγγελία (χωρίς κουπόνι) και μου δείχνει 7,05 ευρώ ” εχεις δικιο ειχε πειραχτει…
-
εχει καποιος καλη γνωμη για TOMTOP ???? Παω να παραγγειλω για τα παιδια μου αυτο 115PLUS Smart Bracelet - US$12.99 Sales Online purple - Tomtop που εχει 7 ευρω και μου δεινει και εναν κωδικο εκπτωσεις -5% και οταν τον βαζω μου δειχνει τιμη 21 ευρω(εδω γελαμε λοιπον και πισωγυριζουμε).
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΚοίτα τώρα......έκανα τεστ οθόνης να δω τι γράφει και μου έδειξε ελληνικά όλα οκ..... όμως.....δεν βρίσκω την ρύθμιση να μου δείχνει όνομα σε εισερχόμενες κλήσεις.....τι μου διαφεύγει????? Δοκίμασα και από το mi fit για εισερχόμενες αλλά δεν κατάφερα κάτι.....
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannisagal: “Και αφού μου βγάζει ?????? Όταν με καλεί κάποιος ενώ όταν του βάζω αγγλικά το δείχνει. ” Διάβασε από εδώ και κάτω τον διάλογο που είχα με τους φίλους μας και τις 4 απαντήσεις που έδωσα και ειδικά την τελευταία για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για τα ????? Μετά και για να μην μπλέκεις με τα άλλα προγράμματα που γράφω εκεί, μπορείς αν θέλεις να κάνεις edit όσες επαφές το χρειάζονται για τους τόνους και το τελικό σίγμα πχ το Γιάννης > Γιαννηs …
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannisagal: “Δημητρη συνδέθηκε αλλά πατάω update στο fir custome και μου λέει δεν βρίσκει κάποιο ” Δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο για το band 2. Δεν υπάρχει νεότερο firmware. Απλά βάζεις την εφαρμογή. ” Και αφού μου βγάζει ?????? Όταν με καλεί κάποιος ενώ όταν του βάζω αγγλικά το δείχνει.
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από michalis66: “Αυτό το menu που το βρίσκουμε; ” Έκανα edit την απάντησή μου και πρόσθεσα και άλλη εικόνα .Δες την...Παράθεση από Giannisagal: “Σε mi band 2 αποτυχία σύνδεσης με λογαριασμό mi. ” Ξαναπροσπάθησε και θα συνδεθείς. ” Δημητρη συνδέθηκε αλλά πατάω update στο fir custome και μου λέει δεν βρίσκει κάποιο
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΣε mi band 2 αποτυχία σύνδεσης με λογαριασμό mi.
-
Giannisagal - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Giannisagal: “καλημεριζω και ευχαριστω πολυ για τον οδηγο........ ερωτηση....εχω το mi band 2,κανει το MiFit-3.5.0-Greek.apk για εμενα ή μονο για το 3 ειναι ?? ” Φυσικά και κάνει, όπως και το official. Επιπρόσθετα θα έχεις και ενεργή την αναγνώριση κλήσης ανεξάρτητα της γλώσσας του κινητού και τους χάρτες σου κατά τις δραστηριότητες που δεν έχουν σχεδόν όλα τα άλλα custom, καθώς και σύντομα (σε 2-3 ημέρες, μόλις τελειοποιηθούν οι ομιλίες) Ελληνική ομιλία επίσ…
-
Giannisagal - - Mi Band
Μήνυμακαλημεριζω και ευχαριστω πολυ για τον οδηγο........ ερωτηση....εχω το mi band 2,κανει το MiFit-3.5.0-Greek.apk για εμενα ή μονο για το 3 ειναι ??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
καλημερα σας....ειμαι νεος κατοχος του MI BAND 2 και θα ηθελα να μου πειτε που υπαρχουν πληροφοριες να διαβασω για τα tools που δειχνουν και την ταυτοτητα καλουντος και αλλα. ευχαριστω και σορρι για το off topic απλα ψαχνω και δεν βρισκω κατι ......
-
Παράθεση από tasos17: “Με αυτή την ROM νομίζω ότι το Mi5 μου ρουφάει μπαταρία σαν τρελό. Ποια είναι η καλύτερη MIUI 10 σε μπαταρία??? Sent from my MI 5 using Tapatalk ” φιλε εχω το redmi 4a και αυτη η ρομ με ξεσκισε στην καταναλωση......2 μερες τωρα που εχω την 8.9.20 βλεπω τρελη διαφορά....η μπαταρια κραταει πιο πολυ...καμια σχεση!!!!!!!!!!!
-
redmi 4a..........ολα καλα..... ευχαριστω σας !!!!!!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Όλες οι Global ROMs που είναι βασισμένες σε Android 8 θα καθυστερήσουν καθώς υπάρχει πρόβλημα με το LAG που δημιουργείται από Fail του Patch sepolicy for Oreo deodex στον Kernel. Εργαζόμαστε ώστε να γίνει FIX σύντομα,,, Οι υπόλοιπες ROM μαζί με όλες τις CN/xiaomi.eu ROM θα σας μοιραστούν σήμερα Σάββατο το απόγευμα. ” αντε καλημερα παλικαρια μου δωστε την γιατι παλι ο updater σε εμενα οταν τελειωνει το κατεβασμα μου λεει ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ-ΑΝΑΜΟΝΗ Η ΑΚΥΡΩΣΗ....…
-
redmi 4a....περασα την XTRV μετα απο πολλες AROMA για να δω (τι να δω? ετσι να δω)........πολυ μεγαλη καταναλωση μπαταριας (εξωφρενικη θα ελεγα) πανω απο 30% το system android αλλα δεν νομιζω να εχει σχεση με την XTRV.... αφηνω μεχρι το απογευμα και περναω AROMA ξανα και μενω εκει.......!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
redmi 4a....εχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας απο την προηγουμενη.... ερωτηση....https://xiaomi-miui.gr/diagnostika-ilikou-stin-miui-rom/ σε εμενα δεν δουλευει ουτε με την αλλαγη του region σε ινδια....πρεπει να κανω και κατι αλλο Η περιμενουμε ???????