Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H drivth έγραψε:

Α ωραια.. πες το ρε admin να ηρεμησω λίγο έχω πάθει παροξυσμό!!
      Αν είναι για να μην μας πάθεις στέρηση να σου δίνουμε ειδικές εκδόσεις (drivth V.2.33 κτλ), για να μην μας πάθεις και τίποτα... :lol:
      Α χαχα ναι γιατί όχι?? Προς το παρόν περναω τις ίδιες ξανά και ξανά!! Ευχαριστούμε κύριοι για την καλή δουλειά..
    • Εγώ βάζω ιδέες σας πριζαρο σαν καλό σκουλίκι... Άραγε λέω άραγε μπορούμε να φτιάξουμε νέα ρολογάκια εκτός τον είδη 3ον που υπάρχουνε..?? Έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε... :D :D
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Για την επιλογή φωνής -voice του Miband 3 - μπορείτε σας παρακαλώ να βάλετε αυτή που ακούγεται από το κινητό 6969696969 ???
      Υ.Γ. Πήρα και ένα F4 έγχρωμο και όλα δουλεύουν ρολόι εδώ και 3 μήνες χωρίς αυτόν τον καταιγισμό αναβαθμίσεων....διόρθωση λαθών!
    • Ο/H Dikemon έγραψε:

Για την επιλογή φωνής -voice του Miband 3 - μπορείτε σας παρακαλώ να βάλετε αυτή που ακούγεται από το κινητό 6969696969 ???
      Υ.Γ. Πήρα και ένα F4 έγχρωμο και όλα δουλεύουν ρολόι εδώ και 3 μήνες χωρίς αυτόν τον καταιγισμό αναβαθμίσεων....
      Ωραίος μια χαρά και εγώ εδώ και 20 μέρες έχω παραγγείλει το Xiaomi hey + :thumbsup:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Παιδια εχω την v3 στο mi band μου και χρησιμοποιώ μόνο το mifit. Η μπαταρία τελειώνει πολυ γρήγορα. Ανα δυο μερες θέλει φόρτιση. Το χρησιμοποιώ μονο για κλήσεις. Απο μονο του έχει ενεργό gps βήματα κτλ. Τι να κάνω;
    • Ο/H michalis66 έγραψε:

Καλημερα έχω την κινεζική έκδοση ,πέρασα το ελληνικό miband από δω και όλα καλά..εχω iphone και τα πέρασα μέσω android κινητου. την έκδοση που έχω κατεβάσει από το apstore.,του mifit πως μπορώ να μην μου κάνει αυτόματη αναβάθμιση ,και να μην μου ξαναπεράσει τα κινέζικα και κάνω πάλι όλη αυτή την διαδικασία;

Λογικά πρέπει να έχει επιλογή όπως έχει το Google Play, για να μην κάνει αυτόματες ενημερώσεις σε μεμονωμένες εφαρμογές:

Ο/H giocass έγραψε:

Καλημέρα.... Απορίες...
      α. Έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή από το store. To band 3 ήρθε από Κίνα αρχές Αυγούστου και προφανώς είναι Κινέζικα τα πάντα. Για κάποιο διάστημα έπαιζα με την επίσημη εφαρμογή και το f/w του Kiril. Μετά την τελευταία αναβάθμιση το band είναι τα κινέζικα. Αν κάνω απεγκατάσταση την εφαρμογή του store εγκαταστήσω αυτή του forum θα χάσω τις καταγραφές που είναι ήδη περασμένες στο Μι Φιτ τις χάνω; Για να είμαι ειλικρινής είναι και ο λόγος που μέχρι τωρα δεν είχα περάσει την εφαρμογή του maddoctor.
      β. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το Μι Φιτ σε ένα samsung note 2 και να συνδέσω το band 2 για τη σύζυγό μου αλλά ενώ έχει λογαριασμό Μι όταν προσπαθώ να κάνω σύνδεση μου λέει ότι ο λογαριασμός δεν υπάρχει και μου ζητάει να τον δημιουργήσω. Και τότε κολλάει τα πάντα.
      Ευχαριστώ για την συνδρομή....

α. Όχι δεν χάνεις τίποτα από τα δεδομένα σου και τα στατιστικά σου. Αυτά είναι αποθηκευμένα στο λογαριασμό με τον οποίο κάνεις σύνδεση στο Mi Fit και επανέρχονται κάθε φορά που σβύνεις και ξαναβάζεις την εφαρμογή.

β. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το Mi Account ID γιατί ίσως να μην έχεις συνδέσει αριθμό τηλεφώνου και να μην το θυμάσαι. Βάζοντας το Mi Account ID, θα κάνει σύνδεση χωρίς πρόβλημα γιατί είναι μοναδικό χαρακτηριστικό του λογαριασμού σου.

Ο/H Valantisopaok έγραψε:

Παιδια εχω την v3 στο mi band μου και χρησιμοποιώ μόνο το mifit. Η μπαταρία τελειώνει πολυ γρήγορα. Ανα δυο μερες θέλει φόρτιση. Το χρησιμοποιώ μονο για κλήσεις. Απο μονο του έχει ενεργό gps βήματα κτλ. Τι να κάνω;

Επειδή βλέπω από τα μηνύματά σου ότι παιδεύεσαι καιρό τώρα, έχε υπόψη σου τα εξής:

Η κατανάλωση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ξεκλείδωμα κινητού μέσω Bluetooth, αριθμό ειδοποιήσεων που δέχεσαι στο band με δόνηση (Tapatalk, Gmail κλπ), ξυπνητήρια πάλι με δόνηση όπως και οι ειδοποιήσεις (γεγονότων, αδράνειας, δραστηριοτήτων κλπ), εντοπισμός καρδιακού ρυθμού και συχνότητα αυτού, χρόνος ενεργής οθόνης και φωτεινότητα αυτής (λειτουργία νύχτας) και άλλα πολλά. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αν τα έχεις όλα ενεργά, δεν μπορείς να έχεις και πολλές απαιτήσεις από μια μπαταρία 41mAh. Επίσης, αν έχεις ταυτόχρονα και άλλα προγράμματα να τρέχουν (αυτόματη έναρξη ενεργή) και να μιλάνε με το band (Notify & Fitness, GadgetBridge κλπ) επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Εγώ βάζω ιδέες σας πριζαρο σαν καλό σκουλίκι... Άραγε λέω άραγε μπορούμε να φτιάξουμε νέα ρολογάκια εκτός τον είδη 3ον που υπάρχουνε..?? Έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε... :D :D
      Βεβαίως και γίνεται! Απλά εκεί μιλάμε για άλλες τόσες ώρες ασχολίας με χρήση προγράμματος επεξεργασίας εικόνων κλπ κλπ!! :)
    • καλημεριζω και ευχαριστω πολυ για τον οδηγο........
      ερωτηση....εχω το mi band 2,κανει το MiFit-3.5.0-Greek.apk για εμενα ή μονο για το 3 ειναι ??

" Γεωπόνος”

• Ο/H Giannisagal έγραψε:

καλημεριζω και ευχαριστω πολυ για τον οδηγο........
      ερωτηση....εχω το mi band 2,κανει το MiFit-3.5.0-Greek.apk για εμενα ή μονο για το 3 ειναι ??
      Φυσικά και κάνει, όπως και το official. Επιπρόσθετα θα έχεις και ενεργή την αναγνώριση κλήσης ανεξάρτητα της γλώσσας του κινητού και τους χάρτες σου κατά τις δραστηριότητες που δεν έχουν σχεδόν όλα τα άλλα custom, καθώς και σύντομα (σε 2-3 ημέρες, μόλις τελειοποιηθούν οι ομιλίες) Ελληνική ομιλία επίσης στις δραστηριότητες. Έχει όμως και 2 bug όπως και όλα τα άλλα custom και αναφέρονται στην πρώτη σελίδα ;)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

καλημεριζω και ευχαριστω πολυ για τον οδηγο........
      Φυσικά και κάνει, όπως και το official. Επιπρόσθετα θα έχεις και ενεργή την αναγνώριση κλήσης ανεξάρτητα της γλώσσας του κινητού και τους χάρτες σου κατά τις δραστηριότητες που δεν έχουν σχεδόν όλα τα άλλα custom, καθώς και σύντομα (σε 2-3 ημέρες, μόλις τελειοποιηθούν οι ομιλίες) Ελληνική ομιλία επίσης στις δραστηριότητες. Έχει όμως και 2 bug όπως και όλα τα άλλα custom και αναφέρονται στην πρώτη σελίδα ;)
      μωρε τι μπλεξιμο εισαστε εσεις ?????(με καλο το λεω ετσι ???) :shock: :shock: :shock: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:hail: :hail: :hail: :hail: ευχαριστω πολυ Δημητριε........ :hail: :hail: :hail: :hail:

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση